skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Diodová rampa
Díky za rady, objednám a uvidíme.
-> Venca.: já to testoval na zahrádce na střeše - tam je problém že vidim celou kapotu a to je špatně.
Pak jsem to měl před maskou .. a dobrý - až na to světlo jak řikám.. Část rampy svítila do dálky, část rozptýleně, nebylo to nejhorší. ale už bylo znát že je to nízko a podsvěcuje to rovnoměrně stromy stejně tak jako to osvětluje vozovku.. Tam bych uvítal kdby tok světla byl víc směrovanej rovně a dolů, né kolem dokola.
Pak jsem to měl před maskou .. a dobrý - až na to světlo jak řikám.. Část rampy svítila do dálky, část rozptýleně, nebylo to nejhorší. ale už bylo znát že je to nízko a podsvěcuje to rovnoměrně stromy stejně tak jako to osvětluje vozovku.. Tam bych uvítal kdby tok světla byl víc směrovanej rovně a dolů, né kolem dokola.
-> Tomaso435: Jo tak věřim že to světlo není úplně příjemný, ale já to budu mít tak na 4 RZ za rok a to přežiju
Jenom škoda, že nějak smysluplně se na feldu vejde jenom ta nejmenčí, na kapotu se mi to plně dávat nechce.

Jenom škoda, že nějak smysluplně se na feldu vejde jenom ta nejmenčí, na kapotu se mi to plně dávat nechce.
-> Venca.: hele kamarád to má na jeepu. má metrovku. Jako z noci to fakt udělá den... ale mě je to světlo prostě nepříjemný. Kdyby to mělo barvu svitu jako žárovka tak bych do toho šel, ale takhle zůstávám u H3.
Takže ta základní 95w bude víc jak 4 velký dálkový v rampě? To zní zajímavě... Sice by to nebylo tak hezký, ale na druhou stranu jde mi spíš o funkci a je to za cca třetinu.
Mam na sharanu 8x10w a sviti to daleko vic nez bezna rampa.
Ahoj, máte někdo zkušenosti s tímto?
www.aliexpress.com/item/. ../32623875307.html?ws_ab_ test...
Nebo je lepší klasická rampa?
www.aliexpress.com/item/. ../32623875307.html?ws_ab_ test...
Nebo je lepší klasická rampa?