skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
problem elek. škoda 130
prohledat
106 příspěvků (zobrazeno 101 až 106) od 15.09.2011 do 27.09.2019, založil/a zillwar - zrušená registrace
Tohle by mohlo pomoct skoda-virt.cz/cz/.../4112
-el-schema
Ale nevim jestli je to stejný skoda-virt.cz/cz/.../9406
6-zapojeni-spinacky-favo?g
otopost=1...
-> zillwar: Teď jsi mě dostal... :-/ Nepamatuju si číslo svorky, která je pod napětím při vypnutým klíčku. Ale na kabelech jsou červeně napsaný čísla a na svorku 30 (dvojitej kontakt na kostce spínačky - pozor. I svorka 15 by měla bejt dvojitá) musej jít 2 silný kabely. Jeden je přímo od baterky (teda startéru) a druhej jde na pojistku č.1. Každopádně jeden drát tam máš blbě. Myslím, že to je zapojený na svorku 57 místo 30... Ale nejsem si jistej tím prvním číslem.
-> Stepan FUN: presne ja si myslim taky ale nepamatuju si kterej kabel jde kam 

Předpokládám, že to, co má jít na pojistku č.1 (tj, věci co popisuješ + osvětlení v kabině, brzdová světla atd...) Ti jdou jenom když je klíček v poloze aby šel vytáhnout... Pokud se nemýlím, tak je to blbě zapojená spínačka. ;-)
mam takovej vetsi problem s elektrikou kdyz mam vypnutej klicek tak mi jdou potkavacky,vystrazne blinkry a vetrak u chladice a kdyz otocim klickem nebo nastartuju tak mi to nejde jde to pouze kdyz je klicek vypnutej cim by to mohlo bejt ??? uz si vazne nevim rady