skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kdo máte novou fabii ?
prohledat
3 příspěvků (zobrazeno 1 až 3) od 28.10.2012 do 28.10.2012, založil/a Feliciemann
12:19:38
28.10.2012
28.10.2012
Feliciemann
Už jsme to vyřešili díky Surimu, který mi poslal návod, kde je nouzové otevření kufru. Odskok funguje, ale jenom zabzučí a dveře se neotebřou.
11:20:24
28.10.2012
28.10.2012
saskyn2
Už si nepamatuji jak u jedničky ale u dvojky je páčka ale dostaneš se k ní jenom tenkým šroubovákem.
A odskok na dálce taky nefunguje?
A odskok na dálce taky nefunguje?
09:11:36
28.10.2012
28.10.2012
Feliciemann
Je to také škodvka, ikdyž už stopro německá, snad mi neukamenujete za tento dotaz.
Tchán na chatě zabouchnul kufr a kufr už nejde otevřít. Klíče má, kufr je centrálem odemčenej, ale když zmáčkne tlačítko na dveřích jen zabzučí servo, ale kufr neodskočí. Pravděpodobně vypadlo táhlo mezi odskokem a zámkem. Nevíte nebo nemůžete se mi někdo podívat do kufru, jestli je dole v prahu nějaká páčka na otevření kufru zevnitř? Mělo by tam být nějaké zařízení pro otevření zevnitř pro případ, že by se tam zabouchlo třeba dítě.
Děkuji za radu.
Tchán na chatě zabouchnul kufr a kufr už nejde otevřít. Klíče má, kufr je centrálem odemčenej, ale když zmáčkne tlačítko na dveřích jen zabzučí servo, ale kufr neodskočí. Pravděpodobně vypadlo táhlo mezi odskokem a zámkem. Nevíte nebo nemůžete se mi někdo podívat do kufru, jestli je dole v prahu nějaká páčka na otevření kufru zevnitř? Mělo by tam být nějaké zařízení pro otevření zevnitř pro případ, že by se tam zabouchlo třeba dítě.
Děkuji za radu.