skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
repro do dveří
prohledat
36 příspěvků (zobrazeno 1 až 36) od 13.09.2007 do 14.10.2007, založil/a Vins - zrušená registrace
-> Pavel P@nkáč: Dobrá volba, schvaluji, já pořizuji podobný jen SLX 265 Deluxe
-> Vins: to je pekna sracka na tom odkazu

-> Vins:
Koax uspořádání ne, ať veme kompa.
Koax uspořádání ne, ať veme kompa.
www.studioline.cz/?lang=c
z&am... mě kamarád at se zeptám na toto repro že ho má možnost koupit tak jestli je dobré atd,díík

-> party_boy: To vim taky ale nechce se mi dávat 100 kč za poštu když by jsem objednal věc za 365 kč
-> Motomaniak:
Taky existuje pošta ne?
Taky existuje pošta ne?

Nevíte někdo jestli se to dá koupit někde v Plzni?
-> U-Geen: Dík
-> MerHanz: prvni odkaz z googlu: vyrobce.svet-nakupu.cz/nf
-regulator-prolinani-fader
-control/.../dp-63783
zapojis vstup jeden par RCA a ven ti jdou dva.
zapojis vstup jeden par RCA a ven ti jdou dva.
-> U-Geen: copak taková srandička koštuje, a jak se to zapojuje?
-> Motomaniak: da se koupit fader.
-> Motomaniak: to jo no taky mi to tak dělá.
-> party_boy: Jo o tom vim ale Ale když ztlumim zadek tam se mi zároveň ztlumí výstup takže pří zapojení woofru a předních repro na zesík by jsem nemohl pustit samostatně pouze předek
-> Motomaniak:
RCA rozbočky, řešil jsem to taky tak.
RCA rozbočky, řešil jsem to taky tak.
-> Tuner#2: Až budu mít čas zkusim to zapojit,ale je blbý že rádio má jenom 1 výstup A občas když někoho vezu tak si pustim jenom předek a to by pak nešlo

-> Motomaniak: No vidíš, takže pokud máš 4ch, tak 2ch dej na předek na ty Helixy (uvidíš ten zvukový skok a hlavně možnost je oříznout na basech a tím je netrápit kmitočtama který nezahrajou a jen zvyšujou výchylku membrány a hrozí mechanické zničení reproduktoru) a na zbývající dva do můstku dej woofer. Uvidíš, že takováta varianta bude hrát úplně jinak a pokud budeš trvat na zadku (který není důležitý pro poslech v autě) tak ho dáš na rádio.
-> Tuner#2: Jo to mam ale na něj přijdou nějaký ovály(až budou prachy)
-> Motomaniak: Vždyť máš nějaký 4ch zesík nebo ne? musím kouknout k autu.
-> Tuner#2: Přes zesík to nemam a rádio to bohužel neumí

-> Vins: ja sem vzal tu origo kapsu a pajkou jsem tu diru zvetsil tak, aby se dal reprak primontovat zevnitr a pak nozem presne upravil diru, aby zaves nikde nenarazel do toho plastu. Chce si to chvili hrat se spravnym umistenim der, za ktery ten reprak prichtis, ale s trochou trpelivosti... Problem byl vsak s hloubkou repraku pri tomhle reseni. Rekneme ze sem vzal kladivko a trohu jsem vyklepal ten plech tak, abych ziskal co nejvic prostoru. Dalsi problem je, ze primo za reprakem je spodni uchyceni stahovani okynek (na klicku) a trci tam sroub s matkou. To sem odmontoval z drzaku a matku nasrouboval zpatky, takze sem ziskal asi 8mm prostoru. Kdyz je okno nahore, vsechno ok, jenze kdyz je okno dole a zavrou se dvere, tak se to pohne a proste ta matka narazi do mista, kde byla puvodne prisroubovana takze to trochu triskne...na reseni se pracuje

Tuner#2 18.09.07 14:30:42 napsal: -> Matheasus: A spokojenost je kvůli hezké krabici, když ještě nemáš zesík a subwoofer?
Hezky si to napsal
Hezky si to napsal

-> Matheasus: A spokojenost je kvůli hezké krabici, když ještě nemáš zesík a subwoofer?
-> Motomaniak: Basy do nich naopak nepouštěj, když to ořízneš někde kolem 60 - 80Hz, tak odměnou budou čistější středy a basy pod 80Hz hraje woofer. Tohle je teda za předpokladu, že to umí rádio a nebo to máš přes zesík, kde to jde nastavit.
-> Vins: Možností je mraky - upravit stávající kapsu se zachováním její funkce a přes celé dveře v laminátu s uchycením repro do železa či MDF.
-> Motomaniak: Basy do nich naopak nepouštěj, když to ořízneš někde kolem 60 - 80Hz, tak odměnou budou čistější středy a basy pod 80Hz hraje woofer. Tohle je teda za předpokladu, že to umí rádio a nebo to máš přes zesík, kde to jde nastavit.

-> Vins: Možností je mraky - upravit stávající kapsu se zachováním její funkce a přes celé dveře v laminátu s uchycením repro do železa či MDF.

ja teda stavim audio z Magnatu a naprostá spokojenost, sub a zesik bude asi JBL nebo taky magnat
A jak teda mám upravit ty kapsi ve dveřích aby mi tam vlezlo to repro 16cm????

-> Motomaniak: ono je docela velikej problém v týhle cenový kategorii vybrat něco aby to bylo co nejblíž představám. Když sem před pár rokama kupoval první repro vubec sem nevěděl a tak sem koupil Sony, teď už bych to znova neudělal ani za zlatý prase.Každopádně je základem dobře ty dveře vytlumit aporádně k nm uchytit ty repra.
-> MerHanz: Subwoofer mam takže basů je dost.Zvuk mají čistej za ty prachy naprostá spokojenost.
-> Motomaniak: ty kompa máš ve předu aby ti hrály čistej zvuk Od basů si musíš pořídit subwofer, nebo si dopředu pořiď sinus live a budeš mít i ty basy, ale za cenu středů. Si musíš vybrat. Taky něco podobnýho plánuju, ale nesů prachy
-> Vins: Helixy jsem dneska namontoval do auta.Zvuk to má pěknej ale čekal jsem trochu víc basů.Ale taky to asi bude tim že dveře nemam vůbec vytlumený.
Tak prej na ty sony kašle,a uvažuje nad HELIX,jak se to teda upravuje a má někdo fota???Díík

Sony fakt ne, za tu cenu najdeš 100x lepší.
Upravit dveře na 16cm a koupit Helixy přesně jak píše Vojta. Sony a 13cm nebrat.
-> Vins: Jen at nekupuje to co je na tom odkazu..za tu cenu sezene uplne neco jineho a hlavne ne do dveri KOAXY. At se koukne po nejakych komponentnich reproduktorech. Jak psal MerHenz ..upravit dvere na vetsi repro. Doporucuju HELIX BLUE 62 MK II viz jako priklad www.studioline.cz/?sec=it
em_d...
-> Vins: 3majra sony, jo? Já mám koax 16ti cm a už nikdy více. nic moc zvuk a s tou zatížitelností taky nic moc.to radši zkuz něco inýho. Zmněž si rozteč upevňovacích děr a pak sháněj. Ale sony radši nee.
www.xplod.cz/katalog/.../
,co na to říkáte???Kamarád něco si chce koupit do feldy do předních dveří a do max 3000Kč,a vleze tam za výmenu origo repro 13 cm???