skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
plastové podklady přístrojů
-> COL: Viz jejich web: Podobná technologie jako u originálních šablon od automobilových výrobců. Jsme přímo výrobci, proto zhotovujeme také na zakázku vlastní design dle zákazníka (jiná barva, přidání loga, vlastní design), již od jednoho kusu.
Pekny...
Potreboval bych stitek v podstate plne kopirujici serii jen s upravenymi potisky - cely neprusvitny az na 4 body - ktere potrebuji, aby byly bile prusvite. Nevite nekdo, zda na to maji technologii?
Potreboval bych stitek v podstate plne kopirujici serii jen s upravenymi potisky - cely neprusvitny az na 4 body - ktere potrebuji, aby byly bile prusvite. Nevite nekdo, zda na to maji technologii?
-> Shader: Je to to nejlepší, o čem vím. Líbilo se mi, že dělaj i černý a ještě si můžeš vybrat, jakou barvou maj svítit čísla atd... (a jsou odemě vlastně kousek, z Pardubic) :-)
-> rsvancara: To je pecka! Mám rozdělané budíky s LED podsvícením, ale na těhle šablonách jsem ztroskotal 

-> rsvancara: takže tuning 

-> Tomaso435: Kuš, tomu nerozumíš.....
www.aluramecky.cz/e-shop/ .../skoda-105-135-180km-80 00ot-budiky-id:1622.eshop
www.aluramecky.cz/e-shop/ .../skoda-105-135-180km-80 00ot-budiky-id:1622.eshop
A pokud tuning, jsou předlohy někde v článcích.
jako originály? nebo takový ty airdesign tuning barevný budíky?
Pokud oriignály tak si myslim že nikdo ještě věčí píčovinu asi nesháněl , pač zcela určitě se to nedodávalo jako díl....a loupnul to z jinejch budíků.
Pokud oriignály tak si myslim že nikdo ještě věčí píčovinu asi nesháněl , pač zcela určitě se to nedodávalo jako díl....a loupnul to z jinejch budíků.
Chlapy nevíte kde sehnat plastové podklady pro přístroje, tzn.: pod otáčkoměr, tachometr..apod.
Díky za radu
Díky za radu