→ Kaprof: ohledně sehnatelnosti xantia x2 předku by ti
mohl větev vyprávět… Snazší je koupit celý auto a to po odstrojení
prodat Bagrrovi, kterej nasadí x1 předek a jezdí s tím dál :-D
Já vím Bohumile já vím Však z vaší zkušenosti jsem to také psal a u XM to dle mě bude ještě horší..nicméně jsem ve stádiu težkého váhání- XM či 605 obě mám rád a obě bych rád v 2,1 TD či pri totálním pobláznění smyslů V6 s možným pridavkem LPG a co hlavně manuálem :o))
-> VeTeV: jj u TD jsou hlavy nedostatkový zboží, ale je to jen a jen o tom jak s tim kdo zacházel. jedno TD máme ve 405 a bezchybný. jen to startování. Zlatý HDI na ty studený starty
-> alpin: Xsara je fajn auto, moja ma 150 000 a pohoda, spotreba okolo 6 - 6,5 /100 (1,4 benzin) akurat vdaka stavu nasich ciest ide do prdel podvozok, hlavne predok
-> Kaprof: ohledně sehnatelnosti xantia x2 předku by ti mohl větev vyprávět... Snazší je koupit celý auto a to po odstrojení prodat Bagrrovi, kterej nasadí x1 předek a jezdí s tím dál :-D
-> alpin: Tak ta mi vic k XM sedí právě hranatá... Jinak se mi liběj obě jen prvni verze má pro mě hold vetší kouzlo... A pripadné scháněni XM2 predku by byl snad ješte vetší porod než u Xantuše..
-> THOMMY : hmm, vypadá zajimajicně... Kdybych neměl averzi vůči x2 předkům... Každopádně jak zde padlo, můj favorit jest předek x1 tct s decentní úpravou ala odkaz co hodil větevka...
-> VeTeV: rozložil jsem všechny plasty popelníku ..samotnou zasuvku neni možno vyndat... vzal jsem malej šroubovák a z boku odloup to osvětlení ..je to takový černý pouzdro na boku zasuvky.. pak klečtěma vytáh.. otevřel pouzdru..vyměnil žažu..a dal pouzdro spatky což byl u mě největší problém.. vubec se mu tam nechtělo...
každopadně už je hotovo:) a přístrojovka cela složena zpět..
-> Targa: tak zrovna žárovka popelníku je otázka 5 minut i s rozebráním hovadin okolo:-)
jinak obě zadní pístnice vyměněny... Auto je teď o mnoho pohodlnější... Takže mě to jen donutilo k tomu abych co nejdřív nechal naplnit koule, protože už to moc dlouho odkládám... A k absolutní spokojenosti a připravenosti chybí u hydrauliky nechat Pama vyrobit novou trubkohadici, abych ji měl v záloze, ta se teď tváří že bude nejslabší článek... Protože jinak je vše buď nové nebo minimálně použité... Takže to by bylo prozatím hotovo... Teď už jen jedno ložisko vyměnit a vyvařit zadek a bude to zase laťovka...
tak jsem dnes absolvoval na xáně vyměnu žárovičky v přístrojovce.... pěknej vomrd , nikomu bych nepřál... elektriky jak namrd.... složitější to asi bejt nemohlo.. každopadně jeětě mam rozdělanej popelník pže taky nesvítí a to je zas perfektní hlavolam na vyndání žárovky :D
Tak dneska autí opět odstaveno... Dvě loužičky pod zadkem... Ve finále jsem rád že jsem to modrý peklo... Výměna zadních pistnic jest zapotřebí... Ty původní u stříbrný již nevydržely nápor oxidace hliníku pod těsněním koule a začali obě chcát... Jednu už jsme dneska vyměnili, druhá nás čeká zítra... Zároveň prohazuju i koule... Modrá má krásně nátlakovány... Když už, tak ať je to konečně pořádně v cajku...
-> Kuladmin: mě jo... Jestli to nebude nějaký způsobem spojeny s facebookem, protože přes ten jsem na to přišel :-D ta moderní technika je svinstvo... Tak holt si dejte oncle google a citroen ds5 :-D