skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Nesvieti spiatočka
-> petr s: Okej pridam este jednu.Takze si myslis ze je dlhy
-> dominique: Dal jsi hliníkovou podložku ? jestli jo tak ještě jednu přidej
Chalani, spinac je namontovany ale dalsi problem je ze svetla svietia stale.Po vyradeni spinac nevipne.Myslite si ze druhovyroba a spravili ho moc dlhy alebo to bude v elektrike?
-> dominique: JJ koupis to normal spinac zpatecky svetel. Staci vysroubovat a hned dat novy s NOVYM tesnicim krouzkem!! a moc ti toho neukapne kdyz budes rychlej a mit vse nachystano max by bylo dobry najet do kopce nebo najezdy apod.
-> Borin - Král tuzerů: Ja som to hladal pod zadnymi sedadlami ale isla okolo taka mila stara babicka a povedala:"Chlapče ak hladáš spiatočkové čidlo musíš si lahúť pod auto" a tak som to po dvoch hodinach nasiel.To ma napadlo ze to bude chcat olej.Dufam ze sa to da kupit
-> dominique: Ty seš stejně šikovnej, že jsi to našel
ale počítej s tím, že když to vyndáš, tak bude chcát olej 

-> Borin - Král tuzerů:
Uz som na to dosiel.Odhnil jeden kontakt takze vymena ista

-> dominique: Klidně napiš
To víš jsme v EU a nic není zadarmo

-> Borin - Král tuzerů: Kurňa!Balim kufre!Idem asi napisat do "Co ste dnes podelali" ze som si pomylil olejove cidlo so spiatockovim a som dlzni 18 eciek
-> dominique: Klidně můžeš, já to mám uložený...a fakturu zítra posílám

-> Borin - Král tuzerů: Ajaj!Asi mazem udaje z karty alebo rusim registraciu

-> Borin - Král tuzerů: cajk

-> pitrs-84@: Mě to nevysvětluj, já vím, kde je, ale když to nepochopil ani podle toho schémata převodovky, tak jsem to radši šel vyfotit 

-> Borin - Král tuzerů: ja psal ze je POD starterem ted kdyz se divas zeshora,tak neni v levo ale proste POD starterem,proste jen cestina---- kdyz reknu ze je pod tak se nedivej v levo ze jo?...
-> dominique: Ďakujem ??? Hochu, to jsi trochu zaspal dobu...máš to za pětset Kč, nebo 18e

-> Borin - Král tuzerů: -> pitrs-84@: Chapem dakujem za ochotu
-> pitrs-84@: Ale u starteru u šusplechu je i ty co vyfotil...radši sem to skočil vyfotit, aby to vylo jasný 

-> Borin - Král tuzerů: dyt sem rikal ze je pod starterem u susplechu
-> dominique: doufam ze ted uz to chapes...
-> dominique: doufam ze ted uz to chapes...
-> Borin - Král tuzerů: Dobre dakujem toto som potreboval videt.Sorry za omyl chybami sa clovek uci, nabuduce budem mudrejsi a nebudem otravovat

U favorita vepředu...podle tohohle ti to snad dojde

-> Borin - Král tuzerů: A ten motor ci ako tomu hovoris je vpredu alebo vzadu?

-> pitrs-84@: Toto je nalavo dole od starteru a bolo na prevodovke.Ale nehadam sa.

-> dominique: Jako -> petr s ...Motor je to, na čem je zvrchu takovej plast a pod ním je vzduchovej filtr a převodovka je vedle a z ní vedou kulatiny
(poloosy) ke kolům) a na tý hledej zespodu to čidlo

(poloosy) ke kolům) a na tý hledej zespodu to čidlo

-> dominique: Musíš hledat na převodovce ne na motoru
-> Borin - Král tuzerů:
.Mal by som ten prispevok co najskor zmazat lebo budem za kkta.Nic ine mi z prevodovky nejde(ziadne ine draty)

-> dominique: Tohle je ale olejový čidlo

-> Kuladmin: Stary typ nemam.Druha vec je ked ze ten spinac je len jednokontakt,nie dvoj.Uz to ani nepreblikne proste nesvietia obe.
Ja si spis myslim pokud ti obcas probliknou tak mas stary typ facka kde mas kdyz otevres 5-ty dvere tak vlevo na plastech tesne pod platem mas 4 kontakty a tomu odpovidaji 4 kontakty na dverich a chybu hledej tam.
Zarad zpatecku otoc klicem do prvni polohy a bez dozadu pritlac 5 dvere dolu a pokud se rozvitej je to jasny
Zarad zpatecku otoc klicem do prvni polohy a bez dozadu pritlac 5 dvere dolu a pokud se rozvitej je to jasny

-> darklord: Mas pravdu.Asi ten druhy taham po zemi.
-> cidlo je - 23, vypada ze ma dva kontakty
-> darklord: Je mozne ze druhy tam niekde visi.Pozeral som to teraz v tme.Ten odkaz mi nejde musim byt registrovany
Tu citam v mudrej knizke:Spinac zpetnych svetlometu.Je to specialni dotykovy spinac, zasroubovany pres tesneni do predni steny sprevodovky.Pri poskozeni se neopravuje - vymeni se za novy
ja mam pocit ze si mal zle cidlo... podla obrazku sa mi zda ze tam maju byt dva kable...
www.vagcat.com/epc/.../43 53096
www.vagcat.com/epc/.../43 53096
-> Tomaso435_Žák 3.Bé: Prechodkou hore kontaktami nie.
-> darklord: Trci jeden.Vycistil som a nic
-> darklord: Trci jeden.Vycistil som a nic
zdvihni kapotu, lokalizuj prevodovku. z prevodovky zarucene budu niekde trcat jeden-dva kable. na jednom konci bude poistkova skrinka a na druhom to cidlo co ta hneva.
máš vedení proudu kabelem v 5 dveřích nahoře? nebo kontaktama na plastech ?
Mám malý problém.
Na Favorite 1993 mi nesvietia obe spiatočkove svetla.Sem tam prebliknú, ked tresknem dverami alebo pri cúvaní nadskočí auto.Je nejaky snímač zaradenia spiatočky?(Urcite je len neviem kde)Kde by mohol byt este problem?