skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Klakson felicia
-> Mr._Nosferatu: No tak len zohanat hadam bude stačit tento plastovy krúžok..ako na foto Vdaka zatim.
-> LUKAS: Tak dosedací ploch je bronzovej kroužek na volantu, jedna vedze je pro airbag a druhá bez airbagu, šroubuje se na ty 3 šrouby pod airbagem, jeho součástí je i mechanizmus vypínání blinkrů, prostě někdo kdo vyndaval airbag si vzal i ten kroužek. Takže musíš sehnat ten kroužek vypadá takhle www.vrakoviste-most.cz/da
ta/.../426.jpg verze bez airbagu je bez toho kabelu.
-> Mr._Nosferatu: nemam doklady od neho ma ich majitel auta ..posunut nepomože ..tam ešte chybaju veci..ten kolik nema žiadnu dosadaciu plochu ..dobre by bolo ak by niekto odfotil ako to tam je všetko.
-> LUKAS: Ty nevíš v jakým roce je to auto vyrobený ? Ale tak zkusil bych posunout celou konzoli páček blíž k volantu.
-> Mr._Nosferatu: vyroba je 2000 aspon podla nalepok na palubke čo je. 2dielny je jeden plast zvrchu druhy zospodu.
-> LUKAS: Jakej máš rok výroby ? Kryt okolo volantový tyče je 2 nebo 3 dílnej ?
Ahojte využijem tuto temu, robim feldu 1998+ facelift. po zdemontovani volantu Airbag bol odstrihnuty to by ma ani nes...alo,ale nejde vôbec klakson.zistil som že je napajani stalim (+) ako klakson-truba a tlačitko na volante spina (-) po bližom prezerani som zistil že niečo musi chybat pod volantom ako otočni kontakt, kolik nikde nedosadá ked ho prepojim s kostrou trubi, chcem sa spytat čo všetko by bolo potreba zohnat aby som to mohol dat do funkčného stavu ..z inej feldy to teraz nemam ako "obkukat" volant je cely vystrihani od elektriky.kable dopojim len ostatne veci čo chybaju prikladam foto Vdaka
hlavne sa treba ohnut
-> Majki88: nikdo o masce nepíše, ale o nárazníku 

-> Majki88: podívá se cez mřížku v nárazníku a uvidí ... bude vpravo
-> Kuladmin: ale 96 je jestě old face takže se "přes masku" nepodíva....
-> suri: jo mas asi pravdu s tim ze bude uz asi v pravo - zesilena kastle
na starej karosérii vľavo , na novej vpravo , vidno ho cez nárazník , predpokladám že bude v pravo ...
no a na Facelifte je pred chladičom krásne viditeľný po otvorení kapoty
no a na Facelifte je pred chladičom krásne viditeľný po otvorení kapoty
měl by být za nárazníkem, u levé mlhovky
ohni se pred autem a musis ho videt v mezere/ otvoru narazniku jak nasava vzduch ke chladici je spis jakoby pred ridicem

Zdravím. Mám felicii combi 1,3 MPI, 1996.
Nabourala do mě ženská a od té doby mi nefunguje klakson. Myslel jsem, že je jen upadený kontakt, tak jsem hledal klakson a nenašel sem ho. ( možná upad) :-)
Hlavně nevím, kde bych ho měl najít. Dočetl sem se, že má být někde na výstuze nárazníku. Hledal sem ale bohužel nenašel. ( ani kabely co by od něj vedly)
Poraďte prosím, kde má být umístěn a jak ho identifikovat. Byl bych rád i za nějaké foto, popř. jestli ho hledat zespod či z motorového prostoru.
Díky za rady a info.
Nabourala do mě ženská a od té doby mi nefunguje klakson. Myslel jsem, že je jen upadený kontakt, tak jsem hledal klakson a nenašel sem ho. ( možná upad) :-)
Hlavně nevím, kde bych ho měl najít. Dočetl sem se, že má být někde na výstuze nárazníku. Hledal sem ale bohužel nenašel. ( ani kabely co by od něj vedly)
Poraďte prosím, kde má být umístěn a jak ho identifikovat. Byl bych rád i za nějaké foto, popř. jestli ho hledat zespod či z motorového prostoru.
Díky za rady a info.