Qatro vs Urbi

prohledat
7 příspěvků (zobrazeno 1 až 7) od 27.02.2013 do 03.09.2013, založil/a minno
řadit dle data
22:04:36
03.09.2013
Čokin
-> Urbi: Jasně všichni jsme ovlivněni Vrbou a vůbec si neumíme vytvořit vlastní názor, nikdo z nás tě osobně nezná a neví jaké máš chování, ale Urbi je ten, kdo si nedokáže přiznat chybu. S Chovancem se dá mluvit a řešit věci úplně v pohodě, to jen ty sis u něj vytvořil averzi. Vždycky když tam jsem tak se schodneme, že pan Urban to je velice zvláštní případ..............zbyte k už napsal Jarin níže.
13:57:19
27.02.2013
Qatro
Přesunuto z tématu leštění spalováků...
-> Urbi: Protože sem u toho byl když si s nim telefonoval. Co spolu máte je vlastně jedno, protože jak vidno, stejně si důvod najdeš. A opět se mně snažíš obvinit, že říkám nesmysli, už si přiznej, že to neni jen v ostatních ale i v tobě, třeba se ti uleví.
A už potřetí píšu, že pan V s tim nemá nic společnýho a neni to vykrucování a konečně pochop, že každý člověk na tebe má svůj názor a každý si o každym může myslet co chce. Akorát že ty tady ze sebe děláš chudinku a snažíš se tady zakládat témata jen abys byl zajímavej že děláš to a ono.
Tímto končim, at si o mně každý myslí co chce, má na to právo a pokud chceš řěknu ti to klidně do očí.
A než začneš další výplody ve smyslu že melu kraviny a vymýšlím si a může za to pan V. zamysli se, jestli na tom neni aspon kousek pravdy.

EDIT: omlouvám se všem zdejším za tuto menší hádku
upraveno 3x, naposled 27.02.2013 14:04:20
13:46:44
27.02.2013
Petr Urban
Přesunuto z tématu leštění spalováků...
-> Qatro: Tak proč tady píšeš nesmysli a vaříš z vody ? To je o mě že jsem někomu slíbil vykonat práci, rok se vymlouvám a pak ji dodám v takovém stavu ? Já se to právě snažím vyřešit už bez něho. Ty si nikdy nebyl u toho jak se s ním bavím, tak jak to můžeš vědět ? Vždy jsem ho měl v úctě než začal tolik věcí srat a tak strašně se vymlouvat, ale i tak s ním jednám slušně oproti jeho trapným výmluvám za které se nestydí opakovat dlouhý čas, vždy zapomene tu výmluvu kterou řekl minule a řekne tu samou, že je nemocná žena, soustružník má posraný soustruh atd. :D Nechápu proč tvou averzi ke mě, kterou sis vytvořil až po ovlivnění Vrbou ale nepřiznáš si to, teď prezentuješ zde...
13:26:05
27.02.2013
Qatro
Přesunuto z tématu leštění spalováků...
-> Urbi: Jak od cesty zas? Nejspíš se tě to dotklo a tak trochu ti snad už konečně došlo, že je něc pravdy o tom, jaký seš. Já nemám potřebu to spát z důvodu toho, abych ze sebe dělal frajera. A nevim proč do toho vždycky taháš Vrbu. Asi jsou pořád věci, které mu máš za zlé a vždycky si musíš najít důvod proč a jak něco nejde. Já nemám problém ti to říct do očí, a pokud chceš klidně tak učiním. Vše co jsem od tebe chtěl sem ti vyrovnal a to že u tebe je problém s vracením ví více lidí ale to není potřeba zde rozvádět. Co se týče pana Chovance, tak já proti němu nic nemám a bavit se někdou semnou, jak se bavíš ty s ním tak tě pošlu doprdele a vyseru se na tebe taky ale úplně.
A hodně místních ví, že od jisté doby ses hodně změnil ale bohužel k horšímu. Důvod si domysli sám. Znovu zde musím napsat, že pan Vrba s tím nemá nic společného, je to prostě mj názor a bohužel se asi musíš smířit s tím, že nejsem tak fajn, jak sis myslel.
13:26:01
27.02.2013
Petr Urban
Přesunuto z tématu leštění spalováků...
-> m8rinek: Z jeho vačkami nemám problém, protože já sem mu sám desítky vaček na přebrusy navozil a všechny byly v perfektním stavu na ložiscích a dával jsem mu je za směšný prachy, on to navíc nemá v režii, brusič mu je valí, takže ty má skladem a vždy je pošle bez průtahů, i těch z odlitků má dost. Ale prostě s provedením individuálních věcí je problém, myslel jsem dřív že jen časový, ale teď i kvalitativní. Všem naslibuje, nabere práce a pak odkládá to a to a dělá krpy z mého pohledu spíše z nesoustředění. On ten správný KP co mi on řekl že tam bude, mě vyšel kdybych měl vrtání 75,5 ale zřejmě zapoměl do vzorce dat 78,5 co je ted. Do pístu při ubírání výšky zajel tak, že je přes prostředek 2mm díra. Tak si ho dal bokem že mi sežene jiný, sem teď dost zvědavý jestli ho udělá stejně vysoký 3 A ty přesahy měly být 0,15 až 0,18mm podle něho a na prvnímm válci sem hned naměřil 0,09 až 0,11mm v různých místech, to ještě trochu sedne při stlačení hlavou, protože vložky jsou tam už zasilikonované a blok rozvrtaný, tak ho ani nebudu zase přemlouvat aby mi poslal kroužky nový a spravil sem si to. Jak mi ale foukne těsnění, tak od toho dá ruky pryč 3

-> Tuner#2: Jo školu mi to nějakou dalo, ale obešel bych se bez ní. Nejlepší je ta škola jak tě překvapí chování kamarádů.
13:04:55
27.02.2013
Petr Urban
Přesunuto z tématu leštění spalováků...
-> Qatro: Ty tady mluvíš dost s cesty, o souvislostech nemáš páru, netušíš co dělá nebo nedělá a jakým způsobem a opravdu zde říkáš vnucené názory od Vrby co jsi přijal za své a už vůbec nechápu proč mi to neřekneš do očí když bydlíš 500 metrů ale chceš tady dělat frajera jak mi to nandáš. Já to auto mám z čistého koníčku, nechtěl sem ztrácet čas ani peníze, abych tam dával nějaký seriový motor, když v druhém mém autě 125L mám upravenou feldu a na blbnutí to stačí, proč vyhazovat ty prachy, čas a úsilí ? Já jsem prostě takle nastavený a je to můj postoj k věci, že buď to bude pořádné a nebo to auto bude stát prostě. Nedělám nikde ublíženého, říkám názor. Pokud někdo po letech práce s motory neumí spočítat KP, neumí správně udělat přesahy, dodá mi jen tři písty, protože jeden zníčil, ted mám HTP a jen 100x slibuje když sem mu 100x za rok volal že to už opravdu chci mít hotové a ted mi už zase několik dní nebere telefony protože samozřejmě nebude mít sehnaný ten píst pro mě, tak tohle není o mém ublížení, ale o mém zklamání. Nejsi to ty kdo mu nasolil 10 tis. za hlavu kde on zapoměl z 8 pružin jednu vyměnit a díky tomu praskl ventil nahoře u dříku, ohla se tyčka a zníčilo vahadlo minule, pak si tam 3x zbytečně neprojížděl benzín kdy se ti pořád vymlouval že nemá ventily,je nemocný,pak žena apod. a nejsi to zase ty kdo dal nyní přes 20 za motor a rok přemlouváš člověka o práci která měla být za měsíc a u kterého nyní čekáš na píst a řešíš jak dořešit to co měl udělat on dle domluvy za ty peníze, jsem to já a já jsem z toho zklamaný, tak by se někomu zkušenost mohla hodit. Takže pokud mě chceš zhazovat zde a pak dělat kamaráda a volat až něco budeš potřebovat, tak prosím, jestli je ti teď líp 4

-> Frank92: Jak říká marinek, počítal sem to z skoda.daves.cz/Zmena_komp resniho_pomeru_pri_snizova ni_hlavy Dole je perfekt tabulka v excelu. Tak do ní nahaž hodnoty a uvidíš....vrtání 78,5, zdvih 78, objem spalováku mám 26,1ml, k tomu připočítej objem těsnění 1.5mm a k tomu že píst chodí o 0,32mm pod hranici vložky a budeš mít přesný spalovací objem do tabulky. A samozřejmě jsem ještě vše počítal raději ručně a vyšlo to úplně stejně.
upraveno 2x, naposled 27.02.2013 13:32:57
11:00:42
27.02.2013
Qatro
Přesunuto z tématu leštění spalováků...
-> Urbi: No já bych neřekl, že je to v panu Chonavci, on tyhle úpravy dělá hlvaně z důvodů že to má jako koníček a menší přivýdělek, hlavně staví střikačky a dělá repase motorů do koncernu VW. Jinak hlavní chyba bude s tobě Urbi, sleduju to už delší dobu, že všechny tvé nezdary se snažíš svalit na druhé a ty seš ten, komu se jen ubližuje. A to že ti rapid nejede už několik let, je chyba tvoje chyba, už více lidí ti řikalo dej tam origo felda motor, otázka dvou dnů a mohl jezdit místo věčných výmluv že to nejde a není to TOP, protože co není TOP neni fukční, tak to aspon vypadá. A to že si myslíš, když to postavíš z top dílů a bude to dle tebe TOP TOP tak to stejně hned na první vyjetí TOP nebude a bude to chtít ladit a ladit.
BTW: a kur.. né že mi zas budeš psát a řikat že to není z mojí hlavy a že mi to poradil jistý pan V.

Jinak kotoučky se dají sehnat z německa v TOP kvalitě za TOP cenu 3 3 3
upraveno 3x, naposled 27.02.2013 11:16:49
Extreme Tyres