skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
jaký kompa 16,5cm a větší????
-> Power of Bass: skoda-virt.cz/cz/.../8218
5-car-hifi-vystava-sinshei
m-08-report
14:50:06 15.04.2008 -Zdany - nemas tuhle a pripadne jeste nejake dalsi fotky ve vestim rozliseni?
a co jeste tam bylo pekneho? to repro ve dvrerich hned na druhe fotce vypada dobre :)
btw tak jake 16,5cm teda vrazit do dveri?

btw tak jake 16,5cm teda vrazit do dveri?

Zdany (14:50:06 15.04.2008 ) -
tak to je model dle meho gusta

hm takovou bych si do auta klidně posadil

-> Tuner#2: Kenwood byl best off.. :))
Sorry za OT, ale to se neda.... Kdyz uz se o tom predseda zminil. :)
Sorry za OT, ale to se neda.... Kdyz uz se o tom predseda zminil. :)
-> Zdany: JJ Kenwood nebyl špatnej

-> Zdany: tak ty vrchní jsou lepší a 16,5 jim taky bude
-> Zdany: Cos to fotil, tam byli úplně jiný inspirace 

i 25cm 3-4pasma se delaji ,terba pincek (pioneer) dela TS-2011A (20cm) TS-2511A (25cm) ca.2500,- za par pokud se nepletu :) ovsem co se zvuku techto repro tyce nemuzu slouzit,neslysel sem,na to jsou tu jini odbornici 

-> maiky: Kolik chces dat za repro?? Jinak se samozrejme daji sehnat treba tripasmove repro, kde basak ma prumer 20cm.
Napr.:
cgi.ebay.de/Canton-Pullma n-W2825-3-Wege-System-wie- neu_W0QQitemZ250235974660Q QihZ015QQcategoryZ21644QQs sPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZ ViewItem
cgi.ebay.de/CANTON-PULLMA N-RS-6-II-CAR-LAUTSPRECHER -RS-6II_W0QQitemZ260229329 210QQihZ016QQcategoryZ2164 4QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQ cmdZViewItem
Napr.:
cgi.ebay.de/Canton-Pullma n-W2825-3-Wege-System-wie- neu_W0QQitemZ250235974660Q QihZ015QQcategoryZ21644QQs sPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZ ViewItem
cgi.ebay.de/CANTON-PULLMA N-RS-6-II-CAR-LAUTSPRECHER -RS-6II_W0QQitemZ260229329 210QQihZ016QQcategoryZ2164 4QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQ cmdZViewItem
-> Tuner#2: Cemu se divis? Aktivni filtr.. :)) Kdyz uz to nestahnes na zesiku, vyresis to pred nim. :))))))))) A pokud to bylo s displejem, ze by to byl proseror? :))))
Tuner#2 - jasneze,kvuli strmosti,jen nevim jak se v tom dosahuje symetr.napajeni kvuli oz 

-> Power of Bass: Výhybku do signálové cesty? Jedině že by měl aktivní zapojení 

hm to nevim házelo to tam na displeji nějaký ty čísla asi frekcence a nějak to pískalo . v tomhle se nevyznam
maiky -vyhybka? 

ořízlý to bylo ale na kolik ti nepovim ladil mi to týpek co v tom dělá takovou elelrktronickou krabirčkou tušim co se píchala na signálový kabely.
-> maiky: A jak odešel? Pokud při velké hlasitosti a má spálenou cívku, tak je to nekvalitním zesíkem, který při limitaci pouší do signálu stejnosměrnou složku. Měl jsi ho oříznutý na basech nějakým filtrem? Na kolika Hz?
no jasný na pořádnou muziku nemam prachy, jinak veškář je v pohodě odešel jen repro ve dveřích
Vada repro? Popiš co se Ti stalo a jak? Pokud Ti nehraje výškáč, tak to vada repro není.
Co chceš radit? Už to řešíš v další příspěvcích na autohifi a můj názor je, že časem dospěješ a vyházíš to z auta všechno a uděláš pořádnou muziku. Ale to bude nějaký čas trvat, každý si tím musí projít.
Co chceš radit? Už to řešíš v další příspěvcích na autohifi a můj názor je, že časem dospěješ a vyházíš to z auta všechno a uděláš pořádnou muziku. Ale to bude nějaký čas trvat, každý si tím musí projít.

ne ne to byla vada repro zesík je v pohodě, de mi spíš o to jaký lepší protože dy hertzy nehráli nic extra teda jako dveřní repro
Pokud Ti na zesíku odešli DSK, tak odejdou i jiný kompa...
poradte prosim odešlo mi jedno kompo , měl jsem hertz dsk 165 hráli pěkně ale nic extra s vejškama jsem byl spokojen ale repro ve dveřích i po uchycení k rámu a vytlumení i lehkym přikrmenízesíkem nic moc,
proto bych chtěl koupit něco jinýho co by jste doporučilii cena co nejmín ale lepší než hertz dsk 165. a budou na zesíku... díky za radu
proto bych chtěl koupit něco jinýho co by jste doporučilii cena co nejmín ale lepší než hertz dsk 165. a budou na zesíku... díky za radu