skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Vaz Lada Zigulik
-> castrol 29.08.18 20:46:47: Takto to vypadat nebude, ale pěkné.
-> Jarda - zrušená registrace 28.08.18 21:50:45: jestli maji držet záruku na motor tak se nedivim že šli do jistoty a přimazávání dali
to jako chteji rict, ze niva potrebuje domazavani ventilu, vzdyt jsou jak u fava, nalisovana tvrda sedla v Al hlave
www.lpg-autogascentrum.cz /fotogalerie-montazi/.../m ontaz-lada-niva-1-7-1
www.lpg-autogascentrum.cz /fotogalerie-montazi/.../m ontaz-lada-niva-1-7-1
-> palinator 27.08.18 07:41:29: Na Discovery SCI v TV byl dokument, nic internetového jsem tam neviděl.
-> Jarda - zrušená registrace 27.08.18 07:13:59: tak ja tam nebyl loni, ale uz predloni
jsem si rikal, ze polyuretany, co jsem si tam koupil na tlumice jsem uz stihl znicit v zemich byvaleho CCCP
forum.ladaklub.com/viewto pic.php?f=43&t...

forum.ladaklub.com/viewto pic.php?f=43&t...
nejlepsi kousek, ktery jsem behem dovolenkovani nasel. Skoda ze byl ustajen, vyfotil bych ho vic :)
-> Jirik_Tuňák1983 26.08.18 13:27:40:
Třeba jsou to jen internetový žblebty, ale četl jsem na nějakém truck foru, že Rusové z Kamazu nejsou nadšený, co se týče kvality a spolehlivosti. Že pod tim furt ležej a nebo s tim jezděj dál, tak trochu "po Rusku".
Třeba by mě zajímalo, jak se jim daří v motorárně YaMZ. Dodnes vyráběj motory, který vycházej z nějakejch Detroit Dieselů, poslední EURO4 maj snad licenci od Renaultu. Tak by mě zajímalo jestli to dokážou vyrobit stejně jako předlohu (případně tam udělat nějakej pozitivní vývoj) a nebo jestli je to brak.
Třeba jsou to jen internetový žblebty, ale četl jsem na nějakém truck foru, že Rusové z Kamazu nejsou nadšený, co se týče kvality a spolehlivosti. Že pod tim furt ležej a nebo s tim jezděj dál, tak trochu "po Rusku".
Třeba by mě zajímalo, jak se jim daří v motorárně YaMZ. Dodnes vyráběj motory, který vycházej z nějakejch Detroit Dieselů, poslední EURO4 maj snad licenci od Renaultu. Tak by mě zajímalo jestli to dokážou vyrobit stejně jako předlohu (případně tam udělat nějakej pozitivní vývoj) a nebo jestli je to brak.
-> Apple STS Chvojkovice-Brod 26.08.18 23:23:27: jasne, zaloz... doufam, ze tam byly i nejaky zajimavy nivy, minulej rok tam byla jedna az z GB
-> Jarda/felda 26.08.18 22:02:58: jasne...

-> Jarda/felda 26.08.18 22:02:58: jasne...

Dobro došli....mam pár fotek z Maďar, má cenu zakladat tema v galerii?
-> Jarda/felda 26.08.18 21:21:13: ty starý možná ano, ale tohle byl fakt děs. U toho to moc nevypadá na kvalitu
-> Jarda/felda 26.08.18 21:21:13: Asi tak.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: mercedes
-> Milan 136 26.08.18 21:01:46: rusove hold koukaji na funkci, jejich stroje tu budou ještě dlouho fungovat
-> Kocvin: No nevim, mrkni na John Deere...
-> Milan 136: Co tam davaj za motory?
-> Milan 136: Co tam davaj za motory?
-> Kocvin: tak kdyz ono jich tam bylo v hodne a vsechny byly zpracovany o 99% lip

-> Milan 136: Ono u traktorů se to bere trošku jinak.. 

Vcera jsem videl novej Kirovec. Tak hnusny povrchy a zpracovani jsem snad jeste nevidel
Teď je na Discovery Science dokument o továrně Kamaz. Paráda, moderní, veliké. Fabrika je ale fakt moderní a roční produkce taky pěkná.
a nyni...
ted jsem z ni zas obral mraky veci na opiskovani, zinkovy epox a alkyton... sroubky uz nahrazuju nerezi jak u skodovek, musim hlavne udelat brzdy - predni, vzdycky nekterej z 6 pistku zustane viset, navic, co nemela dlouha chci ram pridavne prevodovky a odpojovani predku
pristi rok na strechu krupici a bilej alkyton, zbytek auta udelam do modryho kladivkovyho alkytonu, chci zkusit tvrdidlo a prisadu pro rozlevani, jestli to bude s tvrdidlem odolnejsi na vetve a kere jsem zvedav
ted jsem z ni zas obral mraky veci na opiskovani, zinkovy epox a alkyton... sroubky uz nahrazuju nerezi jak u skodovek, musim hlavne udelat brzdy - predni, vzdycky nekterej z 6 pistku zustane viset, navic, co nemela dlouha chci ram pridavne prevodovky a odpojovani predku
pristi rok na strechu krupici a bilej alkyton, zbytek auta udelam do modryho kladivkovyho alkytonu, chci zkusit tvrdidlo a prisadu pro rozlevani, jestli to bude s tvrdidlem odolnejsi na vetve a kere jsem zvedav
ale hnul jsem s ni, ze uz i STK ma novou :)
po koupi
po koupi
-> Pavell 25.08.18 10:38:40: pekna nuladvojka
ja chtel dat opiskovat hrnek svetla, aby mi neproreznul... trochu pozde
to celo by bylo taky na vymenu, ale povaril jsem to a s plastovyma podbehama to vydrzi... bohuzel je nemela, tak predek jediny je horsi, nez u dlouhe

ja chtel dat opiskovat hrnek svetla, aby mi neproreznul... trochu pozde

to celo by bylo taky na vymenu, ale povaril jsem to a s plastovyma podbehama to vydrzi... bohuzel je nemela, tak predek jediny je horsi, nez u dlouhe
Tož dobré, trochu vedro teda, ale aut mraky
-> Apple STS Chvojkovice-Brod 23.08.18 17:02:34: Taky jsrm o tom uvazoval, ale byl jsem tam minuly tyden, jestli budes mit cas, tak se stav na balatonu, takhle teply ho nepamatuju...
-> Jirik_Tuňák1983:
A 911 má taky motor za zadní nápravou jako škodovka a jaký je to auto!
A 911 má taky motor za zadní nápravou jako škodovka a jaký je to auto!

-> Apple STS Chvojkovice-Brod 13.08.18 09:41:36: Luxusní a drahé sporťáky a limuzíny se taky dělají ručně. 

Hezký, ale rusko se nezapře, jak vsechno tahaj ručně, aspoň ze na sváření a lakování maj roboty, jinak by to bylo jak dokument z vyroby trabanta

-> Tuner#2 - zrušená registrace 11.08.18 22:48:55: Jj, to je ten madar...
https://www.youtube.com/w atch?v=gT-neDKOF00
https://www.youtube.com/w atch?v=gT-neDKOF00
-> Qwak 08.07.18 18:36:09: njn, vozim ho dyztak v octavce v kufru
Funglovka po jedne zime
to jeste na tom ta moje 11 leta a druha 19 leta nejsou tak spatne, na ten vek :) imoforni.rajce.idnes.cz/4
x4

Funglovka po jedne zime

-> Jarda: jeee to je škoda hodil by se

tak mi praskl vyfukovy ventil na 4. valci :/ za tyden vyjizdime, tak zas hlava dolu, zda se byt jinak vse OK - sedlo OK, pist trochu omackanej, ventil tam zkusim nejakej napasovat, mam 3 hlavy a od kamose jeste nejaky stary ventily, ale ted to dohromady nedam, protoze nemam tesneni
no a dostat vanu na todle cerpadlo -> Jarda - zrušená registrace 05.06.18 22:22:37: to neslo, nakonec jsem ji tam narazil pod uhlem palici, njn v prirucce je, ze pro demontaz vany nebo cerpadla demontujeme motor z vozu, jen jsem castecne asi saci kos zamaznul motorovym tmelem, no hlavni kanal to neucpe a dyztak to chyti filtr

no a dostat vanu na todle cerpadlo -> Jarda - zrušená registrace 05.06.18 22:22:37: to neslo, nakonec jsem ji tam narazil pod uhlem palici, njn v prirucce je, ze pro demontaz vany nebo cerpadla demontujeme motor z vozu, jen jsem castecne asi saci kos zamaznul motorovym tmelem, no hlavni kanal to neucpe a dyztak to chyti filtr
-> Qwak: nasel jsem Ti ten nahon tacha, mam ho vzit na pohofest?
Kdyby někdo chtěl vyvařeny auto na dodelání, tak predam kontakt, cca 17 let stojí ve stodole
street-tuning.cz/lada.htm
l kdyby radeji zrenovovali do puvodniho stavu, ale uz o ni zacinam taky uvazovat :)

forum.ladaklub.com/downlo ad/file.php?id=22403&a...
-> havlik 07.06.18 08:50:54: mozny to je, ja vlastne krouzky samotne nikdy nemenil, tata rikal: krouzky samotne muzes menit u fichtla a ne u auta, tak uvidim, jak to tady dopadne, hlavne aby to nebylo horsi, nez pred zasahem :) ona vlastne ta spotreba oleje byla jeste v norme, jen teda vetsinu bral 3. valec a to uz by v norme nebylo...
-> Jarda: a nemužou být tak obroušený? já tomu hovno rozumim

-> havlik: tak se me ptali na rozmery a tvar krouzku
no ty prurezy mi teda takhle nevypadaji, u prvnich dvou mam prurez pouze obdelnikovy

no ty prurezy mi teda takhle nevypadaji, u prvnich dvou mam prurez pouze obdelnikovy

-> havlik 06.06.18 15:55:45: jj, diky, tak jsem zvedav...

-> Jarda: myslim že starej dobrej buzuluk by neměl být zklamáním
-> havlik 06.06.18 15:43:15: diky, uz jsem jim napsal... Na lada foru hrozne chvali goetze, ale nikde je nemaji :(
-> Jarda: www.komapistonrings.com/c
z
To je v pr.... nejdou na to sehnat kloudny pistni krouzky :( vrtani 82, mastersport fakt davat nebudu, to tam radeji dam ty stare, stiraky jsem rozpustil v ultrazvuku a asi dobre, tak by to treba mohlo brat min oleje