skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavá auta nejen z ulic
prohledat
6709 příspěvků (zobrazeno 3251 až 3300) od 19.05.2010 do 19.07.2025, založil/a 1560 - zrušená registrace
tak kdo máte FB se mrkněte,celý se mi to nahrávat nechce..........
www.facebook.com/media/se t?set=a.2365...
www.facebook.com/media/se t?set=a.2365...
Luky. 10.07.12 21:02:46 napsal:
→ mAATT: krrrrása…
Až budu velkej kluk, taky si
to pořídím
To už nepude, velkej už jsi, teď už max. až budeš starej a uschlej. 
→ mAATT: krrrrása…

to pořídím

ani som nevedel že takúto stovečku mame v BJ ale už tuším kto ju robil 

-> Michal N 283: s takym motorom aky tam ma tak to musi tahat jak besne 

-> bigfavo: hej sem tam chodí po akciách..dobré odpichy to má
-> Michal N 283: bar nepoznam ale ujka z videnia, hlavne zo slalomov co jazdi 

-> bigfavo: viem ktorý, to je ten čo má bar Nostalgie
-> Michal N 283: ujko zo spiskej novej vsi
riadny typek to je a auto este lepsie,,,,skor by som ho nazval mini/honda 

-> škodec 14.07.12 19:33:01: krasne
omluvte kvalitu to světlo z mekáče bylo fakt silný
-> mAATT: krrrrása....
Až budu velkej kluk, taky si to pořídím 

Dneska jsem potkal jednoho z mých oblíbenců. Mitsubishi Lancer EVO VI. Fotka mobilová bída. Byl to pravák s UK značkama.
-> Danster:
Fotka za moc nestojí no, ale naživo to bylo úžasný. Já mám v plánu též přesedlat na e30 časem a pokud se nezadaří tak e34
Fotka za moc nestojí no, ale naživo to bylo úžasný. Já mám v plánu též přesedlat na e30 časem a pokud se nezadaří tak e34
-> James1991: A sakra ta je moc pěkná, že bych se vrátil zase k E30, cabrio by mě slušelo
Jen ta cena oproti sedanům a kupé je jinde
A máš pravdu 1,6 a 1,8 měli jednu koncovku a do cabria se dávala jen 1,8

A máš pravdu 1,6 a 1,8 měli jednu koncovku a do cabria se dávala jen 1,8

-> James1991: krasne
-> Tuner#2: To určitě, ale nechtěl jsem, aby si ve firmě mysleli, že k nim jdu konat rovnou z nějakýho nonstopu...

-> Jozka 09.07.12 12:01:16: Fotograf se občas musí obětovat

-> Tuner#2: Já na tom přilehlým parkovišti onehdy zastihl Audi Rněco.. no takovej ten "supersport", ale abych dostal oboje do záběru v kontrastu, musel bych si býval lehnout do kaluže..
-> James1991: To bych taky mohl, todlencto..

-> James1991: To bych taky mohl, todlencto..
-> Jozka 09.07.12 09:49:39: No právě, jak jsem to viděl, hned jsem brzdil 

Ve čtvrtek sem prožil pohlavní vzrušení u téhle e30, málem sem padnul, pravděpodobně nedávno po laku jelikož byl ve 100% stavu a spodní karosářský části byly obstarány nějakým gumoasfaltem a asi ještě nestihnul namontovat anténu, černá kůže, dřevěnný volant, vpředu žluté hmlovky no prostě krasavice jak se patří. Hádám buď 316 nebo 318 dle jedné koncovky výfuku, dvoulitry a výše už měly dvojkoncovku, ale nejsem si jistěj nebo si tam mohl nacpat laďák. Jinak BBSka též krásný.
-> Tuner#2 04.07.12 16:53:09: Tak tam už jsem to chtěl vyfotit mnohokrát, ale nikdy se mi tam takhle pěkně neshlukli pod tím vývěsním..
potkávám ho celkem často,ale tentokrát mě prostě dostalo,jak tam toho prcka zapíchnul 

nevim kam s tim,byl to kinder truck a na něm reklama s timhle eReSem

-> krusa: Taky bydlíš na mírové?? mám to tady zarohem o kousek dál stojí libová 120 a trabant vyděl si je? 120 před pečovatelákem hned vedle a traban stojí hned za rohem..

-> krusa: TY KRÁVO! ten mě stává u paneláku každej den mám ho nafoceného na mobila!
-> Flasch1994: T3 Caravelle sme kedysi mali, 2.1 wasserboxera. Úžasné auto,zvládlo všetko. Iba tá spotreba...
-> Domajz2: Oficiální diplomatické auto britské ambasády v Brně...
-> Flasch1994: Provedu 

-> saskyn2 27.06.12 16:28:07: Transporter mě zajímá až od T3, takže jestli 1 nebo 2, mi je fuk, obojí je strašnej krám
-> Lukyn742: šoupnul bych jí sem skoda-virt.cz/cz/.../6557 9-libovky-z-ulice

-> Lukyn742: šoupnul bych jí sem skoda-virt.cz/cz/.../6557 9-libovky-z-ulice

-> Danster: aha, zajímavé
Zamítnuté přispívání mají:
- Honzaloun (udělil dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) ), důvod: