-> vhml: Na autě to nedáš pokud nejsi masochista nebo podobný jedinec Tzn. Celé řízení ven, manžety a spojovačky dolů, pak rozebrat převodku a vytáhnout hřeben ven. Pak je na každém konci cca 3cm mosazné pouzdro. Čili k soustružníkovi a udělat na míru dle míry opotřebení.
-> vhml: Možná bude problém v tom, že to dostalo těch 101 ran
12:20:50 15.04.2019
vhml
Drzak motoru. Ale nejhorší je, že nevím proč prasknul. Nedostalo to žádnou zásadní ránu ( ne jinou než 100x předtím ) a najednou rupnul v celým průřezu. Nebo jestli se prvně trhnul silentblok a pak to celý nějak vyskočilo. Kdo ví.
-> vhml: Něco mi říká, že bych měl mít doma 9 kusů.. Kouknu..
18:26:22 11.04.2019
vhml
Nemáte nekdo na prodej jeden kanaldekl SL201? Chtel jsem obout druhou sadu a jeden je pekelne vyosenej.
07:26:50 11.04.2019
Kocvin
-> charon: Tak někde začít musíš, klidně je proměř, ale s nějvetší pravděpodobností budou v pořádku..
Tak vezmi LÖBRO a máš to s jistotou. GSP je taková nižší střední cesta, nejstarší poloosy co jsem montoval, jezdí už tři roky a nic jim není..
06:47:52 11.04.2019
charon
Kua to s těma drátama jsem nechtěl slyšet. No, až bude čas, zkusím to projít. Má smysl proměřovat čidla od ABS?
Jinak poloosy a klouby GSP jsou opravdu ověřené? To jsem všude našel, hledal jsem k této značce nějaké recenze a zkušenosti a vše bylo takové rozporuplné. A přiznám se, že bych si nerad naběhnul.
Jinak s elektrikou neporadím, u francouzů je tohle bohužel bolest, i když to nepřiznávám moc rád.. Ale hledej spíše oxidaci v konektorech, kostrách případně zlomených drátech..
-> charon 10.04.19 12:08:58: do 309 jsem taky nový nějak rozumně nesehnal. Dal jsem výběr z vrakoviště. Tlučou furt, ale ne tolik
12:08:58 10.04.2019
charon
Kucí, potřeboval bych poradit.
Ozývá se mi poloosa, jsou origo a mají najeto 125 000 km, tak bych to vymenil, ale ... Nemůžu nikde nic solidního najít, navíte kde a co hledt? Je to na rozteč 4x108 s ABS, motor HDZ 44 kw (TU1M). Většinou mají všude prd. Přípdně o kloubech na repas by někdo nevěděl?
A propos - ještě k ABS. Začalo sucho a chová se to ultra divně. Na suchu kope do pedálu i když jen přibržďuju, kolikrát se stane že jedu třeba 5 km bez přibrždění a ABS vypadne (rozsvítí se kontrolka). Nemá někdo nápad na co se zaměřit? Má doma nějakou dianostiku z Čajny, ale ještě nebyl čas se jí pokusit aspoň rozchodit.
-> vhml: To vím, že není. Chladič co má 106 je jen pro ni, žádné jiné auto ho nemá.. Třeba to bude jen nějaká blbost.. Jiný úhel vstupní/výstupní příruby apod..
-> Jirik_Tuňák1983: Alespoň vidíte jaký kousek to máme na Běšiny..