skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Neostřikuje ostřikovač
prohledat
42 příspěvků (zobrazeno 1 až 42) od 25.02.2007 do 13.04.2014, založil/a party_boy - zrušená registrace
-> castrol: Aj som si myslel, že to bude niečo s tým. Dík za radu.
-> patric: hladaj chybu v packe alebo pretrhane droty v 5 dverach
Nevedeli by ste mi poradit? Na Felicii mi nefunguje zadný ostrekovač. Predný funguje normálne aj stierače všetky, ale keď chcem spustiť zadný ostrekovač, tak mi spustí predné stierače.
-> Milan 136: to skôr znárodním ako kúpim :D
-> suri: už nevím
ale asi kolem 150 kč za kus

ale asi kolem 150 kč za kus
-> Milan 136: čo to stojí tie trysky? pôjdem po filter a vpušťák tak by som zakupil
-> suri: já mám z OII, nemusí se dělat podložka, mají velkej rozsah seřizování.
Ale musel jsem udělat nový díry.
Napřed jsem to měl tak jako na tvým foto, ale to bylo moc uprostřed...
Jinak třeba na fábii jsou vyhřívaný trysky napájený svorkou 15 a asi i další škodovky to tak maí
Ale musel jsem udělat nový díry.
Napřed jsem to měl tak jako na tvým foto, ale to bylo moc uprostřed...
Jinak třeba na fábii jsou vyhřívaný trysky napájený svorkou 15 a asi i další škodovky to tak maí
-> castrol: nemám denné , svietim klasiku
-> suri: to hej zapojene je to na p... ale jazda na dennych to ciastocne riesi
-> castrol: hovadina je ako je to zapojené , že to strieka zakaždým a keď mám furt zaprasené okno tak ostrekujem a furt vypínam svetlá , čakám kedy ma nejaký orgán PZ odfotí a pošle pokutu že chodím bez svetiel ... tak blbo zapojené to nemá hádam žiadne auto
ono všeobecne umývam okná po každej jazde
ono všeobecne umývam okná po každej jazde
-> suri: no vodu to mina dost ale nielen na fele
-> Tomaso435: no na feliciaklube to bolo , taký plastový klin si vymeral a zlepil dokopy
-> castrol: no umyje to prd , jedine to míňa vodu na litre , ešte že sa to dá odpojiť rovnako ako abs
-> suri: hmmm pěkný :D to by chtělo teda pod to nějakou podložku ze silonu udělat aby to bylo nakloněný pěkně na celý okno
-> suri 12.02.12 12:13:22: zasa take najhorsie to nieje ale rezervy to este ma
-> Tomaso435: ale na okno sa možno aj felicia dožije octových ostrekov , takto to potom je
požičiam si fotku felicia.zasah.cz/obrazky/ .../2349.jpg
požičiam si fotku felicia.zasah.cz/obrazky/ .../2349.jpg
-> suri: hmm jasny.. no tak hold dam originaly .
ja myslel že bych to neměl tka napadny žejo . . .
ja myslel že bych to neměl tka napadny žejo . . .
-> Tomaso435: to svetlá neumyje isto , si vezmi feliciu aký má silený motor a trysky a neumýva to nijak zázračne
-> suri: bych to chtlě zkusit dat i na světla. jesi by to teda spíš to světlo nezaslepilo než umylo :-D
-> Tomaso435: to orosí , mám to na octe a super , na felicii vykydám vodu kým umyjem ako na octe , proste to zarosí celé sklo nie len 4 bodky v strede
-> Tommyk: na prodejce seru. všichni sou neochotní... stejně si to kopim jinde osobně než abych sponzoroval poštu ještě..
-> jans: na vyzkoušení no :-D nebo na přední světla
-> suri: právě, že by to mohlo pořádně orosit celý sklo . . .
-> jans: na vyzkoušení no :-D nebo na přední světla
-> suri: právě, že by to mohlo pořádně orosit celý sklo . . .
-> Gryzly: netuším bál som sa to znásilniť ani som to nepotreboval , to by bol ovšem ideál proti felde kde zadok ledva oteplel a zrkadlá dymili a vydržali to dve zimy a dosť ...
toto je 2011 Tour ale karoséria , interiér , vlastne všetko je rovnaké ako O2FL len predok a zadné svetlá starý typ
toto je 2011 Tour ale karoséria , interiér , vlastne všetko je rovnaké ako O2FL len predok a zadné svetlá starý typ
-> suri: Máš pravdu, měli jsme to tak ve firemní Boře. Musí se to otočit na tenm symbol. Ted na oktávkách 2010 už nevím jak to je.
CVitroen C4 to má spojené se zadním oknem.
CVitroen C4 to má spojené se zadním oknem.
-> Gryzly: na nastavovaní zrkadiel je symbol vyhrievania ale ešte som to neznásilňoval tak neviem či to nie je ako na felde spolu zo zadným oknom , ale ani to som ešte neznásilňoval a ani neumýval ... Mám rád sedany a liftbacky čo majú tvar auta :)
-> colaczech: škodovky mají zvlášť zapínání ohřevu na zrcátka a na zadní okno?
-> colaczech: skôr pri zapnutí ostrekovača , ale počul som aj o tom že sú spínané určitými impulzami za jazdy
nevi nekdo jak funguji ty vyhrivane trysky ostrikovacu na skodovkach? Kdy do nich jde stava? Pri zaplem ohrevu zadniho okna, nebo pri zaplem ohrevu zrcatek? Proste jak jsou zapojene?
-> Tomaso435: kupoval jsem stejnej a rozprašuje, zatím nebyl čas je řešit
-> Tomaso435: mal by rozprašovať, pozri z o2 a máš istotu , tie pokiaľ viem rozprašujú všetky , super vec tiež som chcel do felicie , stačí mu urobiť klin na podloženie a konečne to nestrieka ako tie staré trysky , na jeden bod na skle a stierač to bere preč hneď a len robí čmuhy
-> Tomaso435:
To chceš do fáčka?
To chceš do fáčka?
-> Tomaso435: zkus se zeptat prodejce?
www.skoda-dily.cz/nahradn
i-dil/3b0955985-tryska-ost
rikovace-celniho-skla-fabi
a-octavia.html děcka, je to ten ostřikovač co vyloženě rozprašuje? nebo obyčejnej čuráček ? ví někdo?
-> party_boy: Zkus potom jinej LUCAS,bývá ukroucená kostra na patce páčky.
Ok, díky kouknu se na to.
-> party_boy: pokud svitit nebude,tak je bordel v elektrice..zkontroluj nejdřív kostru a potom jdi po plus přes spínač lucase až na pojistku..někde bude zádrhel
-> party_boy: nekde ti bud upadnul drat nebo neco..odpoj moturek,flakni tam 12V zarovku,hod si ji na sklo,at ji od ridice vidis a zkus,zda tam jde napětí..a potom napiš výsledek
Vodu tam mam, zatlačim na páčku a nic. Motorek se neroztočí.
-> party_boy: popis to presne,zatilacis packu a co sa stane ? ak sa motorcek roztoci a nejde voda to znamena ze nemas vodu,alebo upchate nieco,ale ak zatlacis a nic sa nestane a motorcek je OK,ze si ho skusal inde,tak pozri tu packu na ostrekovac,daj dole tu krytku a tam je kontakt na takej spruzinke ci je OK,a potom svorkovnicu co ide od packy

Motůrek je funkční, byl odskoušen na jinym autě, ale zapojim ho u sebe a nic.
Jako mturek se toci a voda nestrika i prez to ze je v nadbobce?
Mam problém, přestalo mi fungovat ostřikování čelního skla, vše v autě funguje tak jak má, ale tohle nejede, ale motůrek je plně funkční. Nevíte jak mam postupovat? Moc se v tý elektrice nevyznám
Dík za všechny rady.

Dík za všechny rady.