skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
auto hifi
Ahojky :-) chlapi nema nekdo zkusenost se zapojenim autoradia Grundig CL 2200. Je to dovezeny z NSR bez slovicka cestiny.Hodne se prodavali v Polsku a montovali do KIA a FORDU,je to takova vysoka kisna proti normalnim radium.Jde mi hlavne to prvni uvedeni do provozu kde se musi jako ad1 natukat kod proti corkarum...
nemaas zac
tak to teda vyskusam moc ti dakujem za info dik dik
no hocikde na nete sa to da zohnat, alebo v nay-ke, pomoct to pomoze urcite

no vyzera to zaujmavo a co myslis kde sa to da kupit? a pomoze to v tom ozvuceni?
No lepšie je keď daš na zosik predné, lebo ide hlavne o to aby to vpredu hralo dobre....z tých lacnejších sa dajú zohnať napr. Hertz DSk165
shop.hifol.eu/product_inf o.php?cPath=54_6... Kamarát ich mal na zosíku a hrali celkom pekne.....alebo aj nejaké Ground Zero, Magnat atď...
Na to vytlmovanie sa používaju asfaltové pláty, čo vlastne nalepíš na plechy. Ja som ich kúpil za 500Sk a mal som to na obe predné dvere.....aj keď najlepší v tomto je asi Dynamat, ale tam už su aj iné ceny
shop.hifol.eu/product_inf o.php?cPath=54_6... Kamarát ich mal na zosíku a hrali celkom pekne.....alebo aj nejaké Ground Zero, Magnat atď...
Na to vytlmovanie sa používaju asfaltové pláty, čo vlastne nalepíš na plechy. Ja som ich kúpil za 500Sk a mal som to na obe predné dvere.....aj keď najlepší v tomto je asi Dynamat, ale tam už su aj iné ceny
no dobre takze ked by som chcel mat ten4-kanalovy zosik tak zapojim nat wofer a predne repaky alebo zadne?nemam stýmto skusenosti a chcem poradit.a este sa ta chcem opýtat aký material sa pouciva na vytlmenie dverý? potrebujem to mat dobre vyladene a hlavne aby to hralo fajn ..no neviem si dat stýma rady tak by som potreboval pomoct aj stým vytlmenim a podobnými vecami aby to hralo dobre a kalitne.
No skôr ti nebudu síhať tie čo su na zosiku
...ale to len keď to moc vytočíš....a na zosíku si môžeš regulovať aj hlasitosť. Zosíky sú aj 5 kanálové, ale myslím že tých je trochu pomenej oproti 6kanalovým.....a je to všetko aj drahšie riešenie oproti 4kanálu.
Keď chceš kvalitnú hudbu, okolo toho je neskutočne teórie, ale ako základ bude dobré keď buďeš mat vpredu kvalitné komponentné reproduktory (oddelené basy a výšky)....a podla potreby ich dáš na zosík. Ďalej musíš mať uzavreté a vytlmené predné dvere, keď chceš aby to niečo zahralo a nerezonovalo
A čo sa týka toho zosíku, tak musíš vedieť, čo všetko s ním chceš poháňať a aj koľko chceš do toho vraziť......ja by som to osobne riešil asi tým 4kanálom, to je postačujúce...

Keď chceš kvalitnú hudbu, okolo toho je neskutočne teórie, ale ako základ bude dobré keď buďeš mat vpredu kvalitné komponentné reproduktory (oddelené basy a výšky)....a podla potreby ich dáš na zosík. Ďalej musíš mať uzavreté a vytlmené predné dvere, keď chceš aby to niečo zahralo a nerezonovalo

A čo sa týka toho zosíku, tak musíš vedieť, čo všetko s ním chceš poháňať a aj koľko chceš do toho vraziť......ja by som to osobne riešil asi tým 4kanálom, to je postačujúce...
potrebujem mat v aute lvalitný zvuk nejde mi o hlasitost ale o kvalitu lacnejsie by ma to vyslo asi stým 6 kanalovým zosilnovacom mam taky pocit a nestacil by tam 5 kanalovby? vies a ked zapojim len dva repraky na zosik a dva ostanu na radio tak pri vyššej hlasitosti nebudu tie dva stihat oproti tým co su zapojene na zosiku ze?
No hej, ale v prvom si rade si skús zisťiť, či máš na rádiu výstup na zosik (alebo aj na viacero)
Potom to môžeš spraviť tak, že:
- kúpiš 4 kanál a napojíš jeden pár (radšej predné) a na ďalšie 2 kanály na zosiku napojiš basak
- alebo kúpiš 6kanalový zosik a napojíš všetky 4 repra + basak...
Ale odporúčam ti to s tým 4kanalom, je to bežný postup....alebo kúpiš len 2kanalový zos. a napojíš len woofer...
Potom to môžeš spraviť tak, že:
- kúpiš 4 kanál a napojíš jeden pár (radšej predné) a na ďalšie 2 kanály na zosiku napojiš basak
- alebo kúpiš 6kanalový zosik a napojíš všetky 4 repra + basak...
Ale odporúčam ti to s tým 4kanalom, je to bežný postup....alebo kúpiš len 2kanalový zos. a napojíš len woofer...
no tak to hej asi sotanem pri zých 4 reprakoch a ked si kupim 4-kanalovy a zapojim nan 4 repraky potom budem potrebovat druhy zosilnovac na basak vsak?a tam sa pouziva aky zosilnovac?
-> Gaffa: čo sa týka toho aktívneho subwooferu, to je uplná hovadina, lebo tie majú dosť slabé zosilňovače. Keď chces z toho niečo mať, tak určite kúp reprák a k tomu vhodný zosilňovač. A skús sa držať tých lepších značiek ako JBL, Pioneer, Mac Audio, Magnat a podobne....
Čo sa týka tých 6 reprákov, tak da sa to napr. tak, že 4 repro zapojíš na rádio, na rádio pripojíš zosík(ak máš výstup na zos.) a na zosík pripojíš ďalšie dva.....takých spôsobov je koľko chceš. Ale myslím, že je to zbytočné v podstate tych 6 repro.....stačí keď máš 4 a su napájané cez 4kanálový zosik......hraje to super.....a vyhýbaj sa tým lacným značkám všelijakým, lebo skôr, či neskôr to budeš aj tak meniť
Čo sa týka tých 6 reprákov, tak da sa to napr. tak, že 4 repro zapojíš na rádio, na rádio pripojíš zosík(ak máš výstup na zos.) a na zosík pripojíš ďalšie dva.....takých spôsobov je koľko chceš. Ale myslím, že je to zbytočné v podstate tych 6 repro.....stačí keď máš 4 a su napájané cez 4kanálový zosik......hraje to super.....a vyhýbaj sa tým lacným značkám všelijakým, lebo skôr, či neskôr to budeš aj tak meniť

-> Gaffa: Tak pak nebudeš pořádnej TUZER
-> M@rtin 09.11.08 12:39:54: dobre ale naco sluzi a co ked ho mat nebudem
-> Gaffa: Kapacitátor má každej správnej TUZER, to by jsi měl mít určitě taky
Je tu i sekce audio 

cafte takze chcem si dat do auta nejaku dbru hudbicku, chchem sa opýtat ci je lepsie dat aktývny subwofer alebo dat subwoferový reprak podla svojich predstav a k tomu prislusný zosilnovac?a naco vlastne sluci kapacitator?a prosim vas ako by som mohol zapojit 6 reproduktorov tj.2 v predu a 4 a este 2x basový reproduktor...co mi k tomu treba?