skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
vykonne repro 20cm
prohledat
54 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 12.10.2007 do 14.10.2007, založil/a gabo000000 - zrušená registrace
-> party_boy: do 3
-> M@rtin: uz tu pisem asi po piate ze ja nechcem kvalitnu muziku lennech tam nieco zatial hra...to je jedno co len nech to nie su tie zaprasene TVM ka
-> TUNER: ja sa pytam na repraky
-> M@rtin: uz tu pisem asi po piate ze ja nechcem kvalitnu muziku lennech tam nieco zatial hra...to je jedno co len nech to nie su tie zaprasene TVM ka
-> TUNER: ja sa pytam na repraky

-> gabo00000:
Pokud jsem to dobře pochopil, tak tedy chceš 2 woofery a vejít se do 2000?
Pokud jsem to dobře pochopil, tak tedy chceš 2 woofery a vejít se do 2000?
-> M@rtin:
Asi tak no.
Asi tak no.
-> gabo00000: Bednu co máš vyhoď a udělej jednu pořádnou na jeden kvalitní woofer

-> gabo00000: Pak se teda neptej,když jsi se rozhodnul dávno předtim....

-> TUNER: nj ..len ked uz mam v tube dve diery ..a tak to aj pekne hralo ked boli repraky z oboch stran...ked dam len z jednej a zo zadu basreflex tak je to onicom

-> gabo00000: ....jeden kvalitní reprák místo dvou nekvalitních......
-> party_boy: nj len keby to bola cena za par

-> TUNER: no a dovtedy kym pozbieram tych 50 litrov tak co bude v tom awte hrat?

-> gabo00000: Jsou tady články jak na bednu za sedačky...a 20 cm repro se ti tam vejde uplně krááásně.
A neni lepší si tou hudbu dělat pomalu od začátku kvalitní,než vyházet teď prachy za nějaký šunky který pak vyhodíš,protože je nikdo nekoupí a od znova šetřit na něco pořádnýho? Lepší je dělat to postupně...Kdepak by jsi vzal pak najednou třeba 50 litrů?.....)))
A neni lepší si tou hudbu dělat pomalu od začátku kvalitní,než vyházet teď prachy za nějaký šunky který pak vyhodíš,protože je nikdo nekoupí a od znova šetřit na něco pořádnýho? Lepší je dělat to postupně...Kdepak by jsi vzal pak najednou třeba 50 litrů?.....)))
-> party_boy:
tak tak prsne...neviem preco som to tu zabudol napisat....to je moja hlava ..no..co uz

-> gabo00000:
Takže celou dobu chceš subwoofer jo?
Takže celou dobu chceš subwoofer jo?
-> Tuner#2: no LRa nic nepôjde :D:D:D LR teraz do zimy nechavam bokom a musim sa venovat mojej laske :Da v tach vofroch mas pravdu ale tak....ja neviem...podla mna do kvality je este skoro sa pustat...teraz mam kupyt nejke kvalitne repro? stavat nane bednu? vytlmit ...okobercovat...vsetko pekne spravit? a kam to dam? ...zadne sedacky chcem nechat tam kde su..ja neviem:/
Do LRa ale žadnou muziku fabrika nikdy nemontovala
Jinak jeden kvalitní woofer je vždy lepší jak dva nekvalitní.

Jinak jeden kvalitní woofer je vždy lepší jak dva nekvalitní.

-> TUNER: no ja neviem...zatial som az do takch detailov nechel ist ...inac TVm mi strasne pekne bavyli v tej tube a vzadu za sedackami mi to aj vyhovovalo...neviem..chce
lo by to davku inspiracie a ja sa do toho este nechcem velmi pustat pac to ide pekne do penazi..kapacitor..zosil.
.kable...radio...bedna...t
lmiaci material..mmmm...este na to nie je cas..zatial by mi stacili nejake lepsie repraky do mojej tuby a nic viac...zosik mam 4x70rms a to by mi v pohode stacilo...zatial...
-> gabo00000: Woofery se prodávají po kusech....Myslim že by jsi se možná i divil co dovede dobře živenej kvalitní 8" woofer...
Nejlíp by jsi udělal kdyby jsi si koupil něco co za to stojí a postavil si na to bednu s objemem přesně danym od výrobce.... Myslim že je lepší kvalita než kvantita.....
Nejlíp by jsi udělal kdyby jsi si koupil něco co za to stojí a postavil si na to bednu s objemem přesně danym od výrobce.... Myslim že je lepší kvalita než kvantita.....

tusim ze to je cena za kus...to je kusa moc...ja by som chcel tak aby som sa vosiel do tej trojky za par
acha ..sem tam treba aj cotat..takze vhodne aj do 8l uzavretej bedne...v poho ..do mojej tuby dam 2 a bolo by to fasa

-> Motomaniak: paci sa mi len ja mam tu tubu robenu bez basreflexou ..a tam nieco pise o litrazi a o basreflexoch...moc sa do toho nerozumiem a ani frekvencie mi vela nehovoria ale inac to nevyzera zle...inac to je cena za kus?
Ten helix vypadá zajímavě a nemusel by bejt zlej...Myslim že jsme na něj koukali v Budějkách při finále TC...

-> gabo00000: www.hificar.cz/subwoofer/
helix-p8-precision.html a co třeba tohle?
-> Tuner#2: keby ze ta cenovka mala o jednu nulu menej tak ich beriem

-> M@rtin: joj ja som ale blb...samozrejme ze mi treba nejaky basak..jooooj
-> Tuner#2: no prave, jinak nemam sanci.
-> U-Geen 12.10.07 18:25:46: To už to budem mít v kovošrotu
-> gabo00000: Jinak DLS je dobrá volba

-> gabo00000: Jinak DLS je dobrá volba

-> gabo00000: Tak do tuby asi nějakej woofer 20 cm ne????
-> TUNER: Myslíš že to stihne do jara??????? Tak možná až bude U-Geen starej fousatej dědek tak škůdka vyjede z garáže

cenovo do tych 3tis
-> party_boy: no take som nasiel..ja by som chcel vsak nieco brutlanejsie....tak okolo 200w ale hlavne nech je to kvalitne..sice som mal doteraz TVMka a hralo to v poho ale teraz uz chcem nieco lepsie...zatial sa mi paci ten magnat,...
-> MerHanz: chcem to do mojej tuby
-> TUNER: 2018 :)
-> M@rtin: By to měl těžký a nejelo by mu to......Se chystá že nás setře na Hrocháči 2008....))
-> M@rtin: to urcite ne.
-> U-Geen: No aspoň máš přes zimu co dělat a něco tam namontovat
-> M@rtin: ve skodovce hudba momentalne neni zadna, komponenty jsou pryc.
-> U-Geen: A já si myslel že do příští sezóny vyjedeš nejen s novejma kolama, ale i hudbou...

-> M@rtin: urcite, gabo chtel link ne?
-> U-Geen: Tak že by do škůdky????
-> M@rtin: ne, v toledu mam hudbu co se komponent tyce zatim hotovou.
-> U-Geen: Budeš kupovat DLS????? Do Toleda?????

Samozřejmě nevim kolik do toho chceš investovat, ale pochybuju 30 ltrů viz U-Geen

-> gabo00000:
Jsou i větší.
Jsou i větší.
-> U-Geen: noty krávo, ta cena je fakt libová

-> gabo00000: co treba totok? www.ahifi.cz/reproduktory
/dls-iridium-8-3i.html