tož, tak sa pochválim, aj keď tu ma asi zakopete pod zem :-)
Som si kúpil Saxo, ročník 1999, mesiac po facelifte, najazdených 172tis km keď bolo dotiahnuté v roku 2008 do SR...tu ho mal 1 majiteľ 7 rokov a najazdil na ňom cca 14tis km, potom ho predal rodine (špz zostali, tak tomu aj verim) a potom som ho kúpil ja...
V roku 1999 ho 50km od Bruselu žijúca 23 ročná slečna kúpila ako nové, pod sedačkou som našiel kúpnu zmluvu nového auta a servisnú knižku do 105tis km vyplnenú stým, že jazdila ako drak, cca 20tis km ročne (podľa servisky)
Vozidlo je v interiery pekne zachovalé, karoséria bez hrdze, sem tam odreninky a preliačenia, ale veku primerané. Zospodu som našiel 2 hrdzavé miesta, ktoré niesú skrz a sú spôsobené zdvíhaním na zdviháku a odrením plastizolu, to vyriešim až sa oteplí.
Motoricky to je trhač asfaltu 1,1 44kw benzín...ide, klepká si krokový motorček, ale zrejme to je vlastnosť auta (to som sa dočítal na nete) a jemne (čím viac jazdím, tým menej) skáče voľnobeh (vyrieši sa), možno sa to aj samé rozbehá, od koho som to kupoval, stým moc nejazdil (dľa nájazdu). Studené a teplé štarty pekne fungujú, vymenené rozvody a ktomu nové letné a zimné gumy, oboje na diskoch...a teraz má 185tis km
Tak už len foto a smelo do mňa, že som si kúpil francúza...