Jo todle presne znam to byly doby clovek to vzal cvaklo a cely se to rozletlo po aute pruzinky nekde po podlaze atd atd. A oprava presne trafopajka to jistila a drzelo to pomerne dobre a dlouho bez problemu.
-> Peťa Klíč: ale jinak dík za radu.... tak víš co ono jt tam už dost pojebaný páč se do toho někdo vlopal a rozmrdal zámek..tak sem to pak vyměnil za 120 bez zamykání. a přijde mi t i hezčí
-> Petrson: to účko je lepší dát zezhora to jo, ale když vi nezlámeš prsty při práci s kombinačkama tak si ho můžeš jemně napružit a nevypadne ani zespoda
-> Peťa Klíč: mno za tu hromadu steku a nadávek mi to nestojí...eště že mám doma 2 takovýhle zámky jako náhradní...a pak je prdel to tama zase vrátit a zajistit tou kovovou pojistkou
takže když je vrtnu 0.8kou vrtákem a zajistím oskou z drátu tak to bude držet. a kam patří ta druhá pružinka? nevim jestli tam teda patří, našel jsem ji na podlaze, rsp. co tam patří aby se ten zámek vracel?
prostě ráno jedu, chcu si podat z kastlíku rádio ozvalo se cvrnk a zámek všude kolem.. neví někdo jak to poskládat dohromady??? rsp. poskládat se mi to povede ale 1) to bedrží pohromadě a 2) to nefunguje