skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
náhradní díly k Depo světlům?
13:43:55
06.05.2013
06.05.2013
navajas
-> Majki: V to tak nějak doufám. zatím jsem těch vrakovišť moc neobvolal, ale pokaždý na mě koukali jak na vola a buďto nevěděli co chci a nebo řekli že rozbitý světla rovnou vyhazujou a kdyby měli nerozbitý, tak prodají jedině v celku.
13:31:48
06.05.2013
06.05.2013
Majki
-> navajas: Z nějaké bouračky by jsi to mohl na vrakáči splašit...
13:16:26
06.05.2013
06.05.2013
navajas
Zdar,
mám takový problém. Povedlo se mi rozbít tu srandu v červeném kroužku na fotce. Je to takový plastový klobouček/krytka zezadu na předních světlech depo na e46. Potřebuju zjistit zda by se ten krám dal někde sehnat samotný, přeci kvůli tomu nebudu kupovat celý nový světla. Nemáte někdo ponětí kde bych to mohl splašit? Třeba i použitý z nějakých rozbitých světel kdyby byly. Gůglit jsem zkoušel, ale bez úspěchu. Za jakoukoliv pomoc předem dík.
mám takový problém. Povedlo se mi rozbít tu srandu v červeném kroužku na fotce. Je to takový plastový klobouček/krytka zezadu na předních světlech depo na e46. Potřebuju zjistit zda by se ten krám dal někde sehnat samotný, přeci kvůli tomu nebudu kupovat celý nový světla. Nemáte někdo ponětí kde bych to mohl splašit? Třeba i použitý z nějakých rozbitých světel kdyby byly. Gůglit jsem zkoušel, ale bez úspěchu. Za jakoukoliv pomoc předem dík.