skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Upevnění panelu ovládání topení
11:01:10
22.11.2011
22.11.2011
ToHo
-> minno: Dobře, zkusím to celé sundat... Já jsem tam sahal shora, když jsem instaloval otáčkoměr, jenže, moc jsem toho nezjistil :-)
10:54:22
22.11.2011
22.11.2011
minno
-> ToHo: áno odmontuješ panel s rádiom a potom sú tam zospodu toho stredového panelu dva šróby, tak tie vykrútiš a panel môžeš vybrať von.
10:52:18
22.11.2011
22.11.2011
ToHo
-> minno: Děkuju za odpověď. Abych sundal celý ten středový panýlek, jako je na fotce, budu muset nejspíš odmontovat ten spodní panel s rádiem, viď?
09:08:32
22.11.2011
22.11.2011
minno
-> ToHo: rozober to a uvidíš, nie je to žiadny problém. Ten plast s dierami pre páčky drží dole len na takom plastovom jazýčku (ten sa ti zrejme ulomil, preto to máš voľné). A hore kde je ten šrób to drží na takom malom pliešku o ktorý je to prikrútené.
Takto to vyzerá zozadu, ja som si tam dolepoval ešte kúsky plastu po bokoch, aby to bolo pevnejšie:
skoda120.inetbox.sk/!img/ .../panel_zad.jpg
Takto to vyzerá zozadu, ja som si tam dolepoval ešte kúsky plastu po bokoch, aby to bolo pevnejšie:
skoda120.inetbox.sk/!img/ .../panel_zad.jpg
23:19:30
21.11.2011
21.11.2011
ToHo
Měl bych dotaz ohledně upevnění panelu ovládání topení. Stejně jako popelník i tento plastový panýlek se třemi rýhami pro táhla je nahoře přišroubován šroubkem.
Chtěl jsem se zeptat, jakým způsobem je to pod šroubkem řešeno, neboť i přestože mám šroubek zašroubovaný, panýlek nedrží na svém místě, při manipulaci s páčkami musím postupovat opatrně, abych panýlek nevyvrátil...
Také jsem si všiml lepidla po původním majiteli. Stav viz foto...
Chtěl bych to nadobro připevnit, v nadcházejícím zimním období bude manipulace s páčkami častější....
Chtěl jsem se zeptat, jakým způsobem je to pod šroubkem řešeno, neboť i přestože mám šroubek zašroubovaný, panýlek nedrží na svém místě, při manipulaci s páčkami musím postupovat opatrně, abych panýlek nevyvrátil...
Také jsem si všiml lepidla po původním majiteli. Stav viz foto...
Chtěl bych to nadobro připevnit, v nadcházejícím zimním období bude manipulace s páčkami častější....