Možná by něco bylo:
www.hificar.cz/reprodukto
ry/us-blaster-usb-9421.htm
l
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Blaupunkt
do 1000,-
-> Daff:
Kolik do toho chceš dát?
Kolik do toho chceš dát?
-> Motomaniak:
Já sem na vodstřel dneska, sorry, já si nevšim, že to jsou kompa. Já myslel, že je furt řeč o koaxálech.
Já sem na vodstřel dneska, sorry, já si nevšim, že to jsou kompa. Já myslel, že je furt řeč o koaxálech.
-> party_boy: To by byli asi lepší ty kompa od blaupunktu co navrhoval
-> Daff:
Pokud to chceš udělat takhle, tak bych ti doporučil asi tyto: www.carhifi.prodejce.cz/i mages/.../Magnat%20UltraS% 20132.htm
Pokud to chceš udělat takhle, tak bych ti doporučil asi tyto: www.carhifi.prodejce.cz/i mages/.../Magnat%20UltraS% 20132.htm
ja vim ale ja chci nejaky repra do 1000,- a kvuli 16 cm reprum se mi nechce predelavat dveře .....
-> party_boy: Jo to máš pravdu, bude to ve zvuku celkově obrovskej skok, slyšel jsem Rainbowy hrát ve Feldě na stejným rádiju co mám já, bez zesíku i se zesíkem, hrajou naprosto skvěle, ale se zesíkem to bylo trošku lepší, tak abych ještě nemusel pak kupovat další zesík

M@rtin 12.10.07 15:40:16 napsal: Já budu přes zimu měnit ty 13cm Sinusy za 16cm Rainbow SLX 265 Deluxe.
Tomu se dá říct docela slušnej skok.
Tomu se dá říct docela slušnej skok.
-> Daff: Pokud chceš 13cm, tak bych se nebál www.ahifi.cz/reproduktory
/sinus-live-sl-130.html, nebo www.ahifi.cz/reproduktory
/crunch-gts-5-2c.html, případně www.ahifi.cz/reproduktory
/helix-dark-blue-52-1.html
Ale stejně bych bejt tebou přemýšlel o 16cm, předělání dveří a výroba MDF podložek není tak složitá a odmění se ti to mnohem lepším zvukem. Já sám mám ve Feldě 13cm Sinus Live, nehrajou špatně. Ale slyšel jsem hrát v předu 16cm a je to o něčem jiným. V 16cm si vybereš hodně.
www.ahifi.cz/reproduktory /sinus-live-sl-160.html
www.ahifi.cz/reproduktory /powerbass-pb-s6c.html
www.ahifi.cz/reproduktory /helix-dark-blue-62-1.html
www.ahifi.cz/reproduktory /rainbow-slx-265-deluxe.ht ml
Já budu přes zimu měnit ty 13cm Sinusy za 16cm Rainbow SLX 265 Deluxe.
Ale stejně bych bejt tebou přemýšlel o 16cm, předělání dveří a výroba MDF podložek není tak složitá a odmění se ti to mnohem lepším zvukem. Já sám mám ve Feldě 13cm Sinus Live, nehrajou špatně. Ale slyšel jsem hrát v předu 16cm a je to o něčem jiným. V 16cm si vybereš hodně.
www.ahifi.cz/reproduktory /sinus-live-sl-160.html
www.ahifi.cz/reproduktory /powerbass-pb-s6c.html
www.ahifi.cz/reproduktory /helix-dark-blue-62-1.html
www.ahifi.cz/reproduktory /rainbow-slx-265-deluxe.ht ml
Já budu přes zimu měnit ty 13cm Sinusy za 16cm Rainbow SLX 265 Deluxe.
-> Daff: Určitě budou lepší než ty první,ale jak jsou na tom co se týče kvality ti nepovim.Snad se tu ukáže nějaký ze zdejších odborníků

-> MerHanz: Přesně tak
-> Daff:
Každej ti tu řekne koax ne, vem kompa. 13? Ne 16 je doopravdy lepší
Každej ti tu řekne koax ne, vem kompa. 13? Ne 16 je doopravdy lepší
-> Daff: ale za solidní kompa 13cm si připlatíš
-> Daff: Vejšky ti nehrajou do nohou
-> Motomaniak: A hlavně ti nehraje vejšky někam do nohy a pak z toho mš prdlajs
-> Daff: Kompa mají mnohem vyváženější zvuk.Od ty doby co je tam mam už by jsem nic jinýho nechtěl
a proč ne koaxaly?
-> Daff: Chtělo by to aspoň nějaký 13cm kompa a ne koaxy
ale to bych musel predelavat ve felině dveře kvuli větším reprům a to se mi nechce ......
malý chtělo by to 16ky
www.aaaobchod.cz/autorepr
oduktor-blaupunkt-gtx-542-
high-power-p-130353.html?c
Path=1061... co říkáte na tyhle repra do předních dveří??