skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
subwofer Gamma 200 Váš názor
prohledat
14 příspěvků (zobrazeno 1 až 14) od 15.01.2008 do 20.02.2008, založil/a Honzik105S
-> Tuner#2: No to ja jsem furt z neceho a tohle me mile prekvapilo. Na bandpass je to slusny. Akorat to silne brzdi horni plato a zadni sedacky. :))))) jakmile to sklopim, tak je to docela peklo... Na 20 cm woofer.
-> Zdany: Slyšel jsem ho tak před 7-8 lety, kamarád ho měl v 205tce, ale je fakt, že tehdy jsem byl vyvalenej téměř ze všeho 

-> Tuner#2: Cece a to jsi ho poradne ani neslysel. Krt byl z toho vyvalenej jako hraz po povodni. :)) Kdyz jsme mu otevrel dvere od kufru u oktavky. :)))
kup treba tuhle"jebku" www.tipa.eu/cz/.../054300
87-reproduktor-dl250-15
-> jimmy: Pokud mají pořád stejnou nabídku, tak raději ne - to i ten zdanyho prcek je lepší.
kup radsi nakej basak na tipě a udelej pro nej bednu
-> Zdany: dik za odkaz ale tento mi asi nepomůže... to je neco jako cesky aukro?
-> U-Geen: No a presne o tom mluvim. Tohleto je takovy prditko, ve kterym je fakt nejakej noname reproduktor o prumeru 18 cm a pochybuji o tom ze to je pioneer, byt je to bedna od pioneeru. :) Ale repro je tam original, meneny neni. A tlaci to velice slusne. Je to Bandpass konstrukce. Celkovy prikon 40 W RMS max 200W. :) A sam jsem fakt cumel, co to udelalo na malej zesilovac za tlak a zvuk v aute.
Jinak ja ma na podkres v rapidu neco okolo 1,5 kW... Kdyz je dobre napeti, a taky to staci... :)
-> Honzik105S: No jelikoz uz se to ofiko nevrabi, tak jedine jako ja, sehnat jetej. Ja ho koupil pres ebay.de :)
cgi.ebay.de/Pioneer-Subwo ofer-TS-WX205_W0QQitemZ250 205181017QQihZ015QQcategor yZ57292QQssPageNameZWDVWQQ rdZ1QQcmdZViewItem
Jinak ja ma na podkres v rapidu neco okolo 1,5 kW... Kdyz je dobre napeti, a taky to staci... :)
-> Honzik105S: No jelikoz uz se to ofiko nevrabi, tak jedine jako ja, sehnat jetej. Ja ho koupil pres ebay.de :)
cgi.ebay.de/Pioneer-Subwo ofer-TS-WX205_W0QQitemZ250 205181017QQihZ015QQcategor yZ57292QQssPageNameZWDVWQQ rdZ1QQcmdZViewItem
-> Zdany: nj ja mam na podkres 200W... a je to tak akorat, ale je fakt ze zalezi na rade dalsich faktoru... ktery bych zrovna u tuby asi nehledal. jinak neco jako mas ten pio mel kdysi kamos a tlacilo to neuveritelne na takovy prditko
-> Zdany: napis mi prosim bližši info, hlavne cenu popr nejaky odkaz kde by se dal sehnat, a proc pises ze to je noname a na obr. je pioneer nebo je to jen nalepeny
Jna mam napriklad do oktavky tohle. Je v tom vevnitr 18 cm nebo 20 cm "woofer". jeste ke vsemu nejaky noname a muzu rict, ze to opravdu tlaci a hraje. Nekteri jedinci muzou potvrdit. Jo a ma to psanych taky 40 W RMS. :))
-> U-Geen: No aby jsi se nedivil. :))))) Je sice fakt, ze na poradny tlak to neni,ale na takova podkres..... By to mozna stacilo. :)
40W na subwoofer je proklate malo
zajimal by me Vas nazor na tento subwofer popr. zkusenosti zadali ho nekdo ma, proc bych si ho koupil je nízka cena a vejde se za sedacky proc ne je neznama znacka a ten vykon asi nic moc no ale jestli je to 40w sin a 200 max tak by to snad mohlo trochu hrat,
chapu ze mi tady spousta lidi poradi koupit blaupunkt za cca 1700 v akci + zesik tj. asi 2000 coz bude sice kvalita ale dvojnasobna cena, jinak dik za rady a pripominky
a tady odkaz
www.tipa.eu/cz/.../054503 50-subwoofer-gamma-200akti vni-tubus-10
chapu ze mi tady spousta lidi poradi koupit blaupunkt za cca 1700 v akci + zesik tj. asi 2000 coz bude sice kvalita ale dvojnasobna cena, jinak dik za rady a pripominky
a tady odkaz
www.tipa.eu/cz/.../054503 50-subwoofer-gamma-200akti vni-tubus-10