skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
nevím si rady...
prohledat
12 příspěvků (zobrazeno 1 až 12) od 20.12.2007 do 21.12.2007, založil/a Vins - zrušená registrace
já sem ho dal takhle na A sloupek a dráty vedou dírou, tam jak je původně ten plastovej kolík..uchycený to mam oboustranou lepenkou

-> MerHanz: no to jo ale času moc nejni

-> Vins: když je člověk odhodlanej má finance a je aspoň trochu šikovnej, tak jde hodně

-> Tuner#2: jj pár u každého mám přibalenej ale moc se mi to nepáčí,si to budu muset nechat vyrobit z laminátu...

-> Vins: Ty máš u každých repro přibalené, já měl dvě varianty uchycení, někde bývá jen jedna, někde nic a to je pak problém - pak jedině zas výroba.
-> Tuner#2: A třeba domečky na vejškáče se daj běžně koupit???

...osy...
-> Vins: Není to moc vidět, ale udělat se dá všechno: skoda-virt.cz/cz/.../5587
3
Buď se vyříznou přímočarkou z MDF, dřeva, nebo si je necháš vytočit ze silonu a nebo třeba i železný vypálený na laseru. Nejsnažší je to dřevo nebo MDF deska.
Přidělání výškáče jde různě, od oboustarné lepenky přes vruty do plastu atd. Záleží jaké máš k tomu domečky (ty plasty na úchyt výškáče a jak je budeš chtít natočit. Ideální je to ladit dle ucha, co se ti nejvíc bude líbit a zachovat odklon od soy výškáče stejný pro levý, tak pro pravý repro.

Buď se vyříznou přímočarkou z MDF, dřeva, nebo si je necháš vytočit ze silonu a nebo třeba i železný vypálený na laseru. Nejsnažší je to dřevo nebo MDF deska.
Přidělání výškáče jde různě, od oboustarné lepenky přes vruty do plastu atd. Záleží jaké máš k tomu domečky (ty plasty na úchyt výškáče a jak je budeš chtít natočit. Ideální je to ladit dle ucha, co se ti nejvíc bude líbit a zachovat odklon od soy výškáče stejný pro levý, tak pro pravý repro.

-> MerHanz: A ty podkládací kroužky se daj koupit????A k těm vejškáčům jak se to tam na palubovku dává????

Jako MerHanz

tak pod repro se dělají podkládací kroužky o různé výčce. a Váčkáče se nejčastěji dávaj na palubovku do rohu k A sloupku

Zdarec,tak sem dneska do předních dveří instaloval nové repro od MacAudia,ale nevím kam mám umístit výškové repro a druhá věc je že mám problém s reprem ve dveřích a to ten že mám málo místa za reprem a tím pádem ho nemůži přidělat napevno do dveří chybí mi cca 1cm na dosedací plochu pepra,co s tím mám udělat???Dííky za každou radu...