skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Blaupunkt Gtb 1200
-> Mates: tak to jsem rád, jen škoda že když se to zmutkuje tak to nemá o malinko víc W. dost totiž uvažuju co se vyplatí víc ?? zesík kterym na 100% nakrmim jenom Woofr nebo zesík kterej na nějakejch 70% bude krmit woorf plus repro na platě (to v mém případě zatím není mo kvalitní). Co myslíte ??
-> Attommen: Tenhle zesík jsem měl společně s tím subwooferem jako set.Hraje to parádně,když ho zapojíš do můstku a ješte můžeš napájet ovály.
nějaké názory na toto zařízení ?? cm.aukro.cz/item292882175
_4_kanalovy_zesilovac_blau
punkt_gta_470.html (stále pro živení subwoofru Blaupunkt GTb 1200 plus repro na platě.
-> Zdany: Tak to je jasný že když seženu dobrej 4 kanál za slušnej peníz tak ho využiju reprákama na platě, když ne tak hold jen woofr.
-> Attommen: To co pises je 4 kanal, takze ho muzes zapojit v rezimu 4/3/2 . Ale uz ne jako 1 kanal do mustku. takze sice slusnej zesilovac za dobry peniz, ale volil bych spis nejaky 2 kanal, pokud tim zesilovacem nechces pohanet krom wooferu i jiny repro.
-> Zdany: díky moc, těhle jsem si nějak nevšiml na aukru. Akorát myslíte že ten Magnat Phanton 4000 by stačil na toho Blaupunkta gtb 1200 ? Nebo by to chtělo něco sylnějšího ?např: www.ahifi.cz/zlevnene-aut
o-hifi/mac-audio-mp-4000-c
-1-pouzite-zesilovace.html ?
-> Attommen: To uz kdyz uz, tak alespon tohle
www.aukro.cz/item29216941 9_zesilovac.html
www.aukro.cz/item29207171 7_zesilovac_magnat_phantom _4000.html
www.aukro.cz/item29392598 7_auto_zesilovac_magnat_xs ite_301.html
www.aukro.cz/item29216941 9_zesilovac.html
www.aukro.cz/item29207171 7_zesilovac_magnat_phantom _4000.html
www.aukro.cz/item29392598 7_auto_zesilovac_magnat_xs ite_301.html
-> TUNER: to je jasný za litr bych to taky nechtel
-> Attommen: Nulový pořizovací náklady?? Konec aukce je a 7 dní,tak se pak podívej za kolik by vyšel....a než dávat za noname litr,tak si raději pořídim něco jetýho co je osvědčený a dam za to dva litry....ale je to tvoje volba...
-> TUNER: to jo je mi jasný že to bude kvalitou uplně někde jinde než "pořádnej zesík" ale zas na druhou stranu tam jsou defakto nulový pořizovací náklady. No uvidíme
-> Attommen: Raději bych se tomu vyhnul....první je kopie jakoby Alpiny....)))
-> Zdany: okej díky moc. Ještě snad poslední dotaz, dalo by se o něčem takovémhle vůbec uvažovat jako o zesilovači do auta ? www.aukro.cz/item29294590
9_4_kanalovy_auto_zesilova
c_4x250w_novy_od_1kc.html nebo www.aukro.cz/item29294593
7_4_kanalovy_auto_zesilova
c_4x300w_novy_od_1kc.html
-> Attommen: ono tech stranek moc neni, spise ty recenze vychazeji na strankach casopisu typu Car&Hifi, autotuning. Jan veckem vydani tak ve slovenskem jazyce.
Jinak k tomu wooferu muzes pouzit treba tohle:
www.hificar.cz/zesilovac/ macaudio-mpx-2500.html
www.hificar.cz/zesilovac/ magnat-rock-4000.html nebo jeho starsi predchudce rady 400 nebo 600
www.hificar.cz/zesilovac/ jbl-gto2060.html
Nebo muzes patrat treba po zesilovaci MacAudio Z2200 nebo Z4100, Z4200 a podobne. Jsou s nima dobre zkusenosti: maji dobry zvuk a vykon.
Jinak k tomu wooferu muzes pouzit treba tohle:
www.hificar.cz/zesilovac/ macaudio-mpx-2500.html
www.hificar.cz/zesilovac/ magnat-rock-4000.html nebo jeho starsi predchudce rady 400 nebo 600
www.hificar.cz/zesilovac/ jbl-gto2060.html
Nebo muzes patrat treba po zesilovaci MacAudio Z2200 nebo Z4100, Z4200 a podobne. Jsou s nima dobre zkusenosti: maji dobry zvuk a vykon.
-> Tuner#2: a mohl bys mi teda doporučit nějaké stránky s testy a výsledky měření ? díky
-> Attommen: Jak? Ideálně na vlatní uši, ale to se málokomu povede, takže pak jedině dát na výsledky testů a hlavně koukat na výsledky měření

-> TUNER: dobrý no a kde je dáno že draší je lepší (případně výkonější) ?
-> Attommen: Podle peněženky?? )))
To je mi jasný že výrobci občas kecaj ale podle čeho pak teda vybrat vhodný (dostačující) zesík a další komponenty ?!
Tak tak...většinou je to při 14,4 nebo 13,8......při hlasitej hudbě to padá třeba k 11 voltum a při tom napětí máš už jen třeba poloviční výkon....Navíc ne všem udanejm hodnotam se může věřit.....

-> Attommen: Pac v aute nemas stabilni napeti. TO je jednoduche.
Hodnoty udavane vyrobci jsou merene za stabilnich optimalnich podminek. V aute mnohdy nedosazitelne
Hodnoty udavane vyrobci jsou merene za stabilnich optimalnich podminek. V aute mnohdy nedosazitelne
tak v tom případě už se vůbec neorientuju. Jak je možné u zesíku kde výrobce udává 500W RMS (stabilní stálý výkon) naměřit 200W ??
-> Attommen: Tak ten Carpower má naměřeno 2 x 116W do 4Ohmů, za ideálního napětí 13,8V, takže když v autě dosáhneš reálně 200W v můstku, tak budeš hodně rád. Navíc dejme tomu, pokud by opravdu měl těch 500W, tak to bude jen ku prospěchu. Ono odpálit repro můžeš i 50W zesíkem a ba naopak tím spíš, protože bude mít špatnou kontrolu na pohybem mebrány. Přečti si tady co jsem psal v začátcích založení téhle sekce

-> Tuner#2: Myslel jsem ten zesík co mi doporučuje Collin.Ahc
-> Attommen: Co máš za zesík, že má 500W?
Nic proti možná se pletu ale není to trochu moc pouštět 500W RMS do repráku co má 250W RMS ??? Ještě se chci zeptat jestli náhodou někdo neví o lepším woofru v téhle cenové relaci ? Předem díky
Na ten woofeer bych doporučil Carpower HPB- 1502. A bedna ti pojede na max. alespon uvidíš co dokáže
Třeba
Nebo nějakej použitej ...
www.ahifi.cz/zlevnene-aut o-hifi/mac-audio-mx-2000-p ouzite-zesilovace.html
Ještě by jsi měl 2 kanály na repro....))
www.ahifi.cz/zlevnene-aut o-hifi/magnat-classic-360- c-2-pouzite-zesilovace.htm l
Nebo nějakej použitej ...
www.ahifi.cz/zlevnene-aut o-hifi/mac-audio-mx-2000-p ouzite-zesilovace.html
Ještě by jsi měl 2 kanály na repro....))
www.ahifi.cz/zlevnene-aut o-hifi/magnat-classic-360- c-2-pouzite-zesilovace.htm l
třeba tento ?? www.audioland.cz/Carpower
/Carpower-HPB-602-_g2584.h
tml
Woofery se pohání zesilovačem,na radio to nedávej ani přes výhybku.Sice by to nějaký "zvuky" vydávalo,ale bylo by to víceméně o ničem.
Nějakej použitej zesilovač se dá sehnat od 1500,-
Nějakej použitej zesilovač se dá sehnat od 1500,-
Já ho měl ve škodárně,ale napájel jsem ho 4 kanálovým zesilovačem o výkonu 800W stejné značky.Koupil jsem to jako set.Jako klad velmi pěkný zvuk a docela výkoný,za poměrně málo peněz.Jako zápor neměl gumovej závěs a basreflex.Rozhodně bych ho připojil na zesilovač,rádio to neutáhne.

Zdravim, co se audia týče považuju se ještě za začátečníka a tak mám pár dotazů. Chci se zeptat zda-li někdo nemá zkušenosti s timto subwoofrem (Blaupunkt GTb 1200) případně jeho klady a zápory (případně doporučení jiného subwoofru). Dále jak ho zapojit (zatím bez zesíku) k radiu kenwood kdc3031, když mám ještě v platu 2x repro (vyhybka nebo jak)? díky