nejlepsii bude kdyz do toho nebudes rejpat a sezenes si klasickej menic 12/220V cca 150W co se prodavaj ;) vykon podle typu sestavy...akorat se ti to prodrazi..
pokud by ti davalo trafo od toho audia po usmerneni a filtraci jen 12V pro zes tak to z baterky pojede,ale nevidim duvod to tam cpaat kdyz by to melo vykon stejne ubohej neli i mensii jak autoradio :) pokud maas naky lepsii audio tak bude zesiik urcite napajen symetricky, takze to napajeni neporesis jinak nez menicem 12/220 :/
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Úprava subwooferu od Pc do auta
-> Petrxall: Omeraj si ake napatie Ti dava trafo k tym pc repracikom ak 12V tak si vyhral, akurat musis pouzit odrusovaci clen (mozno staci kondik, ale mne nestacil v spojeni s tlmivkou v odrusovaci za par korun to uz bolo v pohode) medzi zosilnovacom v repracikoch a plusom v aute inak dopadnes ako trestamentov pokus.
-> trestament:
Líp bych to nenapsal.
Líp bych to nenapsal.
co mas za to sitovy trafo, ja mel treba na 12V, takze to slo primo na baterku, ale ozivaly se v tom ruchy jak bezel motor a cely to proste stalo za hovno a rek bych ze PC repraky by meli zustat u PC a ne to bastlit do auta, stejnak to vypada komicky a hrat to stejne poradne nebude, radsi kup normalne woofer, a nebo dozadu kvalitni ovaly a dopredu kvalitni kompa a bude to lesi :-)
Neni lepší to vyřešit jinak než tenhle bastl? Mě osobně se toto nelíbí.
-> Petrxall: zaptej se Jiri.660 ten má 5.1 od kompu v autě
Mám starší bedny celkem slušně hrající od kompu a chtěl bych použít z nich subwoofer do auta. Celkem nevidím nikde problém až na napajení.. jasný trafo, který mám na káblu vyhodit, ale je pak nějak problém s úpravou napětí střídavého proudu na stejnosměrný? Nebo je lepší nepoužívat zesilovač v sub, ale připojit k tomu zesik samostatně??