skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kudy vede svazek?
-> stepan: hodne kabelama zhora aj zdola
-> stepan: Zespoda je přívod k pojistce, zeshora odvod z pojistky 

Jakym směrem patří pojistková skříňka? hodně kabelama nahoru nebo dolu?
Zkusím to kdyžtak přetáhnout.
On je problém že druhá díra má ostrý hrany, protože byla orezlá, ta první díra má pertl hezkej. Stejně ale přes to musím dát nějakou gumu.
On je problém že druhá díra má ostrý hrany, protože byla orezlá, ta první díra má pertl hezkej. Stejně ale přes to musím dát nějakou gumu.
jde až tou druhou dírou ven
-> Syny: jako možný je všechno, sám nevím a nechám si poradit
-> vhml: jo pockej, ja na to asi blbe koukal... Uz holt skodovku nemam tak uz zacinam zapominat co tam kde jak vypada :D Asi to mas dobre teda... :)
-> All: kolko metrov ma napriklad kabelaz od cievky/z motoroveho priestoru/ po pristrojku?
-> Syny: a kudypa to vede ven teda? Leda o tu díru dál, ale to se mě nezdálo, protože by to muselo vést ke startéru zpátky
-> vhml: Ne, ma jit skrz nosnik...
Tak jsem to tam nacpal takhle: img.skoda-virt.cz/vase_au
ta_upload/7571_2011-02-12_
18-37-03_2.jpg
-> petr s: Jj budeš mít pravdu, tam jak jsem to nakreslil já povede jenom ke spínači ve sloupku
-> Nwkt: Bych řekl takhle protože když ho dá někdo moc blízko řízení tak se zamotá do sloupku
-> Nwkt: zrovna cestou nahoru žádný plíšky nemám...

-> vhml: Jsou tam všude plíšky na přichycení, tak jdi po nich. Vede to kolem hadic topení nahoru a pak za palubkou ke spínačce a pojistkovce
-> suri: už jsem to vypáchal ustřiženým plíškem
A kudy to vede kolem topení na podlahu? nějak nevím kam to přichytit aby tam jen tak nevisel
A kudy to vede kolem topení na podlahu? nějak nevím kam to přichytit aby tam jen tak nevisel
-> vhml: musíš mať tenký dlhý predmet a ide to v pohode , inak sa to urobiť nedá
-> m8rinek: tomu jsem se chtel vyhnout. Jde to nahovno
-> VeTeV: nebyla by fotka toho zadku? Jde mi hlavne o to ze je zevnitr nacpu do diry, ale nevim kudy ven, mam to vyvarovany, tak mozna nejaka dira chybi, tak bych to nerad nejak lamal kudy nemam.
-> VeTeV: nebyla by fotka toho zadku? Jde mi hlavne o to ze je zevnitr nacpu do diry, ale nevim kudy ven, mam to vyvarovany, tak mozna nejaka dira chybi, tak bych to nerad nejak lamal kudy nemam.
-> vhml: stěrače - vyndat z konektoru, protáhnout a zase nacvakat....
svazek vede z kufru dírou do vnitřku k pojistkovce - od pojistkovky jde na stranu spolujezdce a tam podel tunelu jde dozadu... v zadni castu podlahy je naznaceno kudy ma jit - jsou tym i plisky na ohnuti - a pak vyrazi smerem ven a jde nosnikem (savli) k motoru, pak po nosniku az k civce apod....
svazek vede z kufru dírou do vnitřku k pojistkovce - od pojistkovky jde na stranu spolujezdce a tam podel tunelu jde dozadu... v zadni castu podlahy je naznaceno kudy ma jit - jsou tym i plisky na ohnuti - a pak vyrazi smerem ven a jde nosnikem (savli) k motoru, pak po nosniku az k civce apod....
Jdou... Otazka zda to tak delali origo. Vzadu mam dojem, ze svazek ke starteru vychazi nejak z hlavniho nosniku karoserie.
Nejdou z konektoru vypíchnout jednotlivé piny a protáhnout je zvlášť?
Další se série mých rafinových dotazů, aneb vyrábíme auto svépomocí :-)
Otázka pro dnešek zní: Kudy vede elektrický svazek?
Narazil na několik konkrétních problémů:
Konektor, jinak taky štekr, pro připojení stěračů neprotáhnu dírkou kudy má vést, protože se tam prostě nevejde. Jsem jenom blbej a nešikovnej, nebo ho opravdu mám ustříhnout a napojit až za dírkou?
Otázka číslo dvě. Svazek pod pravou zadní sedačkou vstupuje do díry. Kudy z ní vylézá ke startéru atd? Nějak jsem si nevybral.
Další dotazy doplním při dalších problémech...
Otázka pro dnešek zní: Kudy vede elektrický svazek?
Narazil na několik konkrétních problémů:
Konektor, jinak taky štekr, pro připojení stěračů neprotáhnu dírkou kudy má vést, protože se tam prostě nevejde. Jsem jenom blbej a nešikovnej, nebo ho opravdu mám ustříhnout a napojit až za dírkou?
Otázka číslo dvě. Svazek pod pravou zadní sedačkou vstupuje do díry. Kudy z ní vylézá ke startéru atd? Nějak jsem si nevybral.
Další dotazy doplním při dalších problémech...