-> Bagrr- máma mele Emu: Škoda no. Ono je to těžké koho se ptát. Fakt hrozně mrtvé fórum/fóra. Dřív to ale tak nebylo podle mě když jsem měl první Xantii a fungovala stará poradna.
No a to zapojení je hroznej bastl nevím kdo to tak blbě zapojoval.
V podstatě kabeláž od třeba levého motoru je zapojena k pravému relátku.
A samozřejmě kabeláž od pravého motoru k levému relátku je fuč.
A teď jen přemýšlím jak to nejlépe zprovoznit a lítám kolem toho celý den. S elektrikou si rozumím tak napůl, ale čtení schémat je právě pro mě španělská vesnice.
Další věc na hovno je ta, že sice mám nějaké schéma, ale nevím k jaké motorizaci ani jestli se mezi sebou zapojení lišilo podle motorů a rokama. Už jsem takhle narazil na pojistkách. Podle schématu jedu, jedu a kurnik jiná hodnota. Hmm ovládá fakt co píší? Hmm ne. Raději to vrátím zpátky.
To samé díly. Ti lidi si snad myslím, že když mají doma takovou starou plečku jako jsou dneska už Xantie tak za to vyrejžují zlato. Blbej ventilátor jeden kus za 800+pošta. No to snad upadli. Nové je taky tragédie. Našel jsem jenom celý komplet tedy plast ve kterém drží a oba ventilátory za cenu přes 3500kč.
Dostali mě i v Citroenu. Jsem se přes mail ptal na kolik vyjde nové kulopero a kryt rozvodů na 1,9TD. Kulopero 5000kč a kryt rozvodů je třídílný a celkem 2000kč

Vyměním obě kulopera a kryt rozvodu a převýší kupní cenu auta

A to nejen mého v podstatě je to i víc než půlka Jiříkova krasavce