skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Tato rubrika
prohledat
21 příspěvků (zobrazeno 1 až 21) od 10.05.2010 do 14.05.2010, založil/a Jirik_Tuňák - zrušená registrace
16:31:11
14.05.2010
14.05.2010
Tuner#2 - zrušená registrace
-> Bedřich 14.05.10 16:27:57: Krásná a moudrá slova a navíc když už se tady člověk snaží někomu něco vysvětlit/popsat, tak ho zdrbnou, že změnu odklonu v řádech jednotky stupňů na jízdě nepozná a fertig. Lepší fakt nic nepsat...
16:27:57
14.05.2010
14.05.2010
Bedřich - zrušená registrace
-> Syny: -> Jumbo: Pomalu, ale jistě s Vámi začínám souhlasit.Je lepší vystupovat jako bývalý popř. budoucí škodovkář a "tvářit" se, že na škodováckém webu jsou "cizí" auta (a některá ještě bez adekvátní historie) v skoro co druhém příspěvku v pořádku. V horším případě potom mlčet a tolerovat něco co se vám vůbec nelíbí.A když už se někdo opováží na toto upozornit dostane odpověď ve smyslu zrušení nečtených.
Slovy paní Ticové: " V dnešní době je každý přeučený škodovkář."
Slovy paní Ticové: " V dnešní době je každý přeučený škodovkář."
01:21:01
14.05.2010
14.05.2010
Syny
-> Bedřich: No pokud ses tak zasadovej a vadi te to, tak to by se melo resit teda i tema "Libovky z ulice" (ktere uz ma podobne vlakno i tady), ale taky "pred a po", "co jste dnes udelali", "co jste dnes podelali" a plno dlasich temat, ktere je v sekci "skodovky" a jen skodokvy nebo prispevky o nich tam zdaleka nejsou... Osobne bych to vsecko presunul do off-topic a vyreseno. Ale presouvat tady jen tak X temat se mi nechce - byl by to peknej zmatek... Takze pokud je to skutecne tak zavazny problem, tak at to presune sam pan nejvyssi. Konec koncu muzes mu to sam navrhnout, pokud te to vadi.
Neber to tak, ze moderatori jsou nejaci velci pani co tady jsou povyseny nad ostatni a vse zalezi na nich... Mazat tady vsekcy prispevky co do dannyho tema zrovna ne uplne patri, tak nedela clovek nic jinyho... Mazou se prispevky bud uplne mimo a nebo zavadny, ale takovyhle veci se fakt neresi - konec koncu nemaze to zadny z moderatoru ani adminu, ac by mohli...
A za posledni... Daval si za prikald jine forum... Nevim jak to berou ostatni, ale ja Virt beru jako neco drobet jinyho nez obyc forum... Bezny forum (ted dam prikald for na kterych jsem byl nebo jsem) je forum, kde je X lidi co o sobe vubec nic nevi (a leckdy ani o tom aute ne), povetsinou se neznaj a na odpoved (kdyz se ji docka) ceka clovek treba dva dny. Proste je to takovy suchy... Virt beru jako takovou vetsi rodinu, kde se plno lidi zna osobne, vi o sobe dost veci a proste to, ze si koupili jiny auto nektere jedince treba i zajima a je to nahozeni hacku na dalsi pratelskej pokec... Nevim proc se par lidi z tyhle (dle me) prednosti a fain atmosfery, ktera celkem klape a me osobne teda vyhovuje, snazi udelat to hnusny, zahorkly bezny forum jako jsou fora pro jiny znacky aut... PS: Nechci se dotknout nejakych jinych for, nevim jak to probiha na uplne vsech forech, ale co sem zatim stacil okouknout, tak mam zkusenost jakou popisuju...
Neber to tak, ze moderatori jsou nejaci velci pani co tady jsou povyseny nad ostatni a vse zalezi na nich... Mazat tady vsekcy prispevky co do dannyho tema zrovna ne uplne patri, tak nedela clovek nic jinyho... Mazou se prispevky bud uplne mimo a nebo zavadny, ale takovyhle veci se fakt neresi - konec koncu nemaze to zadny z moderatoru ani adminu, ac by mohli...
A za posledni... Daval si za prikald jine forum... Nevim jak to berou ostatni, ale ja Virt beru jako neco drobet jinyho nez obyc forum... Bezny forum (ted dam prikald for na kterych jsem byl nebo jsem) je forum, kde je X lidi co o sobe vubec nic nevi (a leckdy ani o tom aute ne), povetsinou se neznaj a na odpoved (kdyz se ji docka) ceka clovek treba dva dny. Proste je to takovy suchy... Virt beru jako takovou vetsi rodinu, kde se plno lidi zna osobne, vi o sobe dost veci a proste to, ze si koupili jiny auto nektere jedince treba i zajima a je to nahozeni hacku na dalsi pratelskej pokec... Nevim proc se par lidi z tyhle (dle me) prednosti a fain atmosfery, ktera celkem klape a me osobne teda vyhovuje, snazi udelat to hnusny, zahorkly bezny forum jako jsou fora pro jiny znacky aut... PS: Nechci se dotknout nejakych jinych for, nevim jak to probiha na uplne vsech forech, ale co sem zatim stacil okouknout, tak mam zkusenost jakou popisuju...
00:10:03
14.05.2010
14.05.2010
Jumbo
-> Bedřich:
1.) Pokud vlastním BMW a koupím si 742, má to nějaký význam pro moje BMW? Myslím že ne. Pokud ale vlastním 742 a koupím si BMW, tak pro mou 742 to znamená, že přestává sloužit jako vozidlo pro denní ježdění a může odpočívat v garáži, dokud ji nevezmu krásného a slunečného dne na projížďku. Tudíž nákupem BMW při vlastnictví 742 si defakto kupuji něco na 742, protože jí kupuji náhradníka do soli, deště a ostatního nečasu, což je prakticky to samé, jako bych si po dvouletém denním používání koupil nové prahy, lemy a lak...
2.) Až si koupím garáž na svého Formana (Teď mě ukamenuj, nemám 742), mám požádat admina o založení podfóra "Domy a byty", nebo se mám rovnou přesunout na www.bydleni.cz ?
3.) Tahle část stránek je fórum, což je místo, kde mezi sebou lidé diskutují v různých podfórech na různá témata. A pokud přidám příspěvek a vyvolám tím diskusi dalších uživatelů tohoto fóra, plním tím jeho základní funkci, což je právě tato diskuse. Očividně tento můj příspěvek asi někoho zaujal, protože pokud bych tam napsal něco úplně mimo mísu, nikdo by na můj příspěvek nereagoval...
4.) Můj názor, který může někoho pohoršit, proto vše, co je za následující dvojtečkou čtete na vlastní zodpovědnost: Pokud se baví admini a moderátoři, tak uživatelé mlčí a nestěžují si. Bez nich by to tady nefungovalo jak má a já sem jim za jejich práci vděčný. Moderátoři asi nejsou moderátory jen tak aby se neřeklo, takže předpokládám že jejich slovo a slovo admina je veta.
5.) Hádat se s někým na internetu je jako běžet běh pro mentálně postižené. I když vyhraješ, pořád jsi retardovaný… Krásné heslo, kterým končím debatu v tomto tématu a je mi jedno, jestli mi bude ještě oponováno. Užij si své "vítězství"
6.) Haugh, domluvil sem...
1.) Pokud vlastním BMW a koupím si 742, má to nějaký význam pro moje BMW? Myslím že ne. Pokud ale vlastním 742 a koupím si BMW, tak pro mou 742 to znamená, že přestává sloužit jako vozidlo pro denní ježdění a může odpočívat v garáži, dokud ji nevezmu krásného a slunečného dne na projížďku. Tudíž nákupem BMW při vlastnictví 742 si defakto kupuji něco na 742, protože jí kupuji náhradníka do soli, deště a ostatního nečasu, což je prakticky to samé, jako bych si po dvouletém denním používání koupil nové prahy, lemy a lak...
2.) Až si koupím garáž na svého Formana (Teď mě ukamenuj, nemám 742), mám požádat admina o založení podfóra "Domy a byty", nebo se mám rovnou přesunout na www.bydleni.cz ?
3.) Tahle část stránek je fórum, což je místo, kde mezi sebou lidé diskutují v různých podfórech na různá témata. A pokud přidám příspěvek a vyvolám tím diskusi dalších uživatelů tohoto fóra, plním tím jeho základní funkci, což je právě tato diskuse. Očividně tento můj příspěvek asi někoho zaujal, protože pokud bych tam napsal něco úplně mimo mísu, nikdo by na můj příspěvek nereagoval...
4.) Můj názor, který může někoho pohoršit, proto vše, co je za následující dvojtečkou čtete na vlastní zodpovědnost: Pokud se baví admini a moderátoři, tak uživatelé mlčí a nestěžují si. Bez nich by to tady nefungovalo jak má a já sem jim za jejich práci vděčný. Moderátoři asi nejsou moderátory jen tak aby se neřeklo, takže předpokládám že jejich slovo a slovo admina je veta.
5.) Hádat se s někým na internetu je jako běžet běh pro mentálně postižené. I když vyhraješ, pořád jsi retardovaný… Krásné heslo, kterým končím debatu v tomto tématu a je mi jedno, jestli mi bude ještě oponováno. Užij si své "vítězství"
6.) Haugh, domluvil sem...
22:37:24
13.05.2010
13.05.2010
-> Jumbo: Co slovo to perla...co kdyby jsi první dvě a možná i tři domény spojil do skoda-virt.cz. A ty tři zbylé třeba do seatklub.cz,bmwklub.cz a citroenclub.cz?
Udělej pokus:Jdi na BMW klub.cz založ téma Dnešní nákup a nahrej fotku právě koupené imaginární 742 a čekej na odpověď....neboj určitě Ti ji pochválí...
Udělej pokus:Jdi na BMW klub.cz založ téma Dnešní nákup a nahrej fotku právě koupené imaginární 742 a čekej na odpověď....neboj určitě Ti ji pochválí...
22:26:18
13.05.2010
13.05.2010
Jumbo
Tak uděláme ještě rubriku "Dnešní nákup NE na škodovku". A pak třeba celé fórum rozdělíme na pro Škodovku a pro Ostatní. A pro Škodovku třeba ještě podle modelů, Ať si někdo nestěžuje že se tam řeší Fáčko. No a nakonec se koupí nové domény a bude to
skoda-virt.cz/cz/dorapida
skoda-virt.cz/cz/odfavori tapofeliciu
skoda-virt.cz/cz/odoktavk ydal
neskoda-virt.cz/cz/seatya tneprudimeskodovkare
neskoda-virt.cz/cz/bmwatn eprudimeskodovkare
neskoda-virt.cz/cz/citroe natneprudimeskodovkare
GET REST!
skoda-virt.cz/cz/dorapida
skoda-virt.cz/cz/odfavori tapofeliciu
skoda-virt.cz/cz/odoktavk ydal
neskoda-virt.cz/cz/seatya tneprudimeskodovkare
neskoda-virt.cz/cz/bmwatn eprudimeskodovkare
neskoda-virt.cz/cz/citroe natneprudimeskodovkare
GET REST!
22:00:30
13.05.2010
13.05.2010
-> Syny: To co jsem dneska napsal nebyla narážka na Seat, ale na BMW.
21:54:35
13.05.2010
13.05.2010
Syny
-> petr s: Ale tam neslo o to Tomasovo auto, ale o to ze sem tam s Evzou podebatoval o podvozku a jeho dilech co budem menit :) Kdyz on tady je kazdej alergickej na ty "cizi" auta :)
21:40:54
13.05.2010
13.05.2010
petr s
-> Syny: Byl to dnešní nákup ? Byl
21:36:51
13.05.2010
13.05.2010
Syny
-> Bedřich: Ja nevim, ze to tak hrotis... Nwkt koupil auto, dal ho tam a na zaklade toho sem tam s U-Geenem vedl malou diskusi co budem kupvoat na auta... Pak to utichlo a byl klid. Ale ty se toho chytas uz potreti a poukazujes na to. Navic si tam napsal, ze si admin muze delat co chce, tak nevim proc to resis, kdyz tam admin vedl s nekmy debatu a nevadilo mu to... Uznavam, ze to tam ne zrovna patrilo ta debata, ale vytahovat to uz po 3. me prijde teda uplne zbytecny... Peace
21:27:35
13.05.2010
13.05.2010
-> Syny: Snažím se pouze na určité téma.
21:23:26
13.05.2010
13.05.2010
Syny
-> Bedřich: A nekteri lide zase porad potrebujou rejt :)
15:30:04
13.05.2010
13.05.2010
-> Jakub M.: Dnešní nákup dokazuje, že lidi moc nechápu proč tady tato rubrika je...
11:12:26
13.05.2010
13.05.2010
Jakub M.
taktéž s touto sekcí souhlasím ... o její využívání nemám obavy.. spousta z nás má škodovky jako zálibu a nejezdí s nimi denně
16:57:06
11.05.2010
11.05.2010
-> Jirik_Tuňák: Je dobře, že tato rubrika tady je.Teď aby jí lidi ještě začali používat.
15:54:16
11.05.2010
11.05.2010
Syny
-> Jirik_Tuňák: No nevim jaku mas kde zkusensot, ale na seatforu kdyz se dozvedeli, ze mam rozebranou skodovku, tak mi jeste 2 lidi premlouvali, at tam do spesl sekce dam fotky a nakej popis... Docela sem cumel... Ale kazdopadne tam sekce pro jina auta je a nikoho to nijak netrapi, ba naopak...
15:32:03
11.05.2010
11.05.2010
Jirik_Tuňák - zrušená registrace
Ono je právě gut. Že obyčejně je jinoznačkář vyštípán a tady se našel kompromis, což je potěšitelné, civilizované a krok kupředu.
11:56:01
11.05.2010
11.05.2010
1560 - zrušená registrace
Mě je to teda celkem jedno. Když mají zdejší členové i jiné zájmy než škodovky, a je jich více (=Seat a Citroen), tak ať si tu řeší i tyto vozy. Vždyť na tom přece svět nestojí...
Tak, a teď čekám, kdy přibudu na černou listinu.
Tak, a teď čekám, kdy přibudu na černou listinu.
08:51:58
11.05.2010
11.05.2010
-> m8rinek: Jestli je tady víc lidí, kteří jsou spokojení, že je tady rubrika i pro ostatní značky, když to dřív dělalo horkou kref.
23:57:02
10.05.2010
10.05.2010
m8rinek
A co tim chtěl básník říct?
23:10:20
10.05.2010
10.05.2010
Mě se líbí především v jednom. Že jsme se dostali touto rubrikou nad úroveň webů "specializovaných&qu
ot; na jednu značku / výrobce. Južín tím rozšířil záběr těchto stránek a hlavně - je klid a doufám, že to nikoho neobtěžuje.