skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
eletrika na emko
Pokud máte někdo zájem,je k mání další úzkej svazek. Popis stejný jako předchozí,cena taktéž.
-> Bobesh: potom daj vediet či to bude aktual....

-> Jožynek : pokud bude na ocet,máš ji tady
-> petr s: Máš recht,už teď je to téměř nesehnatelný,náhodou jsem se dostal ke zdroji kterej jsem 15let nevyužil (co jsem viděl v onom skladě při převzetí za díly,erkaři by plakali dojetím že jsou v nebi). Tenkrát jsem se dráteničinou živil,tak vím co je to za pakárnu,zvlášť když přijdeš na chybu pozdě. Pokud bych si měl vybrat novej hotovej nebo stavět ho sám,tak sáhnu po kompletu (časová úspora,fabrická originál výroba).
-> Bobesh: ak by ti náhodou tá Mková ostala, na Hrocháči by som ju zobral...

-> Bobesh: A to by chtěli aby to někdo vyráběl
Tak se hlaste,to tu byla taková poptávka a teď si z toho mám nechat udělat vopratě ke koňovi? Zítra to beru ssebou.
Stálo mě to úsilí a benzín,takže stará pětibábu a emko devětset očí. Za každý svazeček chcu jen kilíčko na palivo abych pokryl náklady. Tak doufám že se na tom nebudu muset oběsit. Jinak jsem to pečlivě kontroloval a je to skutečně nové,nepoškozené a nejeté,včetně keramických pojistek v krabici.
-> Bobesh: A cenovka tý Mkový?
Druhá je emka elko 1987=/+ dva roky
Jedna úzká jako už byly,zákl. výbava 81-82
-> Bobesh: A je to na?
MÁÁÁÁÁMMM!

Tak jedu pro ně

-> Bobesh: Ok 

-> Nwkt: Uvidím,Tome,pokud budou,dám info a popis

-> Bobesh: Na Rapida by byl, respektive i Mkovou bych nepohrdnul 

Když se to podaří,budou dva nové svazky k dispozici ovšem už za vyšší tarif. Typ nevím,pokud budou dám vědět a dovoz na Doksy možný. Zájem?
-> Nwkt: OK
-> Plisek: Dnes podáno.
-> Plisek: Dnes podáno.
-> Bobesh: Peníze odeslány 

-> Bobesh: Ok, já ti pošlu jakmile to přijde 

-> Nwkt: Včera podáno,ovšem tchán zapoměl kdesi lístek,tak až ti to dojde,tak omrkni cenovku poštovnýho a spočti to,pak to převeď. Zítra bys to mohl mít. Jo a já vůl zapoměl oba doklady v peněžence,pokud chceš,dám sem foto.-> Plisek: Další šťastlivec,zítra snad odejde,cenu napíšu,doklad to samý.
Ostatní,pokud by byl zájem,zkusím ještě jednou štěstí,další byli Pyroman a FORM.
Ostatní,pokud by byl zájem,zkusím ještě jednou štěstí,další byli Pyroman a FORM.
-> Pavel P.: já nejsem předseda...já sem pyroman

-> Bobesh: kdo se v tom má vyznat...

-> Pavel P.: To je řadovej,přeceda je bratr,to máš jako pytlák hajnym

-> Bobesh:
Bacha na předsedu, dělá z tebe vola!

Bacha na předsedu, dělá z tebe vola!

-> pyroman: že by ze mě dělal vola?
-> Bobesh: hola hola icq volá
-> Bobesh: Výborně, pak akorát napiš cenu a já to hned pošlu 

-> Nwkt: Balík připraven,zítra to jde.
-> Plisek: -> pyroman: Pánové,voilá!
-> Plisek: -> pyroman: Pánové,voilá!
-> Bobesh: Jj, díky 

-> Nwkt: Máš to tam,sečkej až to odešlu,dám vědít přesnou cifru.
-> Bobesh: Adresu máš v ID, převod na účet není problém
-> Nwkt: Klidně sem Tome,nemám to na překup,jak seženu,tak pošlu dál. Pošli adresu do ID a napiš,jestli mi to můžeš hodit na účet,nebo dobírkou,u tebe nejsem proti,známe se. Každopádně počítej s poštovným ale to bylo myslím cca 60 peněz,když jsem to posílal Tuxovi.
-> Bobesh: Tak za to nekoupí kabely a konektory
-> Bobesh: Tak já reaguju viz ID 

Tak pánové,mám doma dva fungl nové svazky,oba totožné,měl jsem to roztažený a dle drátů a obsazení to vypadá na poslední model užovky v základní výbavě model L,tj. nejsou relátka na hlavních světlometech jako na emce a chybí vedení na výhřev zadního okna. Přemostění předřadného odporu je. Kabely zakončeny konektory(úzkými),oky a svorkovnicemi,prostě originál.Ovšev všechno se nechá krásně dodělat,když je to takhle volně,stačí se chytit schéma nebo poradíme. Každopádně za cenu 349,-kč za kterou jsem svazek koupil a mohu dokladovat je velice přátelská,když uvážíte,kolik práce a materiálu (kabely různého průřezu a barev,konektory,svorkovni
ce) by vás to stálo,o času a nervech nemluvě. Jelikož tu už předběžně zájemci byli,nedávám to do inzerce a nechám na vašem uvážení,zda do toho půjdete. Prioritu mají výše přispívající,tj. Plisek,Nwkt a pyroman. Pokud nebudou na nabídku reflektovat,můžou se další zájemci hlásit. Kdo chce reference,může se zeptat Tuxíka,už ode mne jeden má. Dan.
-> Bobesh: jj, taky jsem to posílil dalšími dvěma silnými vodiči a je to paráda

-> pyroman: Tak ono pokud někdo před tebou nedělal do svazku hrubé a nevratné neodborné zásahy tak víceméně není důvod měnit,jediný co můžu doporučit u všech 742 je zdvojení hlavního přívodu od starteru pro veškeré ostatní spotřebiče,rozhodně přínos a úbytek ztrát.
-> Bobesh: oki...přeptej se a uvidíš a kdyby to nebylo, tak nakoupím materiál a vezmu si tě jako přítele na telefonu až bych se do toho pustil
-> Bobesh: ja mel 105S rok 77 a zpatecky jsem mel.... ale to bude tim, ze jsem mel model 78 (prodana v 78)
Jo a samozřejmě zadní mlha a kontrolka varovek od emek.
-> Matsoft: To nic Matěji,první zaměstnání autoelektrikář a odtud pramenící profesionální deformace
,jinak "Supersport" do 78 neměl nejen varovky ale absentovaly i zpátečky. Jak moc se to dotklo svazku bohužel nevím.

-> Bobesh: nj.. vidis na delku kabelu k zadnim svetlum jśem vubec nevzpomnel... a na ctyroko taky ne... a uz vubec ne na zadni okno...
-> Matsoft: Výhřev okna,dvouoko-čtyřoko,L a LS okruh hlavních světel (bez nebo s relé),76-78 okruh houkačky-rozdíl v zapojení,cyklovač,točkomě
r,úzká a emka-rozdíl zadní lampy,předních blinkrů a SPZ,od modelu 80 kabel přemostění předřadnýho odporu,model 87 osvětlení interieru,model 85 výš boční blinkry,úzká-úzký fastony,široká-široký a momentálně už nevim

no cim se to muze lisit? kabel k otackomeru a zapojeny piny pro cyklovac... teoreticky pokud by nekdo vyhrabal elektrosvazek z prvniho eSka, tak mozna by moh chybet konektor na varovky...
-> pyroman: Zkusím ale moc nadějí nedávám,už posledně se zbylý zásoby počítaly v jednotkách

-> Bobesh: zkus se pozeptat Dane kdyžtak i na rapida...pokud by některá byla, tak bych si ji vzal