-> Jozka 22.02.15 21:33:22: Já zahlédnul zadek auta u Hornbachu někdy předloni v létě a skoro jsem probrzdil plošku na gumách abych tam stihnul odbočit a pokecat s TUNERem. Jak jsem přijel blíž, tak bylo jasno, že TUNER asi nikde v okolí nebude
-> milan.niebauer: Zajímavý, viděl jsem tuhle 603 v HD mockrát, ale vždy pouze v pohybu - staticky a ještě na parkovišti pod naší oblíbenou restaurací U Hlaváčků zatím ještě ne..
-> Karlos (WIO46): Jo, RZ patří do Puly a tam jsem vedle přístavu možná přímo tohle auto před lety i viděl.. Tehdy myslím, že origo Fiat - ale nevím jistě, o kus dál parkovalo totiž Capri Mk. I v origo stavu, který mě zajímalo mnohem víc..
-> Karlos (WIO46): Ani me to moc neprekvapuje ze se to delalo v licenci v Jugosce, co vim, tak delali i Fiaty Punto II. Ovsem jak jsou na tom dnes, to nevím..
-> dragon_cb_cz 27.01.15 16:10:17: Jak který. Solární smaženky tam nepočítám. Většina párů to má tak, že žena má vůz malého nebo středního vzrůstu a muž sedlá velký vůz, jež se užívá za ůčelem dovolených a náročnějších přesunů.... mimo jiné. To nemá s vkusem na ženský nic společnýho. Ale přejdu to jako zkrat mozkový. Mmchdm. moje paní má vůz středního vzrůstu, spíše většího středního.
-> Jirik_Tuňák1983: To máš asi ty pro změnu divnej vkus na ženský, jak potvrdí Myschaak, tak ženský maj velký auta rády - moje žena má ze všech aut v rodině asi nejradějí VW T4
-> Jirik_Tuňák1983: hele je pravda, že jsem před léty viděl maníka parkovat New Beetlem a to jsem fakt čuměl. Na každé straně měl podélně tak 5 cm mezeru a bez problémů se tam naskládal. Jak to nemá rohy, tak mu to nedalo ani moc práce
-> divnej dragon_cb_cz: Je to rozměrově až moc nafouknutý vzhledem k praktičnosti a omezenějším možnostem parkování proti předch. generacím. Ženská z toho bude nešťastná, páč těm to bude primerosálně určeno.
-> dragon_cb_cz: tohle je už moc placatý, ten původní New Beetle byl tvarově lépe odkazující na předlohu. A u toho novýho teda totálně zmrvili ty zadní světla
Ale věřím, že ten nový je uvnitř prostornější, hlavně vzadu
Budu za kacíře, mě se naopak ten novej novej Beetle líbí dost, jen to nesmí bejt poprasený tím "Herbie" vzhledem. Třeba v červenej vypadá výborně... A vůbec bych se nestyděl v tom jezdit, ale asi jsem divnej.
-> Danster: -> Jirik_Tuňák1983: hele to je úplně jedno e e to hnusný a v provozu nepoužitelný, je to prostě cool a zazobaní tatínci/milenci to budou svým pipinkám kupovat místo X6 jako na běžícím pásu...
-> Nwkt 26.01.15 17:36:36: Už neví jak to auto udělat bachratý a nehezký. Kde jsou ty tvary oldtimerovskýho brouka. Ještě ten novodobej šel, ale tohle tražédie. Něco jako ten novej Mini.
Zamítnuté přispívání mají:
Honzaloun (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: