skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Nahradní klíče
-> OndraST: u nás mají jen úplně bez, že nejde rozebrat, nebo ty italsky, nebo koupit třeba vložky a nechat přeskládat spinacku.
-> Mr._Nosferatu: Měl by mít přípravu, vždy jsem to řešil vyloupnutím ze starého. Ptal jsem se ve škodovce a tedy u nás bez šance, mám dost v jednom místě vybroušený klíč, a vždy v jednom bodě většinou napraskne, tak shání alespoň dva kousky do zásoby.
-> OndraST: bez ima nebo s imobilizerem ?
Oživíme, netušíte někdo kde sehnat nový nevybroušený klíč, jde o starší provedení pro felicii.
Pouze origo škoda, u nás mají jde ale o Italský šmejd.
Pouze origo škoda, u nás mají jde ale o Italský šmejd.
Musím něco zkouknout. V těch novejch zámečnictvích v OC je jen draho a nic neumějí, třeba zajít do nějakého starodávného kde to bude za hubičku a jak říkáš...
-> skodoukolemsveta.cz:
V zámkařství, kam chodím, jsem si nechal už předělávat podle klíče jak zámeček do dveří a spínačku 1000 MB, tak zámeček víčka nádrže Favorit. Cena za přestavbu nějak do 200 Kč, u toho Favoritího víčka nádrže jsem měl klíč - tam mi šlo o sjednocení zámků na autě na jeden klíč.
Totéž vlastně u MB - v jednom případě předělávka nového zámku spínačky podle původního zámku dveří a v druhém případě naopak :)
V zámkařství, kam chodím, jsem si nechal už předělávat podle klíče jak zámeček do dveří a spínačku 1000 MB, tak zámeček víčka nádrže Favorit. Cena za přestavbu nějak do 200 Kč, u toho Favoritího víčka nádrže jsem měl klíč - tam mi šlo o sjednocení zámků na autě na jeden klíč.
Totéž vlastně u MB - v jednom případě předělávka nového zámku spínačky podle původního zámku dveří a v druhém případě naopak :)
-> Bukaj 07.09.15 18:02:39: Také řeším, že mám asi 2-3 zámečky do schránku v GL palubce, 2-3 klíčky ale nic k sobě nepasuje... Budu zkoušet to také nějak zaonačit aby mi alespoň jedno zamykání fungovalo. Nemáš s tím nějakou zkušenost? Mám i jeden novej zámeček z Favorita i s klíčkem, nevím ale, jestli to půjde implantovat...? Nebo nemáš jeden funkční...:-)?
-> Donn: A co je to za klíč? Klasická malá Fabka, jako má MB na zámcích, nebo 742 na nádrži? Nebo něco speciálnějšího?
Prosel sem jich po Ostrave dost a jak rika -> Mr._Nosferatu 06.09.15 17:40:27: ten polotovar prave nikde nemaji, tak uvidime, zkusim nejake zelezarstvi
-> Mr._Nosferatu: no však. to věčinou tyhle krámky nemaj... starý kamenný obchody kde už léta brousej klíče jo
On spíš potřebuje polotovar toho klíče, aby to měly do čeho vybrousit ..
vono teda hlavně..... takový ty rádoby obchudky kde ti dělaj klíče na počkání v globusu tesku a tak, a chtěj za něj 160korun a ve výsledku ten klič je ještě blbě... to fakt ne.. klasický železářství de i za klič na auto chce 20 nebo 25 a neřešit.
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :
Tak já nevím, jak se oficiálně nazývá krám, kde prodávají kování, zámky, klíče a "řežou" klíče dle předlohy...
...ale třeba tady by určitě uměli: faberasystems.com/cs/kont akty
Tak já nevím, jak se oficiálně nazývá krám, kde prodávají kování, zámky, klíče a "řežou" klíče dle předlohy...
...ale třeba tady by určitě uměli: faberasystems.com/cs/kont akty
-> Bukaj: Prej obchod s klíči... "Prosím deset vlašáku, dvě housky a tady jeden klíč od nádrže mladá paní." 
-> Donn: lmgtfy.com/?q=z%C3%A1m...

-> Donn: lmgtfy.com/?q=z%C3%A1m...
V každém slušném obchodě s klíči...
Zdravim, nevite nekdo kde by se dal nechat udelat nahradni klic od nadrze na skodu 100, nekde v ostrave, nebo okoli? Klíc do spinacky i do dveri neni problem, ale od nadrze nemuzu nikde sehnat nekoho kdo by to umel.