skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pridavny svetla
-> Tomaso435: Takže použitelný jen jako pracovní svetla, což vysvětluje proč jich jsou plný inzerce.
-> Mr._Nosferatu: měl jsem led takový ty jak se prodávaj rampy, nebylo to nic přímo dálkový. Bylo to rozptýlený všude možně. Světlo je to nepříjemně oslnující, a na mokrou silnici je to horší. Jelikož to svítí stejně nahoru dolu do stran a tak, tak mě to nepříjemně odvádělo pozornost od tho, dívat se tam kam mi svítěj světla. za mě na silnici ne. to raději pěknou rampu s H3.
-> Mr._Nosferatu: jako imidzovka dobre ale v noci nic moc
Nemáte někdo srovnání jak svítí LED dálkový světla a klasický halogeny ?
Na YouTube a podobně jsem našel jen srovnání různých generací a výrobců Ledek, ale srovnání LED a halogenů nikde.
Na YouTube a podobně jsem našel jen srovnání různých generací a výrobců Ledek, ale srovnání LED a halogenů nikde.
-> Lůďa: rovný sklo maj MAGNA multykáry co maj motory z fáva ale to ti asi mc nepomuže :D
-> Lůďa: pochybuju že by nějaká jawa měla rovný sklo...
Prý by měla mít parabolu s rovným sklem nějaká Jawa 350, dokáže někdo potvrdit, případně poradit o jaký typ se jedná? díky...
-> srdcar 120L: Ahoj, paraboly by určitě pasovaly různé, jak píšeš. Ale jde o to, že já potřebuju, aby měly rovné sklo - ne vypouklé.
-> Lůďa: Paraboly se určitě dají sehnat jiné, záleží na průměru. Co tak vidím, tak mají homologaci. Hlavně sháněj vždy dvě stejné. Většinou jsou na H-3 žárovky. Jsou to dálková světla. Řekl bych, že by mohla být stejná jako vnitřní dálková na Š 110R. A nebo si někde na autoburze sežeň jiná světla v lepším stavu a obě stejná.
-> Pavel P..: A ty origo paraboly se používaly jen na ty rallye světla, nebo se dají sehnat i z nějakých jiných světel? díky...
-> Lůďa 25.10.16 11:59:44: tohle je origo parabola... to druhý čistý je snad z lokomotivy...
Ahoj, potřeboval bych rady/info o těchto přídavných světlech. Jedná se o soutěžácké/rallyové přídavné světla? Dají se paraboly nahradit nějakýma jinýma? děkuju...
nz 

tak uz je tam mam zatim jen na silikonu ale uz delam na drzaku.diky moc

-> MATTESS: Máš pravdu.
-> Stanyczek: jinak ja ti to tu píše Pavel, tak sem to přesně myslel
-> Stanyczek: jinak ja ti to tu píše Pavel, tak sem to přesně myslel

jestli ti to pomůže... takhle jsem to měl na rapidu, držáky byli na výztuhu nárazníku a drželo to dobře
skoda-virt.cz/cz/.../4943 8

skoda-virt.cz/cz/.../4943 8
takze do toho laminatovyho vyrezat diry a uchytit to do narazniku?
-> Pet: a hlavně mlhovky nad nárazníkem jsou docela k ničemu
Normálně je dej dolu do toho podnárazníku. Vyrob si držáky, který přiděláš ke příčce nárazníku a hoď je dolu. Teda jestli to sou mlhy. Vypadá to daleko líp než nahoře.
jsou to asi mlhovky pac sviti vodorovna cara.mam shade 125(136)... a pod naraznikem mam ten origo spoiler co se daval na skodovky a je z laminatu a do neho nevim.jsou tam na to naznaceny mista ale neverim tomu ze by tam dlouho vydrzeli

-> Stanyczek: Svetla se montujou podle toho jaky to jsou... Nemuzes si je dat kam chces 

A pak napis taky jestli to jsou mlhovy nebo dalkovy podle toho se montujou.
na liazku třeba na střechu.... ještě napiš co máš zač? pokud Mko tak pod nárazník, na nárazník nahoru před masku se hoděj víc kulatý nebo žádný , v létě to akorát zaclání před chladičem.
Třeba
zdravim mam obdelnikova pridavna svetla a potreboval bych poradit kam je namontovat.nahoru na naraznik??