-> OndraKrupi-TenČtvrtý: Když jsem to měnil, tak jsem budíky s hodinama vyndal, nasadil budíky s otáčkoměrem, zapojil vše co bylo po ruce a funguje to bez problémů
-> Jirik grilovaný: Njn se ptej hol dty hodiny poad vyjdou asi trosku levnejc a pri prodeji takoveho mnozstvi se da na to mtaky solidne vydelat a nejak musej odlisit obyc od lepsi vybavy za kterou si priplacis. Dnes sou zas auta kde sou ty digi hodiny ale neni tam vubec otackomer nebo dokonce ani teplomery - jen zarovicka ktera se rozsviti kdyz je ,,moc horko,, tak asi tak no.
Stejně asi nikdy nepochopim automobilky více značek, proč jim stojí za to dělat posraný hodiny s ručičkama a souběžně otáčkoměry. Proč nedělaj jen otáčkoměry s okýnkem na digitálky. V celkové ceně auta je to zanedbatelná částka. Je to divný, dneska už má otáčkoměr i sekačka z Mountfieldu.
-> MCJohnyshek: Já jsem to taky zapojoval tak jak to bylo... Jak píše Kuladmin je to v takovym svazečku, myslim že v bílým bovdenu... Opravdu to je jen přepojit a jet
Staci zas vse jen zapojit ten kabilek tam je uz v kabelovym svazku takze netreba nic vic resit. Jedina vec co muze zlobit je teplomer kdzy ti bude ukazovat o cca 20 stupnu jinak tak je urceny pro jine teplotni cidlo.
Už budu mít celý budíky i s otáčkoměr takže to stačí přehodit ani žádnej kabel jinej na otáčkoměr se tam nedává??Já myslel že třeba otáčkoměr má nějakej kabel ze sebe k motoru nebo tak něco??
-> MCJohnyshek: Já mam fe '97 a jen jsem přehodil, zapojil jsem všechno co kam pasovalo a šlo to hned, trvalo mi to max 10 minut Akorát je*ačka s tim to tam nacvaknout zpátky
-> Kuladmin: seš si jistej že tištěnej spoj nebude mít taky přípravu? já jsem u fáčka tu přípravu měl stačilo jen přehodit budík (nevím přesně jak to má felina)
Ano kabel tam jiz je staci kdy si sezenes otackomer pro dany typ motoru 1,3 1,6 1,9 a cely tisteny spoj!!! Je nutny na nem jsou ty digi hodiny atd. Nebo sehnat cely budiky a jen prehodit.
Chtěl bych se zeptat kouopil sem felicii která ej v úplnym základu je i bez rádia a ctěl sem si tam dát otáčkoměr místo těch hodin a nevim zda tam kabely už budou ktomu otáčkoměru když tam nebyli ani kabely na přední mlhovky???