Znovu... Oxidace vznikne prolínáním kyseliny kolem kontaktu na svorku. Náseldný špatný kontakt je důsledek, nikoli příčina... 80% aut má batreku uloženou "nahovno" a kontakty bez ošetření fungujou spolehlivě. Pokud na ně ta kyselina nejde. Kyelina sírová je svinstvo a dokáže unikat i mikropórama... :-/
Že by se vybila tímhle baterka? Nevěřím. Teda pokud to nebude oxidace svorky + dosahující až na kostru. To bude nekolik závad najednou....
skoda.virt.cz
odkaz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zoxidované kontatky
-> Paulie26: Mě to taky oxiduje, já jen čekám až mi odejde baterka abych jí mohl vyměnit ..
Ta oxidace je tam vetsinou protoze to ma spatny kontakt - jen je otazkou proc ? spina spatne nasazeno / utazeno poskozena svorka apod..
Si pamatuju jak mě v autoškole za smirek zjebali, prej polejt horkou vodou a nebo spreje k čištění na to určený. Tam se taky ale rejpou ve všem teoretici... Ty otvory pod baterkou tam nevaděj, feldy fáva a jiný auta baterku taky vozej volně pod kapotou...
Mysim,ze je to bezny jev. V kazde prirucce se popisuje udrzba autobaterie tj. kontakty ocistit smirkem, pak lechce namazat vazelinou, pevne dotahnout. Pak to muzes jeste vzit nejakym konzervacnim sprejem napr. Konkor 101.
Proti oxidaci muzes kontakty namazat napr. kontaktolem nebo necim co odpuzuje vlhkost, ale neprijde mi ze vybijeni baterie by zpusobovala oxidace - leda ze bys mel nedokonaly kontakt od alternatoru/dobijeni; pripadne ti tam neco zere proud - odpojuj pojistky a uvidis kterej okruh to je
Ví... Když na tu baterku nekdo nasazoval kontakt, tak ho tam naklepnul. A tím naklepnutím uvolnil olověnej kontakt od toho plastu. Tudíž tamtudy teď vzlíná kyselina nahoru a kontakt oxiduje. Trochu pomůžeš situaci, když svlorku lehce (!) potřeš vazelínou. Ale nejlepší je výměna baterky nebejt línej při nasazování kontaktů použít šroubovák na jejich roztažení. ;-)
Zdravím, mám takový problém. Mám škodu 105. Stalo se mi to už podruhé, kontakty na autobaterii mi najednou zoxidují a vybije se mi baterka, převážně zoxiduje kontakt u mínusu.. Baterka je nová a alternátor si myslím že to taky nedělá, pod baterkou jsou asi tři malé otvory kudy by tam mohla jít vlhkost, je to možné? Nebo neví někdo čím by to mohlo být? Díky moc za rady