Vrba vs Urbi

prohledat
28 příspěvků (zobrazeno 1 až 28) od 20.10.2013 do 29.10.2013, založil/a Dušan
řadit dle data
16:35:47
29.10.2013
Evž@
-> koko: to chce čas
20:55:24
20.10.2013
koko
k.rva hlavy horké! Zajděte si na pivo a tam si to vyříkejte!
10:35:25
20.10.2013
Dušan
10:30:52
20.10.2013
Petr Urban
Přesunuto z tématu Škoda Rapid Sport...
-> Vrba: V reálném světě nejednáte vy a pa si stěžujete na mou práci v nesouvisejících tématech než abyste volali či se stavili, taový kousek to máte. Co mě dával IvanC absolutně nesouviselo s tebou a ani od něho ani od tebe nikdy nikde nebylo řečeno že je to za něco kompenzace, naopak ty si sliboval že mi dáš jiné sac. a takto to tady zase překrucuješ jen s nadávkami. IvanC za mnou chodil nejedenkrát a přemlouval mě o perfektním kupu, když jiní auto nechtěli nějaký čas co to prodával....kdyby ano za tu cenu, bylo by dávno pryč a nechodil by za mnou. Deklaroval spoustu super věcí, které takové nebyly a jako ty mi nadal že ho to vůbec nezajímá.
Pokud dobře vím, první kdo se tady do mě začal zbytečně pouštět v tématech a ještě jejich text kolikrát ani nesouvisel s tématy byli Quatro a Čokin než aby přišli, taky hrozní frajeři jen tu jako ty.... tak kdo je hajzl a jak kdo jedná....jen překrucuješ.
08:32:48
20.10.2013
Vrba
Přesunuto z tématu Škoda Rapid Sport...
-> Urbi: Hajzl si říkej někomu jinému ty blbečku. A než tady začneš tahat Ivana kdo komu jak pomáhal a nepomáhal a co mu za to dal a nedal,tak si raději vzpomen,že tobě postavil celé auto (zelené a vlastně i to druhé) ,kde jsem se i já nějak angažoval a tvůj vděk byl takovej,že jsi mu to ani nebyl schopnej celé doplatit a prachy se z tebe musely vytahovat ne docela fair způsobem a nebylo to proto,že bys je neměl,ale protože jsi si usmyslel,že to auto není podle tvých naivních představ a prostě mu to nezaplatíš,byt jsi koupil auto defakto poskládané z nových dílu,které by jsi jednak sám nikdy nepostavil a druhak tě vzhledem k Ivanové investici vyšlo sakra levně.. Moje sání máš na svém autě,s kterým ti ho ivan prodal,když ho měl dlouhodobě půjčené. Já jsem si pak od tebe vzal jiné sání a jako kompenzaci jsi od ivana dostal další hromadu dílů zadarmo včetně dalších dvou sání. Uplně marnej frustrovanej debílek,..nic víc nejseš. Když už chceš svoje osobní problémy a mindráky řešit tím,že si je vybiješ na bývalích kamarádech,tak to alespon udělej v reálném světě a ne jak jouda schovanej za počítačem. Když te člověk potká,vidí jen napučenej xicht,co drží hubu. Už si to uvědom a dej pokoj mě,ivanovi ,čokinovi a dalším lidem,které jsi svým chováním docela zklamal. Otvíráš tu furt dokola diskuze o hovně a vzniká z toho snůšla urážek a nic víc. Nikoho už to tady nebaví a uvědom si,že tím ani ničeho nedosáhneš. Jetě bych rád poprosil někoho kompetentního,aby tyto prázdné příspěvky odsunul na místo pro ně určené. Děkuji za sebe i za čokina.
upraveno 4x, naposled 20.10.2013 08:47:29
18:34:35
19.10.2013
Petr Urban
Přesunuto z tématu Škoda Rapid Sport...
-> Ivan,C: Nedlužíš, kde je řečeno že ano ? Štefty super, děkuji ještě jednou. Ale Vrba přehodil to že má něco dávat mě, abych vyřizoval s tebou 3 Údajně ale Vrbovi dlužíš strašně moc věcí mě vždy říkal. Asi si po jeho nehodě a při jeho stavbě rapida dělal pro něho málo...

-> Vrba: Já už sem vyrovnaný s tím jaký si hajzl, ale trvalo mi to. Zase si to překroutil pro výsměch, jak jinak.

-> Čokin: OK.
upraveno 1x, naposled 19.10.2013 18:36:51
12:41:06
19.10.2013
Čokin
Přesunuto z tématu Škoda Rapid Sport...
-> Urbi: Tak s tlumiči jsem Ti řekl jen svůj názor, žádný výsměch v tom nebyl. Pokud chceš s Rapidem závodit tak závod je mě to buřt. Co ti kdo dluží nebo nedluží to já nevím a ani to řešit nehodlám. To, že ted někde přicmrndáváš někomu někde v nějaké dílně taky neřeším, já posuzuju lidi podle toho jak se chovají a co dokázali, ty máš vždycky akorát spoustu řečí, ale ty činy už vidět moc nejsou, tvé auto je toho důkazem, ale budiž chápu, že to chceš mít 100%........jenže takhle to nikdy a v ničem nefunguje.
To jestli Chovanec kopíruje nebo ne je mě jedno, mě vždy vačky ,,okopíroval dobře" , ale hlavně je to pro mě člověk, který něco umí a zná a ne jen z toho důvodu, že má před jménem Ing. nebo, že se mu chce ještě po práci makat v dílně....
Takže asi tak, ale to už tady všechno zaznělo min. 3x. Tímto bych to tady rád uzavřel a začal se zase věnovat problematice mého auta na této kartě.......pokud budeš chtít reagovat tak prosím forum hádky - quatro vs. urbi Děkuji !
01:17:20
19.10.2013
Ivan,C - zrušená registrace
Přesunuto z tématu Škoda Rapid Sport...
-> Urbi: Urbi já ti nic nedlužím a aji kdyby tak jsem ti taky spoustu věcí dal, třeba naposledy ty štefty z Imprezy a nic jsem nechtěl tak mě do toho tady netahej...
00:25:05
19.10.2013
Vrba
Přesunuto z tématu Škoda Rapid Sport...
-> Urbi: Ty seš zase chytrej jak kniha,ale pozor aby te ty kecy zase opět nepředběhly. Už nebudu reagovat na ty nesmyslné výčitky a zavistivé narážky. Měj se pěkně Peto a moc te prosím,vyrovnej se projednou se všema křivdama,co ti tvoji bývalí kamarádi (včetně mě) udělali a pro jednou už zkus otočit list.
19:07:48
18.10.2013
Petr Urban
Přesunuto z tématu Škoda Rapid Sport...
-> Čokin: Ale to jsem nepsal ze závisti....ať si má co chce když na to pořádně zamakal a měl štěstí na dobrou práci. Ale peníze má a když má kamarádovi vrátit nějaké díly za pár stovek tak už je to velký peněžní problém a ještě sprostě řekne, mě to nezajímá, mě taky IvanC dluží spoustu věcí na auto, tak si to řeš s ním....co to jako je ? Bez žádného vděku za to že jsem mu to akutně kdysi v neděli jel vyšroubovat z kompletního motoru 136 a bylo to v perfket stavu jako tvá pístní sada za kterou si ale aspoň dostal zaplaceno, myslím že adekvátně, karbonu tam bylo dost, ale to se jednoducho vyřeší, válce jsou až na úplně jemné podélné vlásky sem tam úplně ok a neboj tato sada zřejmě bude v motoru co budu stavět na zakázku - závodit, takže ku potřebě rozhodně bude a pokud si vzpomínám, tak sem ti za ni dost děkoval ! Já ale dostal od vrby jen výsměch a sprosté řeči. Ale né že bych to ze sáním omílal jako nějakou veselohru, ale na tom ukazuji osobnost a jak se jedná s kamarády - jako s onucí... když je potřeba pomoc, tak se řekne přiď místo prosím, když se něco chce - tak máš to ? -Dej, nazdar. A takových situací bylo nespočet a vrba to dobře ví ale nepřizná si. Při návštěvě v dílně věčný výsměch...každý má svoji osobnost a dělá dle sebe, kamarádi by to měly chápat místo výsměchu, který převládal, všechno jsem snášel, ale pohár přetek a vy si vymýšlíte a překrucujte jak můžete pro mou další pomluvu zde.
Pokud vím hrozní frajeři jste byli odjakživa vy ve všem... naposled když jsi viděl u mě tlumiče Protlum, tak si mi vysvětloval jak nějakému čuráčkovi na co mi to bude, že to ani nikdy nevyužiji.... a hned jak obrovský odborník přes problematiku pružení vpálíš takovou věc... snad i ze závisti tehdy, nevím. Úplně si se vysmál že jsem za to tolik utratil místo pochvaly za kup co má na auto smysl, jsou to diametrálně jiné tlumiče než GAZ, spíše srovnatelné s originál Sachs LR/B, ti co ví o funkčnosti tlumiče a jeho vlivu mi dají za pravdu.
Já jsem se jen s rozdělovači někam posunul, protože se teď denně mohu setkávat s lidmi co o tom opravdu ví a maličko z toho mi předávají a já se to snažím zužitkovat a vy z toho vyvodíte....Urbi je frajer... jen z toho že se z váš neposeru na místě pokaždé když se stavíte, to je ale váš boj.
A začalo to obhajovou p. Chovance...Kdyby jste tušily opravdu co je p. Chovanec zač a jak jedná s ostatními motoráři (výsměch k jejich práci) a přitom od nich krade nejen vačky, ale i nápady, možná by jste ho tak neuznávali. A deklerovaná dobrá cena jeho úprav....neboj, má na tom adekvátně peněz za jednotku času, když se mu to zrovna podaří udělat použitelně a když v práci ukazuji hlavu co stála 10 tyček a byly na nich hotové kanály už, nikdo nechápe... V práci převrtáváme bloky a děláme přestavby vrtání a kompletní hlavy, takže cca vím kolik na tom je práce a takové věci umí i jiní, jen o nich nevíte. Je jich po republice dost.
upraveno 3x, naposled 18.10.2013 19:42:32
16:19:17
17.10.2013
Čokin
Přesunuto z tématu Škoda Rapid Sport...
-> Star LC20: Tak ono se to tak nějak spíš nasbíralo za poslední rok a teď to akorát vygradovalo, on si to pan U. pořád vztahuje k tomu rozdělovači co mě dělal na můj motor, ale s tím já problém nemám naopak chápu, že to nemůže fungovat. Ono je to hlavně tím, že za poslední dobu (řekl bych co rozjel ten byznys s rozdělovači) se z něj stal hrozný frajer.
Ale to je jedno, už to tady nechci řešit ono ani není co, každý ať dělá jak umí. Jediná škoda je zeleného Rapida, že od doby co má nového majitele stojí jen v garáži, vlastně všichni tři pospolu jsme jeli pouze jednou a to 15 km. To auto by si zasloužilo jezdit po srazech, ale jaký pán takový.........
01:33:47
17.10.2013
Star LC20
Přesunuto z tématu Škoda Rapid Sport...
-> Tuner#2: mě to třeba celkem mrzí (nic mi do toho ale není), ptže se všemi třemi se bavím a znám, a každej jeden z nich mi přijde vpohodě, rád je vídám na srazech, mají zajímací auta....
01:29:12
17.10.2013
Tuner#2 - zrušená registrace
Přesunuto z tématu Škoda Rapid Sport...
-> Star LC20: Taky na to čumím jak puk. Dobrá telenovela a ten Urban bude zřejmě slušnej oddíl 5
01:27:54
17.10.2013
Star LC20
Přesunuto z tématu Škoda Rapid Sport...
To je taková škoda, že si Čokin,Vrba,Urbi spolu už nerozumíte. Všichni máte dost znalostí a skills, a taky sem Vám vždycky záviděl, že jste taková skupinka s peckovejma autama, z jednoho místa. Škoda
05:07:09
16.10.2013
Vrba
Přesunuto z tématu Škoda Rapid Sport...
-> Čokin: V 28mi a s hypotékou zajisté,...ale kdo nevidí,co pod tím je,může z toho byt frustrovanej,zvláště potom slabej jedinec,takže se nemůžem ničemu divit. Sorry za tohle zašpinění karty auta,ale sám vidíš,že se to nedá,....
upraveno 1x, naposled 16.10.2013 05:08:11
01:51:40
16.10.2013
Čokin
Přesunuto z tématu Škoda Rapid Sport...
-> Urbi: Jo a ten ,,mamon" jak ty říkáš, si namamonil 2,5 mega na barák.........!
01:37:08
16.10.2013
Čokin
Přesunuto z tématu Škoda Rapid Sport...
-> Urbi: Ty jsi to asi vůbec nečetl co?! ........... pořád stejná písnička s tebou, dělej jak myslíš mě už tohle s tebou nebaví. Nejvíce mě sere, že jsem byl takový blbec, který Ti za litr prodal luxusní fábiovou pístní sadu z mého motoru, protože mě Tě bylo líto když jsi odrovnal píst a chtěl jsem, aby jsi mohl jezdit. Bohužel pan Urban musel hned písty vyhodit z vložek a celé to rozdělat skrz zdánlivý karbon, který tam nebyl. Ten motor měl najeto 45 tis. a vevnitř byl úplně ,,zlatý"............ ...bohužel sada leží někde pod ponkem a auto v garáži. Ted mě budeš tvrdit pohádku jak byli písty celé od karbonu a na hov.....no.

No nic na tohle nemám ani čas ani chuť, takže pokud chcete s Vrbou pokračovat ve výčtu co kdo komu, doporučuju téma hádky! Mě už tohle fakt nebaví, tvůj rozdělovač jsem prodal za 1000,- i s manuálem tak třeba se Ti dotyčný ozve a můžeš mu to naladit, já si koupil elektroniku. A už mě sem prosím nepiš, vůbec nikam to totiž nevede, Děkuji!
21:07:18
15.10.2013
Vrba
Přesunuto z tématu Škoda Rapid Sport...
-> Urbi: Bez se léčit ty hade:D 4
upraveno 1x, naposled 15.10.2013 21:13:05
18:33:24
15.10.2013
Petr Urban
Přesunuto z tématu Škoda Rapid Sport...
-> Vrba: Co to zase meleš za vymyšlené věci ? Ten píst už byl zníčený před tím než jsem tam dával chovancovu hlavu, protože se jezdilo s max. předstihem 45 na super upraveném rozdělovači od Poláška a před těmi x-roky jsem o tom nic nevěděl, to je fakt, ale ty už si samozřejmě věděl všechno od plýnek. Motor po složení detonoval jen kilometr přejezdu na 2000ot. kolem domu než se hned snížil předstih, je možné že se píst zníčil tehdy - bohužel a nevím proč vytahuješ zase takové věci jen aby si mě urážel a zesměšňoval stejně jak to umíte tady od nás všichni a přitom jsou to pokaždé vymyšlené překroucené věci stejně jako teď. A proč tady jako největší frajer teď říkáš jak si mě to učil ? Rozdělávali jsme spolu jednu vačku od osy ještě špatným způsobem (je na to přípravek). Začalo to kdysi změření rozdělovače stroboskopem (ten jsem si koupil za x-tisíc a ještě jste se smáli na co mi to bude) na mém autě jsem přišel já že by se s tím mělo něco dělat a už sem začal vymýšlet co by s tím chtělo udělat na regulaci a ty jsi s tím tehdy pomohl, ale teď to dělám úplně jinak než si tehdy ty vymýšlel - rozvrtávat vačku z boku těla a charakteristiky jsou také jiné a stále zkouším. Dají se okénka rozdělovače temovat nebo i jemně zavařit tigem i se složenou vačkou a ta se dá rozdělat přípravkem. Ale nejen na takové věci jsem si musel přijít a ty vypichneš jednu co si pomáhal a děláš hrdinu co vše si mě nenaučil, něco ano ale tady mě urážíš zbytečně a děláš mistra světa. Na rozdělovači dělám cca 10 vychytávek na které sem si přišel nebo mi byly vysvětleny lidmi co rozdělovače dělají a byli uvědoměni s tím že je upravuji taky. Regulací už jsem otestoval strašně moc na různých motorech a je možné že sem tam může nastat chybka a pokud je někdo stejného ražení jako vy dva a neozve se pokud má problém, protože pokud je, řeším je zadarmo, to už je jeho mínus, tu možnost má. Dávám k rozdělovači papír kde je psané že se při problémech může kdokoli kdykoli ozvat, pokud tak neučiní, je to jen jeho problém. Mě se zatím ozvaly dva a bylo jim vyhověno, ani jeden z nich ale nešel s problémem na regulaci ale spíše na životnosti malého sváru (kvůli estetice až příliš malý) co k sobě drží desky, ten už dělám silnější a ve dvou různých bodech. Ti co se ozvaly slušně, bylo jim vždy vyhověno. A ty panáčku i přes to kolik máš hrachulí nasysleno, tak si mi nebyl schopný 2 roky vrátit či sehnat sání 136 a další půjčené věci a ještě si řekl ať si to sání jdu vyřizovat s někým jiným co ho dluží tobě, že tě to nezajímá, takto postupuješ s problémy i jindy kdy by si měl náhodou vytáhnout pár korun, protože si mamon. Pokud si někdy něco chtěl, vždycky jsem jak hlupák vyhovoval okamžitě a nespočetněkrát nezjištně pomáhal (nevím jaký hlupák ti pomáhal když jsi stavěl druhého a třetího rapida, dva si rozflákal s tím nikde nemachruješ, zachránil zatržený šteft v hlavě když už si ji chtěl sundávat z motoru a kdo ti pomáhal z přední nápravou a vysvětloval jak máš blbě geomku a říkal ti jakou zkusit a proč ti to auto nejde za volantem když jsi měl vepředu odklony tatra a úplně špatně posunutý tyčky nesouose atd. atd.). V životě co tě znám si nikdy neřekl děkuji, prosím nebo omlouvám se a jak největší frajer si mi na to odpověděl že takové věci říkat nepotřebuješ. Pro mě si slizský had, co jen překrucuje věci jak se mu hodí aby mohl urazit a pošpinit a využívá ostatních co se nějaký čas nechají využívat.

Takže pro ostatní Vrba umí rozdělovače mnohem lépe a upravuje je za 10,- Já jich tady mám stejně hromady pro závodící auta a vůbec to nestíhám, směřujte se tedy k Vrbovi.
upraveno 2x, naposled 15.10.2013 18:45:17
07:23:14
15.10.2013
Vrba
Přesunuto z tématu Škoda Rapid Sport...
-> Urbi: Ze jsme spolu ty rozdělovače párkrát ladili je fakt.Chtěl jem ti pomoct s detonujici 1,4. Stejně sis nedal říct a rozlamal jsi písty,protože to po snížení předstihu nedrželo volnoběh,tak jsi to zase rozdrbal zpátky a jezdil tak do úplného zničení motoru,místo aby jsi problém řešil.. Ale to bylo před tím. Pak jsi se z toho na rok zhroutil a chtel jsi kupovat rozdelovac od čepka. V ten okamzik jsem ti ukazal jak to udelas doma za 10 korun a nemusis za to davat 5k. Takovou komplexní úpravu by jsi bohužel sám nevymyslel,ostatně jako nikdy nic.Myslím,že tvé auto je toho důkazem. Ale bylo mi to fuk ,i ted by mi to bylo fuk,ale pokud ze me budeš dělat někoho,kdo po tobě neco rozdrbal,tak se proste jen ohrazuju. Nerozdrbal,jen ty jsi to udělal špatně.A cokin rozhodně není jedinej,kdo mi psal, že má s motorem problém,....a hadej co tam mají za regulaci předstihu. Chybu může udělat každej,ale takovej suverenní přístup,kdy si furt meleš svoje,přestože nemáš pravdu, máš jen ty. Však si rozhádej všechny,ale tím ubližuješ hlavně sobě.
01:03:43
15.10.2013
Petr Urban
Přesunuto z tématu Škoda Rapid Sport...
-> Čokin: Ale hlavní věcí v příspěvku bylo že to stálo 2500,- ale nikdo už neví proč a že v tom byli zahrnuty i svíčky NGK.
O křivkách předstihu i palivových mapách mám něco nastudováno a propadu kolem kroutáku, konstrukčně to nejde v rozdělovači vyřešit, ale kompromisně po úpravě jede motor úplně jinak a dá se s tím s kvalitou jízdy jezdit, pro 100% využití motoru to není a nikde to také netvrdím.

-> Vrba: Naposled...ani ty ani Čokin jste mě neřekli kdy jdete auto testovat, ani jeden z vás nezvedl telefon když byl problém. Až za několik dní tady Čokin v nesouvisejícím tématu psal o tom že si musel po mě do rozdělovače zasahovat. Protože se s tebou nechci bavit, tak jsem hned náfuka...prostě se s tebou nechci bavit a vaše chování kdy se neumíte domluvit a chvoat ke kamarádovi jste otočili na mě. Když přijedeš ty nebo Čokin a já mám práci na jiném autě či sem úplně mimo domov, to mám zahodit vercajk, posrat se na místě a jít kolem vás skákat ? Kolikrát já něco potřeboval a nebylo nikoho. Ty si náfuka !

Obvolal jsem x-lidí co jezdí mé rozdělovače a všichni co dali správné info o motoru jezdí přes 6st. základu bez problémů, rozsahy jsou stále velice podobné a vesměs je dělám stále kratší a stále zkouším dál a pokud byste se chovali jako lidi, určitě bychom našli lepší kompromis v nastavení, jenže ty jsi namyšlenec co ví všechno nejlíp a tudíž víš všechno sám nejlíp a proto jste ani nevolali, tak tady nepiš takovou nepravdu ! Poslední rozdělovač co jsem dělal jezdí v áčko motoru v favoritu s KP 13, vačkou přes 300st. s rozsahem rozdělovače 10st. a měkči regulací než měl ode mě čokin, co jsi šel ještě přitvrdit a takový favorit áčko má odbržděných 133HP a základ předstihu 7-8st. a na brzdě nic neklepalo ! Na druhou stranu motor 1.5 od chovance s vačkou 296, který jsme byli brzdit u brázdila a je graf výkonu tady ve fóru, tak s podobně tvrdým rozdělovačem co má čokin také nevydržel ani 5-6st. základu aby nedetonoval na čidlu klepání na brzdě..... Nevím co je s tímto objemem za problém nebo kde vytváří problém p. chovanec, to zjistím až si ten motor odbrzdím, jenže tam nepojedu s KP 11,8 u ktérého se on přepočítal a tvrdil mi že je tam stoprocentě 11,1-11,2 ; po osobní rozmluvě se přiznal že to měl špatně jak cca dalších 10 věcí co dělal na jedné zakázce pro mne a já teď doma všechno spravuji za co už bylo zaplaceno. Rozdělovače jsem s tebou začal, ale víš dobře že jsem pak dělal mraky testů rozdělovačů a ani netušíš na kolika motorech už se testovalo všemožné věci a vždy se našlo řešení.
11:06:42
12.10.2013
Vrba
Přesunuto z tématu Škoda Rapid Sport...
-> Urbi: Co si mě pořád bereš do huby? Bud rád,že jsem ti ukázal, jak ty rozdělovače udělat a svoje mindráky si zkus léčit na někom jiným ty náfuko. Nevím,kde by zas měl mít podle Tvé odborné znalosti ten motor chybu. Normální motor,co jsi jen nedokázal zkusmo a poslepu seřídit k dokonalosti,přičemž vsadím boty,že ti další x spokojeni zákazníci tam taky budou mít pořádnou rezervu. Rozdíl je v tom,že někdo umí řešit problémy a někdo druhej radši strká hlavu do písku,kope kolem sebe a dává svoje neůspěchy za vinu jiným. Prober se už.

jeste si neudpustim EDIT :

že ti nikdo neřekl,že to nefunguje - nedrzelo to volnobeh a nebo s tim neslo jet kvuli detonacim v polovine rozsahu otacek. Cokin tu s tim nejak doskakal celej nestastnej a muselo se to resit na miste a ne cekat az urban za dve hodky dopije kafe a za dalsi 3 hodiny možna bude mit cas,až prijde z posilovny a nebo nejaka jina ze stovky sraček,co vždycky dokažeš vypustit z huby jako důvod,proč zrovna ted neco nejde,prestoze evidentne ten cas máš.Takže pokud šlo něco mimo tebe,bylo to z důvodu,že s tebou není rozumná domluva. A pokud si myslis,ze jsem neco rozdrbal,celou tu dobu,co to tady dokola omilas mas moznost to udelat lip. Ani ses o to nepokusil. O co se týče negativní reklamy,tu si tady prece delas sam. Cim vic do hovna rypes,tim vic smrdi. Nikdo to tu nemá potřebu omílat,jen ty. Já,potažmo čokin jen reagujem.
upraveno 3x, naposled 12.10.2013 13:33:35
20:57:10
11.10.2013
Čokin
Přesunuto z tématu Škoda Rapid Sport...
-> Urbi: Já furt nechápu proč se oháníš tím rozdělovačem, nikde jsem nepsal, že je špatný nebo, že to děláš blbě..........Celá moje kritika je v tom jak se chováš a nejvíce mě nasralo to jak pořád dokola opakuješ ty svoji písničku s Chovancem a plyveš na něj, to mě prostě vadí, protože je to od tebe dost přitažené za vlasy.
Nikomu jsem nikdy netvrdil, že tvoje rozdělovače jsou špatné nebo, že to děláš špatně naopak jsem na sraze ještě borcovi říkal, ať to od tebe veme na 13ku že to bude fungovat.
Nevím proč si pořád spojuješ moji kritiku s tím, že nejsem spokojen s tvým rozdělovačem.

Ano, tvůj rozdělovač ,,nějak" funguje na mém motoře, ale se základním předstihem 5st. mě to drží volnoběh a při 100okt. benzínu a chladnějším/vlhčím počasí to nedetonuje. Prostě ten motor už sebelíp upravený rozdělovač neuspokojí na 100%. A netvrď mě tady, že všem ostatním s podobnými motory to funguje jen já jsem záhada..........podívej se na základní křivky grafu předstihu u atmosfér např. Alfa, na začátku je jasný propad křivky směrem dolů, kvůli předstihu a to samé ve středním pásmu nejvyššího kroutáku kde bojuji s detonacemi. Je mě jedno jestli moji pravdu vemeš nebo ne, ale je to tak.
Až konečně dostavíš ten svůj super naleštěný motor a možná ho budeš i odlaďovat tak na to třeba přijdeš sám.

Tak to shrneme: Čestně prohlašuji, že tvoje rozdělovače fungují dobře a snad i tvé postupy ladění. Nikdy jsem netvrdil opak, pouze jsem tvrdil to, že tvůj rozdělovač můj motor prostě neobslouží z důvodu viz. výše.

Takže asi takto.
00:52:28
11.10.2013
Petr Urban
Přesunuto z tématu Škoda Rapid Sport...
-> Čokin: Ty si pěkný vůl pane ! Nejen s Mrázkem jsem se hádal jak si myslím že to má být, ale i s Poláškem a dalšíma dvěma motoráři a nakonec pro ně dělám rozdělovače, ale nosí je ve stavu že se z nich dá něco udělat ! Je pravda že některé informace od nich jsem použil, ty které mi usnadňují práci a přináší přesnost, ale to jak ladím průběhy rozdělovačů je čistě z mojí hlavy ! To nedělá nikdo pokud vím, všichni babízejí jednu verzi s tím že je použitelná pro jakýkoli upravený motor. Tobě jsem přátelsky nabídl aby tě to nestálo tolik(nakonec bohužel jo), že ti koupím origo poctivou CSSR osu i s vačkou od koblihy, dám futra atd. do mrtvoly co si donesl, když člověk spočítá jak drahá je osa a vačka 600,- , jen futra po 2x 30,- , Bosch kontakty 250,- Kondík 75,- Dolní spojka 110,- kolík, pružiny atd. + jejich poštovné, nový palec a víko u štajnera 250,- + 10 hodin práce na tvém rozdělovači a to vše si měl myslím pod 2000,- Zbytek stály NGK svíčky co jsem jen kvůli tobě šel vykomunikovat a objednat, vyzvednout a nakonec jsou z toho zase tady ty keci.... tak to jdi panečku pěkně do prdele !

Já ti tvůj rozdělovač doladit chtěl, ale na mě jste se s vrbou vysrali, protože vrba ví vždycky všechno nejlíp, neřekli půl slova o nějakých problémech a zrovna šup na virt pomlouvat jak jste to museli spravovat, aniž byste se zamysleli nad čímkoli ostatním v motoru zda by byly další problémy proč se to nedá dobře doladit, né lepší je honem ryhle šup máme závěr, urbi ví hovno, jak jinak. To mi ještě nikdo ze sta zakázníků neudělal a musel jsem už několikrát řešit problémy s jiným doladěním a vždy to šlo nějak udělat lépe, ale to se ti účastníci chovali jako lidi.

Pan čepek dodává upravený rozdělovač z nového kusu za 5000,- Měl jsem jeden letitý v rukách, nejsou na něm věci kvůli kterým by měl stát tolik, ale chápu že na pražsko/čecháčské poměry, jeho jméno a to že musí platit náklady spojené s firmou je to možná adekvátní. Kdysi tady ve foru Tuner2 psal že to od něho určitě nebude jen tak a že se to s čímkoli nedá srovnat a něco ve stylu že o jeho mistrovstvím vím hovno, no samozřejmě jak jinak, proto mi už dva děkovali že jsem jim udělal rozdělovače na kompletní motory od čepka a prý se jim to zdá lepší, asi taky debilové a jen se jim to zdá.
19:55:27
30.08.2013
Čokin
Přesunuto z tématu Škoda Rapid Sport...
-> Tuner#2: Tak ono to kopírování je těžko, jaký je rozdíl když zkopíruju vačku nebo MP3....v podstatě žádný. Sám to vidím třeba i ve svém oboru, kdy jeden výrobce dveří ma dá se říct stejný model jen s jiným názvem a pro koncového zákazníka je důležitá cena (pokud kvalita je obdobná).
14:40:42
30.08.2013
Tuner#2 - zrušená registrace
Přesunuto z tématu Škoda Rapid Sport...
-> Čokin: Díky za reakci a rozšíření obzorů, že chytrolíni jsme na virtu už dva 5 zatímco Ti co nám o tom kážou jsou skromnost sama 4 Rozhodně nesouhlasím s tím, že normální je v ČR kopírovat a doufám, že se nedožiju kopírování té míry jako je třeba v číně. Mě osobně to vadí a když už něco chci použít, tak se dotyčného zeptám, ale asi jsem z jiné školy a těžko tohle budu obhajovat před dnešní omladinou...
14:22:18
30.08.2013
Čokin
Přesunuto z tématu Škoda Rapid Sport...
-> Tuner#2: Pohrdat tebou nepohradám, ale proč se pouštět do zbytečných diskuzí na to nemám čas a ani chut, to jestli jsi měl svoji pravdu s Chovancem a Muckem to nevím, a už vůbec mě to neštve konkretně s Chovancem vychazím velmi dobře nebál bych se říct přátelsky a nemám proti tomu člověku ani půl slova. To jestli někomu dodal něco méně kvalitni či to okopíroval je mě taky jedno, ono v tomto státě kopíruje každý. Urbi byl taky na výzvědy u Mrázka, vytáhl z něj rozumy a pak začal prohlašovat, že to dělá blbě a on to umí líp. Ano Urbi to dělá líp ale Mrázek za to chce 500,- Urban 2500,- tak kde je ta hranice co je nejlepší...........Ale zpět k tématu, z přátel jsem Tě nevyškrtl nevím jestli myslíš FB tam mám jiný účet a nemám tam spoustu lidí co jsem měl dřív a tvoje auto v oblíbených taky nemám, protože ho tam mít prostě nepotřebuji (raději sleduji projekty které se staví). To, že se stebou nechci pouštět do diskuzí je to co mě na tobě a na tvém projevu zde na virtu vadí asi nejvíc a to je ta tvoje pravda, ale takových diskuzí a hádek tady už byli mraky proto pro mě nemá smysl s tebou cokoliv rozebírat.

To že jsem se pustil do kritiky Urbiho s tebou nemá nic společného mě jen vadí jakého on dokáže dělat chytrolína a každého pomluvit, ale on je vždycky ten dobrý.
12:57:37
30.08.2013
Tuner#2 - zrušená registrace
Přesunuto z tématu Škoda Rapid Sport...
-> Čokin: Můžu vědět kdy nastal ten zlom, že jsi mě odstranil z přátel a pohrdáš diskuzí zde ve fóru? Nechci to řešit v tom vlákně, tak se zeptám tady. To Tě opravdu tak sere, že jsem měl s Chovancem a Muckem pravdu? Nevím o ničem jiném kvůli čemu tak jednáš...
upraveno 1x, naposled 30.08.2013 12:58:12
Extreme Tyres