skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kostra na motoru???
-> Syny: velice omezenej,už jsem psal,že jsou to zbytky
-> Bobesh: a to je muzes sehnat kdykoliv nebo je omezenej pocet? :)
-> stepan: Tohle si přečti a pokud něco bude tak tady.
skoda-virt.cz/cz/.../7270 8-eletrika-na-emko?offset= 90
skoda-virt.cz/cz/.../7270 8-eletrika-na-emko?offset= 90
-> stepan: Nezavěšuj,jseš v pořadí

-> Bobesh:
kdybys sehnal, tak budu mít o jeden svazek zájem
kdybys sehnal, tak budu mít o jeden svazek zájem

-> Syny: 395,- a klidně můžeš
,já s tím mám jen práci bez vejdělku. Ovšem jak už jsem v tématu "Elektrika na emko" psal,nový svazek je opravdu to poslední řešení. Má to smysl pokud je původní kabeláž znetvořená nehodou,požárem vozu či neodbornými zásahy neznámého bastlíře tak,že polovina neodpovídá originálu a auto se začne chovat nevyzpytatelně víc,než je únosné. Je s tím pravda trochu víc práce ale zase je to nový a za tu cenu... Problém je,že každej model měl jinou kabeláž a ty zbytky,co jsem sehnal odpovídají 120L model 82,takže pokud to budeš ládovat na jinou výbavu,pár dodělávek tě prostě nemine. Zkusím se ještě pozeptat,pokud se něco objeví,obnovím starý téma.

-> Syny:
ja ho budu muset vymenit urcite. uz zadny nema?
ja ho budu muset vymenit urcite. uz zadny nema?
-> stepan: da a ani to neni tak hrozny natahnout... Avusem je hruza si pamatovat co a jak kam zapojit... Jak kde, nedavno tu jeden nejmenovany clen prodaval novy svazky na uzofku za asi 350kc :)
-> LiMaK:
fakt se dá ještě někde sehnat? kolik stojí?
fakt se dá ještě někde sehnat? kolik stojí?
srajtofli ani, celý svazek nestoji mnoho, ale spis by to strhalo NERVY, cele to vystrojovat a protahovat...je to na oběšení :-)
autu ne ale mojí šrajtofli by to přímo strhalo 

-> Kacamuto: ne ale tam kde to pujde tak bych udelal novy kstry :)
A mezi nama, ta nova elektroinstalace by urcite autu neuskodila... :)
A mezi nama, ta nova elektroinstalace by urcite autu neuskodila... :)
tím chceš říct že si mám natáhnou celou novou elektroistalaci?
-> Kacamuto: konektor mozna drzi, ale kebely po tech letech to maj uz decentne zasebou :)
konektor drží jak slovo boží
to bylo první co sem kontroloval. Jinak dík za rady moc ste mi pomohli

-> Peterr: a pristrojovu ukostrenou mas?
Kostra motoru je na pravej strane od pricky k silentbloku... Staci jakymkoliv zpusobem vodive spojit motor s prevodovkou s okolni karoserii... Je to ne tobe kudy a jak...
Kostra motoru je na pravej strane od pricky k silentbloku... Staci jakymkoliv zpusobem vodive spojit motor s prevodovkou s okolni karoserii... Je to ne tobe kudy a jak...
ukostrenie je pod alternatorom a na sroube na drziaku silonbloku
mne to robilo to iste a tak som natiahol novu kostru inokade a okamzite vsetko ide ako ma
-> Kacamuto: Nemáš volný konektor na čídle?
Vím že to je blbý dotaz ale neměl by někdo fotku kde by bylo vidět ukostření motoru??mám problém z teploměrem (skáče mi ručička když jedu) a bylo mi řečeno, že mám špatně ukostřený motor??dík