skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Lada
prohledat
97 příspěvků (zobrazeno 51 až 97) od 12.05.2011 do 02.09.2012, založil/a srandokan - zrušená registrace
-> škodec 12.05.11 23:36:00: Díky za rozšíření obzoru 

-> Tuner#2: ide o Dartz Prombron...luxusne obrnene auta. Vychadzajuce z vojenskych Dartz Kombat-ov
edit:
pripadne link: www.dartzkombat.com/en/hi story-13025
edit:
pripadne link: www.dartzkombat.com/en/hi story-13025
-> škodec 12.05.11 23:05:42: Co to je za auto? Teréní auta moc nesleduju, trochu mě to připomíní novodobé teréní Lamborghini...
-> Jirik_Tuňák: presne..ved pytlikov na psie exkrementy je plne mesto..na co ine ich pouzit

-> Kaprof: moje taky 

-> škodec: Vypadá v xichtě nějak staře....., mno ale když by jí člověk zaházel hlavu lupením.... 

-> suri:
2101 bylo moje první auto :o)

-> Luky.: No to ani ja nie,zase mechanicky je slabšia,je tam motor 1600 ccm s jedným karburátorom,ale mne to bude stačiť,ale aspoň je tam športový podvozok a nápravy po GO.Je v trocha horšom stave,ako je na fotke,ale už sa teším ked sa vrhnem do jej opravy.
-> Michal N 283: no mě by se taky taková hračka líbila, ale v maximální specifikaci, co se prohání třeba v Maďarsku. Ale tak velký prasátko k dispozici nemam

-> Luky.: Je to 4-kvalt-železná,tie druhé evolúcie robili v JZD Slušovice,toto je stavané zo sériového auta,ale riadne podľa predpisov FIA,teraz čaká ,až na ňu príde čas dať ju dokopy.
-> Michal N 283: to jsem pokládal za samozřejmost, když píšeš o VFTS. Já myslel jestli máš železnou se čtyřkvaltem nebo hliníkovou 2105-2
Hoď sem nějaký foto, ať se pomějem
EDIT: byl jsi rychlejší

Hoď sem nějaký foto, ať se pomějem

EDIT: byl jsi rychlejší

-> Luky.: Je to táto,ešte stará fotka z roku 2005,kedy ju mal predošlý majiteľ
-> Luky.: Upravená pre skupinu B,s laminátmi,rámom a kompletnou výbavou a homologačným listom.
-> Michal N 283: jakou evoluci?
-> Kaprof: oni sú obe podobné ale štvoročko a dvojočko je najkrajšie a to aj u užoviek si myslím
-> srandokan: No jasné.... jednu mám doma v úprave VFTS ...okrem škodoviek som zaťažený aj na klasické staré žigulíky 

-> suri:
Mně by se líbila 2101ka s komponenty 2103:o)))
-> Hurdis: Pravda-ač Ivánky nesnášim jsem názoru že auto za krajinu původu nemůže :o))

-> Hurdis: Pravda-ač Ivánky nesnášim jsem názoru že auto za krajinu původu nemůže :o))
-> srandokan:

-> Luky.: nad autem visí elektromagnetická hlavica šroťáckeho žeriavu
-> srandokan: čert vem design, všimněte si, že rusáci to jako jediní dotahnou na magnetickou levitaci 

-> srandokan:

-> srandokan 12.05.11 20:36:43:

-> srandokan:

-> srandokan:

Michal N 283 12.05.11 18:04:39 napsal:
Nič zvláštne,ako každá novšia Lada,ale na klasické žiguláky
2105–2107 to nemá.Je to pre mňa moc modrené,tie retro-tvary sa mi páčia
viacej.
Kúpil by si si nový "dlabaný ingot", keby sa k nám ešte dovážal? Stále ho ešte vyrábajú
Nič zvláštne,ako každá novšia Lada,ale na klasické žiguláky
2105–2107 to nemá.Je to pre mňa moc modrené,tie retro-tvary sa mi páčia
viacej.

castrol 12.05.11 20:22:44 napsal:
→ srandokan: preco mi to pripomina novu daciu
alebo thaliuLebo kosoštvorec má v AVTOVAZe štvrtinový podiel
→ srandokan: preco mi to pripomina novu daciu
alebo thaliuLebo kosoštvorec má v AVTOVAZe štvrtinový podiel
-> srandokan: preco mi to pripomina novu daciu alebo thaliu
-> Pavel P..: no právě

-> Pavel P..:

-> Pavel P..:

-> Kaprof: jak se to vyjadřujete soudruhu?... tyhle stroje prodělali několik sovětských ofenzív

-> Pavel P..: mas to spatne, to je 2107
-> Kaprof: 2101 je krajšia
-> Kaprof: Za fiatem?
-> Pavel P..: No.. aspon si stojej za svym 

No fuj velbnosti.. 2101-2104 -To mému oku lahodí:o))
-> palinator: Však ta stará z vrakáče dostane barvičkovou generálku a šup do autosalónu

-> Don_pepe 12.05.11 18:03:18:
To je politicky prozíravý. Tam se nedělají nové 2105, ale reinkarnují staré.
To je politicky prozíravý. Tam se nedělají nové 2105, ale reinkarnují staré.

Nič zvláštne,ako každá novšia Lada,ale na klasické žiguláky 2105-2107 to nemá.Je to pre mňa moc modrené,tie retro-tvary sa mi páčia viacej.

Nová Lada Hujda... bude u důchodců soupeřit o špičky prodeje s Loganem
Jinak šrotovný v Rusku: Nech sešrotovat svou 2105 a můžeš si koupit novou.... 2105

Jinak šrotovný v Rusku: Nech sešrotovat svou 2105 a můžeš si koupit novou.... 2105

-> srandokan:
Nemůžu si pomoct, ale ten Putin mi v tom připadá tak nějak komicky. Vypadá to, jako by vybíral model pro modernizaci vozového parku vlády Ruska.
EDIT: navíc to nešlo ani nastartovat
Nemůžu si pomoct, ale ten Putin mi v tom připadá tak nějak komicky. Vypadá to, jako by vybíral model pro modernizaci vozového parku vlády Ruska.

EDIT: navíc to nešlo ani nastartovat

-> srandokan: zozadu je to dosť nepekné
Rúský Avtovaz pradstavil nový model www.auto.cz/lada-granta-5
8599