skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
kdo ma felda pojistkovku?
-> Libor: mas to tam

no ona ta felda toho o moc vic od erka nema. jen ten xkontakt a vetsinu tahlou prez relatka no a pametovej ciklovac o kerej mi v prvni rade slo. myslim ze tech dratu zas tak moc nebue kdyz ubyde vsechno to podsviceni spinacu a tak. hlavne bych svazek potreboval z naky prvn aby tam nebyla zadna ridici jednotka
vypinace nemusis davat z feldy ale ma to plus treba to podsviceni.. kdyz tady vidim jak nekdo rve ledky vsude kolem tak tohle by byla dobra priprava.. jinak je to mraky dratu a pokud to chces zapojit jak seriova skodovka tak jich polovinu vystipes-) a navic ti zbyde vlastne jen rele X a kvalitni pojistkovka a releova skrin, celej svazek se musi zcasti rozplist a pak tam zase zaplist novy draty, bud muzes draty strihat a nastavovat nejak (pokud potrebujes delsi coz vetsinou jo) nebo ja jsem volil vetsinou primo tahani noveho delsiho dratu s novym pinem ktery jsem strkal misto stavajicich dratu primo do konektoru z feldy, pamatuju si ze jich tam padlo aspon sto a desitky metru dratu-) a strasne clovek nadava.. dnes bych bud pouzil komplet elektro jak jsem psal a nebo vystrihal vsechno a tahal znova je to podle me prehlednejsi a min clovek nadava ono rozplejtat ten silenej svazek je zdrcujici..
co se tyka palubky dostal nicmene o tom tady bylo napsano strasne moc.. chce to jen spoustu nervu..
co se tyka palubky dostal nicmene o tom tady bylo napsano strasne moc.. chce to jen spoustu nervu..
-> Saky: len sa divim ako si tam narval tu palubku kua

saky: to je sice pravda ale ty vypinace samotny bych do erkovy palubky nedaval a felda palubku tam ani nechci.
-> Nojmis: mam neco takovyho od mistra ale rekl mi k tomu ze tam neco chyby tak bys byl hodnej kdybys mi to poslal na mail
-> Nojmis: mam neco takovyho od mistra ale rekl mi k tomu ze tam neco chyby tak bys byl hodnej kdybys mi to poslal na mail
jednodusi je pouzit celej feldi hlavni svazek vcetne pacek a vypinacu (jsou podsvetleny) a celkove s tim je min prace nez se srat s predelavanim uplne vseho.. mel jsem to v rapidu vcetne palubovky a no problem..
-> Libor: jestli chces, muzu ti dat k dispozici vnitrni zapojeni toho panelu. nekdy se mi to hodilo
-> Libor: tak si hraj ono se to casem povede

pouziju releovej a pojistkovej(no ten komplet) box z feldy, packy pod volant a steracovej motorek felda a jinak vipinace ze 120 popripade erka ale to je skoro stejny. premejslel sem pouzit felda schema a prizpusobit do nej vipinace jaky tam budu mit a pak to takhle pouzit. nebo je lehci navrh? (ucim se autoelektrikar)
-> Libor: co všechno z tý elektriky chceš použít??
mate uz ji nekdo zapojenou? ja se na to taky budu chystat a tak se ptam v cem ulpivaji naky chytaky a tak. je li to moc slouzity. budu do erka tahat novou vlastni elektriku. popripade kam ste jej jeste umistily