Přesunuto z tématu Zajímavé zboží nejen z aukra ...
-> auta.petr: tak ale potom tu je bordel ako krava ked clovek nieco hlada
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Hádky, rejpání a pod.
-> auta.petr: SZ :)
-> auta.petr: SZ :)
-> m8rinek: Já si tady chlapče nic nehoním, jen nemám rád tyhle týpky, co furt zbytečně někoho upozorňujou na nepodstatné hovadiny. Neřeknu, když někdo napíše inzerát do nějakého tématu o motoru, ale jinak mi to přijde jen zbytečné kejhání.
Pane učiteli, on to napsal špatně, pane učiteli, on se vám posmívá. Já sem chodím pro to, abych si početl o škodovkách a podíval se na zajímavé auta a ne aby mě furt někdo napomínal, že rozdělovač nepatří do motoru a podobně.
-> m8rinek: Já si tady chlapče nic nehoním, jen nemám rád tyhle týpky, co furt zbytečně někoho upozorňujou na nepodstatné hovadiny. Neřeknu, když někdo napíše inzerát do nějakého tématu o motoru, ale jinak mi to přijde jen zbytečné kejhání.
Pane učiteli, on to napsal špatně, pane učiteli, on se vám posmívá. Já sem chodím pro to, abych si početl o škodovkách a podíval se na zajímavé auta a ne aby mě furt někdo napomínal, že rozdělovač nepatří do motoru a podobně.
-> auta.petr: a Ty by jsi si možná před tim, než si tu začneš honit ego, měl přečíst první příspěvek v danym tématu, aby jsi pochopil k čemu je...
-> auta.petr: a Ty by jsi si možná před tim, než si tu začneš honit ego, měl přečíst první příspěvek v danym tématu, aby jsi pochopil k čemu je...
-> m8rinek: Možná bys měl dělat kontrolora přes příspěvky, každej by ho měl poslat prvně tobě a ty bys ho správně zařadil, jinak to nevidím člověče. Protože to kam to patří je celkem věc názoru a nemyslím si, že ten tvůj je ten nejsprávnější ze všech...
-> m8rinek: Možná bys měl dělat kontrolora přes příspěvky, každej by ho měl poslat prvně tobě a ty bys ho správně zařadil, jinak to nevidím člověče. Protože to kam to patří je celkem věc názoru a nemyslím si, že ten tvůj je ten nejsprávnější ze všech...
-> auta.petr: ty si to tu este nepochopil take veci patria sem skoda-virt.cz/cz/.../7985 6-luxusni-zbozi-z-aukra
e.:-> m8rinek:
-> auta.petr: ty si to tu este nepochopil take veci patria sem skoda-virt.cz/cz/.../7985 6-luxusni-zbozi-z-aukra
e.:-> m8rinek:

-> auta.petr: dobrý, ale já vidim nezajímavej šrot, kterej patří sem... skoda-virt.cz/cz/.../7985 6-luxusni-zbozi-z-aukra
-> auta.petr: dobrý, ale já vidim nezajímavej šrot, kterej patří sem... skoda-virt.cz/cz/.../7985 6-luxusni-zbozi-z-aukra
-> m8rinek 22.01.12 19:05:58: Že by snad proto, že je to ZAJÍMAVÉ a ještě navíc zboží nejen z aukra?
-> m8rinek 22.01.12 19:05:58: Že by snad proto, že je to ZAJÍMAVÉ a ještě navíc zboží nejen z aukra?

-> Jožynek : a proč to je tu?
-> Jožynek : a proč to je tu?
-> Jožynek : božeee

-> Jožynek : božeee

-> Jožynek : asi manuální " Pomalu otvírejte"
-> Jožynek : asi manuální " Pomalu otvírejte"

Termostat..
auto.bazos.sk/inzerat/... /Termostat-skoda.php
Termostat..

auto.bazos.sk/inzerat/... /Termostat-skoda.php
-> j_j 21.01.12 18:50:48: Tak to by mě nasralo taky.
-> Nwkt:
sem si na to vzpomel tak sem to tu zvecnil 

jaj ty kokot 

-> Pavel P.. 21.01.12 19:42:06: Dobře Ty!!! Souhlas 

-> j_j: ty seš snad blbej nebo ještě blbější... já se ptám na něco uplně jinýho a ty meleš furt nějaký blbosti jak jsem ti něco vyfouknul... což ostatně nebyla pravda, je to veřejný obchod, je tam dlouho a lidí tam chodí nespočet i odsud z virtu tak můžeš vychladnout... prostě kdo dřív přijde a dál to znáš..... A ted odpověz proč tady pořád někoho pomlouváš a píšeš o něm že je překupník, zloděj a žid když ty seš to samý. A pak budeš někomu nakazovat aby o tobě nepsal... seš fakt ubohej a k smíchu.
Přiznej jak si tady na virtu zkoupil hromadu dílů na octávky a jiný a pak si to prodával na aukru a ještě ses mi chlubil do SZ kolik tisíc si na tom vydělal a u každý aukce si měl zprvu napsáno velkým písmem"Překupníkům neprodávám"... tak laskavě o překupničení drž hubu !!
Přiznej jak si tady na virtu zkoupil hromadu dílů na octávky a jiný a pak si to prodával na aukru a ještě ses mi chlubil do SZ kolik tisíc si na tom vydělal a u každý aukce si měl zprvu napsáno velkým písmem"Překupníkům neprodávám"... tak laskavě o překupničení drž hubu !!
-> j_j: Nechapu proč by Pavel neco nekoupil kvuli tomu že to tys chtěl koupit ...Silnější pes m*dá
...Opravdu u Tebe človek občas žasne nad tim co vyplodíš...

→ Pavel P..: Ne, tak jde mi o to, že bylo vtipný jít do toho obchodu a ten starý pán říká : " včera jsem tady měl excentry odnesl si to pán na škodovku", to samý s mlhovkama na 603/karosu, chtěl jsem je vzít pro kámoše co má chromku a než jsem se vrátil měl si je za 800,– ty v inzerci. Takže příště taky budu brát všechno i to co mi je k ničemu, díky a měj se fajn. Darklorda neznám, nevím proč o mě píše, že mám být nějaký star2000. Dál bych to už neřešil, klidně mi nadávejte.Toto je můj poslední příspěvek v tomhle tématu.
j_j 21.01.12 18:27:49 napsal:
→ darklord: já to nejsem, ale díky za důvěru a
příště o mě nic nepiš. díky
to je prdel... někomu nakazuješ aby o tobě nic nepsal ale jiný vesele pomlouváš a píšeš o nich, aby sis pohonil ego..... komediante

→ darklord: já to nejsem, ale díky za důvěru a
příště o mě nic nepiš. díky
to je prdel... někomu nakazuješ aby o tobě nic nepsal ale jiný vesele pomlouváš a píšeš o nich, aby sis pohonil ego..... komediante

-> darklord: já to nejsem, ale díky za důvěru a příště o mě nic nepiš. díky
-> darklord: to těžko.. každopádně je to takovej chudák kterej se neumí ani podepsat a říct kdo je, když otravuje s takovejma kecama.
-> Pavel P..: zeby j_j ?
Kdopak má mail start200@seznam.cz a píše mi mailem jak jde virt do sraček a neumí se ani podepsat?
m8rinek 17.01.12 17:37:45 napsal:
→ johny85: A o co Ti jde?To se asi nedozvíme, ale co chtít od člověka, který se stydí za vlastní názor?
Já sám za sebe můžu říct, že poslední můj příspěvek s Vencou pokud si vzpomínám byl na mou obhajobu toho co na mě zde opěvovaný naházel za špínu a nepravdy ohledně mého postoje k vysokoškolsky vzdělaným lidem... Pokud se v mé odpovědi našel a naštval se, tak je to jen a jen jeho boj, ale nemám rád lidi co mě vsouvají něco co jsem neříkal, nepsal a ani se s tím nestotožňuju...
→ johny85: A o co Ti jde?To se asi nedozvíme, ale co chtít od člověka, který se stydí za vlastní názor?
Já sám za sebe můžu říct, že poslední můj příspěvek s Vencou pokud si vzpomínám byl na mou obhajobu toho co na mě zde opěvovaný naházel za špínu a nepravdy ohledně mého postoje k vysokoškolsky vzdělaným lidem... Pokud se v mé odpovědi našel a naštval se, tak je to jen a jen jeho boj, ale nemám rád lidi co mě vsouvají něco co jsem neříkal, nepsal a ani se s tím nestotožňuju...
-> johny85: nechces konecne prestat
-> johny85:
Ostatní ale nemají potřebu se za svůj názor stydět a ukrývat se tak za jiný nick. To tu dělá jen pár lidí a osobně je mi to proti srsti víc než cokoliv jiného, co se tu děje.
Ostatní ale nemají potřebu se za svůj názor stydět a ukrývat se tak za jiný nick. To tu dělá jen pár lidí a osobně je mi to proti srsti víc než cokoliv jiného, co se tu děje.
-> johny85: A o co Ti jde?
-> Tuner#2: Ano, jsem ubohý
Ale měl by sis uvědomit, že na tom co říkám, něco bude... A není to jen můj názor.

-> johny85 17.01.12 17:05:30: Pořád nemáš odvahu vystoupit pod svým nickem? Nejseš nic jiného než chudáček...
Tady by snad pravda nemusela vadit. Můj názor je, že ty starý usedlíky vyhaní právě Honzík. Ještě k tomu říká jak je to tu hrozný a že je to hnus 

-> Tuner#2: Stejně je to srandovní.
A kouřící pištol byla taky parádní. 

Myslím si, že u spousty lidí je to vyvoláno i tím, že je to prostě tak nějak módní.
-> Tuner#2: Není. Nedávno jsem byl školit naše slovenské soudruhy a ten nejmladší, jinak fajn kluk, je prostě metrouš :) To u spousty lidí klidně zkousnu, ale růžovej svetřík je už i na mě moc a to že mu to starší kolegyně ještě chválej je nářez :)

Jirik_Tuňák 09.01.12 13:28:52 napsal: Tak jsem jí vysvětlil, že je to chlapeček.
To dneska není tak jistý 

Mě se stejně nejvíc líbí ty fotky proti zrcadlu. 
Karolína se mě ptala, když jsem jí to vokazoval, jestli jsou na virtu registrované i takhle malé holčičky.
Tak jsem jí vysvětlil, že je to chlapeček. 

Karolína se mě ptala, když jsem jí to vokazoval, jestli jsou na virtu registrované i takhle malé holčičky.

-> U-Geen: lálá, takže si to posral :))) a pořádně...
-> m8rinek 28.12.11 18:17:47: ma zabanovany svoje IP, takze to uplne do 31. nevyjde.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: 
-> Pavel P..:

-> Pavel P..:

-> MOLSO: Tam sem nebyl ani nepamatuju a nestrilejte do vlastnich rad vocasove 

MOLSO 28.12.11 22:03:14 napsal:
→ Matthes, záškodník z TechWebu: a si si isty ze by si
ho zvladol ?
aby ta neposlali do vyhnanstva na TW 
už aby to bylo
→ Matthes, záškodník z TechWebu: a si si isty ze by si
ho zvladol ?

už aby to bylo

-> Matthes, záškodník z TechWebu: a si si isty ze by si ho zvladol ?
aby ta neposlali do vyhnanstva na TW 

-> Kaprof: Nebo IQ test.
-> Milan 136: Zpoplatnit registraci a obyčejnou neplacenou udělat jen na prohlíženi bez možnosti příspěvků :-D....
-> kamikaze: chtelo by to nejakej ignorelist kam je nahazes a prispevky od nich se nebudou zobrazovat... kazdopadne kdyz nekdo prudi tak je lepsi nereagovat
Člověk v noci spí a co se tady zas neděje
když se tady dětem nelíbí a vysírají, že je virt plnej blbců tak proč tady jsou....?
viz karta u Tomasa....
-> m8rinek: neboj, účast na srazu snad nehrozí

když se tady dětem nelíbí a vysírají, že je virt plnej blbců tak proč tady jsou....?
viz karta u Tomasa....
-> m8rinek: neboj, účast na srazu snad nehrozí
Ty dva se teda sešli...
Víc psát nebudu, jen od 1.1.2012 sem asi chodit nebudu, nemám zapotřebí tohle číst a narážět na tyhle fa... na celým virtu...
Víc psát nebudu, jen od 1.1.2012 sem asi chodit nebudu, nemám zapotřebí tohle číst a narážět na tyhle fa... na celým virtu...

-> m8rinek: