-> Tuner#2: 200 000kč do motoru lze proinvestovat pouze v případě,že blok si nechám vyfrézovat z duralu,hlavu odlít uplně novou,to samé kliku a ojnice s pístama.A ještě mě hodně peněz zbude....ale proč vyrábět ojnice,když se dají normálně koupit a běžná přirážka českých motorářských překupníků je 100% za sadu.Takže když to udělám za stejný prachy,tak na H-ojnicích jenom mám 6-7000kč v kapce za hovno....hele takovej já opravdu nejsem a díly dávám za cenu,co defakto koupím + teda poštu a nebo něco za benzín.A teda pak je možnost říct si 100 000kč za práci a rok nemusím dělat....mě tohle nebaví.Vím svoje,vím kolik ty díly stojí a že to neni až tak těžký sehnat,když nepočítám opravdu historiky na 100%,ale třeba ceny litinových hlav jsou takový,že levněji se dá udělat nová....ale nechci mít zapálený barák od někoho,kdo si domů nabral 10ks,když to fabrika rušila a šlo to do pece s tím,že by se někde začali odlívat nový hlavy.....takže už toho nech.V ČR se hraje jenom na prachy,bohatý má málo a chce být ještě bohatší a lidi tu jsou svině a udá tě vlastní soused.
A proč to nedělám?Protože mě to nikdo udělat nenechá

Takže dělám takový ty běžný GO atd. za pár korun.Zatím nikdo nepřišel,aby mě řekl tady je 100 000kč a já za to chci závodní motor a dalších 50 000kč dostaneš,když to pojede.A já bych řekl jasný,ale vydrží to tak 1000km a pak se to rozpadne a on by řek O.K.,pak postavíme nový za půl roku,pohoda.
Jdu něco raději dělat,tohle nemá cenu....a víš co,se stav radši,protože přes klávesnici to s tebou nemá cenu řešit,máš vždycky takový zatmění mysli bych řekl.Víš já jsem celkem alergický na to,když někdo řiká,že to nejde....holt je běžná praxe motor za 200 000kč do blbý škodovky a za míň se postavit nedá....když to nedokážou motoráři,tak to prostě nejde.Upalte mě na hranici jako kacíře a budete mít klid jak tak koukám....
PS: ano Čepek prodává sračky karbeci,narozdíl od tebe s tím přicházím do kontaktu a "made in Spain" znamená "made in Sračka"....odlitek,z
pracování a celá konstrukce na na hovno a když karbec otočíš,vypadnou na tebe rozprašovače....se zeptej Matesa,..ten u toho byl v pátek,když mě nevěříš a má to tak každý karbec.Že to musí těsnit aby to rozprašovalo a nesálo mimo emulzku asi nevíš....já taky ne,nerozumím tomu,já zapoměl.Natryskování k motoru znamená origo osazení na 1800ccm a poze překoupení a pak taková sračka jako já musí udělat,aby ten karbec alespoň nějak fungoval a nezkurvil sis díky němu motor.V tomhle směru v celku chápu i Urbiho,protože lidi,co už mají svoje jistý,tak to začínají čim dál víc ojebávat,....Urbi už se dostává taky do toho stádia,že jde jenom za prachama a já jsem holt na řadě....a nebo se to taky nikdy u mě nestane a tak mě bude každý nenávidět.
A když jsi dáš sání ke mě,tak ho budeš mít automaticky čistý a vyměněný mrazovky,....už jenom proto,že já nebudu mít zasraný ruce.O tom jaký tam jsou kanály nebo nejsou nepadlo ani slovo,...jenom to je reklama toho,kdo to dělá.Jak jsem řekl,dostal prachy za úpravu a ne za mytí,tak co by se s tím kdo dělal....
Jdu dělat něco užitečnýho,než taky řešit píčoviny....