skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
felicia kurenie
14:03:02
03.09.2010
03.09.2010
Lukas/Fishmaster
Hmmm no to stačí, díky moc ...
10:20:04
03.09.2010
03.09.2010
suri
-> Lukas/Fishmaster: wrp.cz/rock/.../Topeni_a_
klimatizace.pdf nič lepšie nenájdeš
10:18:32
03.09.2010
03.09.2010
Lukas/Fishmaster
Zdravím dovolil by som si znova otovriť túto tému ....
Nemáte niekdo nákres kúrenia na felíciu? " takú rozborku by som potreboval ... ( jedná sa mi hlavne o ventilátor a okolie ... díky
Nemáte niekdo nákres kúrenia na felíciu? " takú rozborku by som potreboval ... ( jedná sa mi hlavne o ventilátor a okolie ... díky
14:09:35
14.11.2009
14.11.2009
mirco
vdaka všetkým za rady ale už som nato včera prišiel prečo to robila, dal som dole koberec na spolujazdcovej strane a bol kopletne mokrý až z nieho tiekla voda aj ta izolácia pod ním bola uplne zomčená nech som to vyschnút všetko a pozerám v podlahe bola diera ale po niejakej záslepke a ostala bez nej a tá diera bola až do vonku a cez ňu vošla vždy dnu voda a zarosovali sa okná dieru som zaslepil a bol sa presjť a už je všetko OK, okná už bez rosenia
21:57:03
11.11.2009
11.11.2009
michalkatka
u Feldy treba vybrať baterku, celé kúrenie povoliť (od motora to držia 2 šrouby) a z boku ako idú hadice sa dá radiátor s kúrenia vytiahnuť, je tam jeden poistný šroubik, ale treba to kárenie celé podvihnúť, inak zavadzia konzola na čom je baterka.
ďalej pod ventilátorom je odtok vody tam je gumička ktorá je v podstate spätný ventil, musí byť čistá a nezanesená lístim a prachom.
ďalej pod ventilátorom je odtok vody tam je gumička ktorá je v podstate spätný ventil, musí byť čistá a nezanesená lístim a prachom.
21:04:04
11.11.2009
11.11.2009
BlueBrown
přidám se...mám stejný problém taky u feliny. Filtr nemám žádnej, topí to vpoho fuči taky dobře. Ale sráží se mi voda jen na prednim skle max na zadnim ale to neresim tam je vyhrivani. Jinak jsem spozoroval ze se mi sráží i okolo střešního okna. Pokud mám listí v topení jak ho vyčistit? Jo a doted jsem řešil zatékání (předni okno zadni kapsa-kombik) ale to už jsem snad vyřešit zatím je na mistech kde teklo sucho.
13:30:47
11.11.2009
11.11.2009
michalkatka
ja púšťam klímu ak potrebujem rýchlo odrosiť okná, ale k veci..
dôležitý je ten filter, najlepšie tam žiaden nemať, ja tam mám záclonu tá prepustí vzduch aj za mokra, ak prší okná sa jednoducho rosia, veľa záleží na vlhkosti v aute, ak máš zmáčaný sveter, prípadne mokrý koberec, nedajbože ak ti niekde do auta zateká tak sa ti to bude rosiť veľmi.
dosť časo býva zanesený radiátor, ak je tam nejaký bordel, alebo lístie tak vzduch neprúdi a nezohrieva sa dostatočne...
kúrenie stačí tak na 2, vzduch daj na teplo tak 80%, všetok vzduch nasmerovať na okno, zavrieť výduchy v palubke, mierne pootvoriť okno, vtedy sa najskôr odrosí..
dôležitý je ten filter, najlepšie tam žiaden nemať, ja tam mám záclonu tá prepustí vzduch aj za mokra, ak prší okná sa jednoducho rosia, veľa záleží na vlhkosti v aute, ak máš zmáčaný sveter, prípadne mokrý koberec, nedajbože ak ti niekde do auta zateká tak sa ti to bude rosiť veľmi.
dosť časo býva zanesený radiátor, ak je tam nejaký bordel, alebo lístie tak vzduch neprúdi a nezohrieva sa dostatočne...
kúrenie stačí tak na 2, vzduch daj na teplo tak 80%, všetok vzduch nasmerovať na okno, zavrieť výduchy v palubke, mierne pootvoriť okno, vtedy sa najskôr odrosí..
13:07:53
11.11.2009
11.11.2009
mirco
tak som pozrel aj tie klapky a čisté no neviem asi to bude od velké vlhka lebo to robí stále a nemám tam ten akože original filter na topení ... aj s oknom som to skúšal a nič vôbec vo fábči to funguje ale felícia nič ...
11:15:36
10.11.2009
10.11.2009
alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí)
skus na chvilku pootvorit okno, mas v aute prilis vlhko, mozes kurit ako blazon a aj tak sa ti to bude rosit....
19:30:02
09.11.2009
09.11.2009
Kuladmin
A nemas tam ,,original,, filtr na sani do topeni jak je kapota? Pokud jo tak ho zahod a dej puncochui a mas klid a pokud neni tak si jeste zkontroluj dole na topeni uprostred u motoru jsou dve klapky - gumy odtokove diry zda je nemas ucpane.
19:08:30
09.11.2009
09.11.2009
mirco
mám taký problém, dnes sme šli na felicii a auto sa pekne zohrialo ale vonku pršalo a tak sa zarosili všetky okná, pustil som kurenie ale nič tak som dal teplý vzduch a tiež nič skúsil to dať aj 4. rýchlosť a vôbec ani náznak že by sa to chcelo odrosiť ani predné okno skúšal som to všelija, že aj bočné fúkanie som zavrel a ani tak nič celé predné okno uplne orosené a bočné taktiež. Kúrenie fúka aj teplý aj studený vzduch aj funguje prepínanie do všetkých polôh, tak neviem začalo to len tak robiť predtým to nerobilo vôbec, dakujem za káždu dobru radu a že niečo podobné robí aj na fábii ale tam to aspon trochu ofúka ale stále ostanú občné okná a vrch predného orosené a dosť ...