skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Moc prosím
-> TUNER: Jeeee, na toho jsem zapomel. Musim mu odpovedet. Ptal se prave na pojistku. :))
-> Zdany: Mam jednu nevyužitou 200 A doma jesi chceš....ale asi jí spíš bude potřebovat teď TYGR....)))
-> Kari: Ber v uvahu prurez kabelu v mm2. To druhe oznaceni ti je na nic. To se da vyuzit treba maximalne pri hledani vhodneho pojistkoveho pouzdra, kdyz vyrobce neuvadi maximalni prurez kabelu, kterej do nej strcis. :)))
-> TUNER: Tyyyy jo, ja tam dam maximalne 200 A pojstku??? No to aby si ji sehnal, mam jen 150A. :)))))))))
-> TUNER: Tyyyy jo, ja tam dam maximalne 200 A pojstku??? No to aby si ji sehnal, mam jen 150A. :)))))))))
dobra tabulka...dik
a jak je myslena ta velikost kabelu???
a jak je myslena ta velikost kabelu???
-> U-Geen: aha
, to jsem nevedel
-> TUNER: co nejbliz, to vim...kabel budu davat o prurezu 25mm

-> TUNER: co nejbliz, to vim...kabel budu davat o prurezu 25mm
-> Kari: Ach tak.Blbě jsem to pochopil. Pojistku musíš dát podle toho jakej dáš kabel.... a co nejblíž k baterii....
-> Kari: a asi tolik jako je soucet pojistek na zesilovacich ne? :)
to jo, ale pojistku na napajeci kabel od baterky k zesilovaci...
-> Kari: Jakou pojistku do pojistkovky? Zesilovač má snad pojistky v sobě ne?
a muzete mi jeste poradit jakou pojistku (do pojistkovky) budu potrebovat na ten zesik? kolik A???
ty sinusy jsou i moji favorite, ale momentalne je nemaj, takze cekam, kdy se tam objevi...a hodne by me u nich zajimala citlivost...ta rozhodne jestli je nebo ty powerbassy evolution
Osobně bych vzal asi ty Sinusy nebo ty lepší Powerbasy.
Koukni taky do nějakejch testů třeba v carhifi atd. Jsou tam i další značky který by stáli za úvahu...
Koukni taky do nějakejch testů třeba v carhifi atd. Jsou tam i další značky který by stáli za úvahu...

linky :
www.ahifi.cz/reproduktory /infinity-ref6510cs.html
www.ahifi.cz/reproduktory /hertz-esk-165.html
www.ahifi.cz/vyrobky-v-ak ci/powerbass-evolution-es- 6c.html
www.ahifi.cz/reproduktory /sinus-live-sl-16-neo-25s. html
www.ahifi.cz/reproduktory /powerbass-pb-s6c.html
www.ahifi.cz/reproduktory /hertz-dsk-165.html
www.ahifi.cz/reproduktory /infinity-ref6510cs.html
www.ahifi.cz/reproduktory /hertz-esk-165.html
www.ahifi.cz/vyrobky-v-ak ci/powerbass-evolution-es- 6c.html
www.ahifi.cz/reproduktory /sinus-live-sl-16-neo-25s. html
www.ahifi.cz/reproduktory /powerbass-pb-s6c.html
www.ahifi.cz/reproduktory /hertz-dsk-165.html
vim, ze je to tu nekolikrat, ale stejne vas prosim o radu...chci koupit jeden z techto vyrobku a nevim ktery...bude to hnat pioneer deh-p3600MP a zesilovac MacAudio MP2000.