skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
aký zosilnovač?
-> NorthAutoHifi: OK, to by bylo spíš na osobní debatu.
-> Dave - ten pátý: Proti Carpoweru celkově nemám nic, ale co se týká zesilovačů, tak jsou i jiné zesilovače na trhu, které by ho uměly s přehledem nahradit.. Navíc má ten Carpower mizerný damping faktor.. Jinak k těm 180W, ono nějakých 20W nehraje až tak velkou roli. Vezmi si například sw sety od výrobců, tak ty dávají k sw také kolikrát výkonově slabší zesilovače, než je příkon sw, třeba i o 50W, apod. Já jsem se sem nepřišel hádat, jsi docela konfliktní tip koukám a všechno víš nejlíp, proto se Ti omlouvám, nezlob se že jsem Tě nějak pobouřil, nebylo to mým úmyslem. Jinak to jestli je daný produkt v mé nabídce nebo nikoliv, tak to s tím nemá nic společného, tohle jsou pouze Tvé domněnky. Carpower umíme prodávat také, pouze není u nás na stránkách zařazen, už když půjdeme do hloubky.
-> NorthAutoHifi: Co máš proti Carpoweru? Asi to, že ho nemáš v nabídce... Proto jsem mu psal, aby si vybral silnější a i kdyby měl menší výkon, tak mu tam stejně vznikne rezerva! Přesně tehle zesik - co jsem psal jsem měl a paráda. A co se týče značky Carpower, tak si myslim, že se tam dají najít super kousky za super cenu. Já zase nevěřim těm tvým značkám a necpu ti to...
A na žádnou naražku na reklamu jsem ti taky nepsal!!! A jenom mimo téma - když děláš to autohifi, je v poho nabízet na basák 200 RMS zesik kterej by "měl mít" 180 RMS? Podle mě by to mělo být v rámci dobrého fungování obráceně, ne?

-> Tuner#2: No garážový e-shop bych tomu neříkal, připravuje se prodejna a montážní středisko, chtěli jsme to otevřít rovnou, ale v době krize to nechceme riskovat, tak vyčkáváme.. nn e-shop není žádného kamaráda, ale je náš společný s přítelkyní.. Nevím proč podkopávat někomu větev, hlavně se prodejem chceme soustředit na naše město, ale od toho se bude odvíjet již zmiňovaná kamenná prodejna.. Další věc je ta, že konkurence je v tržní ekonomice velmi důležitá, silné prodejce neohrozí, ale ty, jak jsi již v začátku psal, kteří umí pouze nakoupit a prodat a nedokážou zákaznkovy pomoci s výběrem, tak ty postupně vytlačí.. A divil by jsi se kolik za den musím vyřešit dotazům ale mě to narozdíl od některých baví..
Není to o tom, že vznikne nový e-shop a někomu podřezává větev, jde o to aby se udržel a tu větev si nepodřezal sám
A navíc i ty velké e-shopy začaly stejně nebo obdobně a s tím podkopáváním cen se taky pleteš, podkopávají to ti co si vozí své zboží z okolních zemí za málo, a prodávají pod prodejní cenou.. Ačkoliv jsme kousek od hranic a mohli bychom to dělat, tak to právě odsuzujeme.. Budujeme si na spokojenosti zákazníka a fairplay vůči konkurenci..
Není to o tom, že vznikne nový e-shop a někomu podřezává větev, jde o to aby se udržel a tu větev si nepodřezal sám

A navíc i ty velké e-shopy začaly stejně nebo obdobně a s tím podkopáváním cen se taky pleteš, podkopávají to ti co si vozí své zboží z okolních zemí za málo, a prodávají pod prodejní cenou.. Ačkoliv jsme kousek od hranic a mohli bychom to dělat, tak to právě odsuzujeme.. Budujeme si na spokojenosti zákazníka a fairplay vůči konkurenci..
-> NorthAutoHifi: No tak už docvaklo (nick začíná na Bo.....) a po pravdě pokud vím, tak nejsi majitel toho e-shopu, má ho Tvůj kamarád... Navíc já tyhle garážové e-shopy přímo nesnáším. Akorát ničíte ceny na trhu a těm kdo se tím opravdu živí podřezáváte větev. Beru velké e-shopy, ale na tyhle \"pokusy\" jsem alergickej a jen ničíte trh. Ještě že autohifi nedělám.
-> Tuner#2: Ano mohl jsem k tomu napsat více, to je pravda.. Polepším se.. Pokud by měl jankomy zájem tak s ním samozřejmě výběr zesilovače prokonzultuji, bezohledu na to, zda-li koupí zboží ode mě nebo ne. Za další, tento e-shop nás neživý, tudíž nemám potřebu si dělat vermocí někde vynucenou reklamu.. No a známe se třeba z TW nebo AHC... Více spíš z TW... Snad Ti to docvakne 

-> NorthAutoHifi: Tak příště krom odkazů taky zkus napsat proč a docela by mě zajímal ten nick pod kterým se známe.
Tuner#2: tak to bych od Tebe nečekal.. kdybych o autohifi nic nevěděl tak se do toho nepouštím.. tohle byla podpásovka.. známe se z jiných for (u mě pod jiným nickem) a tam jsi mi připadal vcelku rozumný, tady mě budeš soudit jen kvůli tomu, že sem hodím nějaký link... no myslel jsem, že to máš v hlavě lépe srovnané.. navíc ty zesilovače jsou prověřené, včetně toho Renegade a nemyslím si, že by to byli špatné tipy
-> NorthAutoHifi: Jako že se tady snažíš prodávat akorát to co umíš nakoupit a zatím jsi mě z těch pár příspěvků moc nepřesvědčil o tom, že tomu rozumíš a nejsi jen další novodobý rádoby prodejce věcí po internetu.
Tuner: Jak jsi to myslel s tou reklamou, to mi vysvětli.. Chtěl poradit i jiné zesilovače, tak jsem mu zde ukázal, co by šlo použít místo Carpoweru.. A jak jistě víš Davee, tak Carpower má psané výkony rms pouze na papíře.. Takže si zde odpusť nějaké narážky na reklamu 

-> Dave - ten pátý: Protože ty ostatní značky ve mě vzbuzujou dojem shit zesilovačů,jako třeba toxic. Crunch jsem měl (sice vyší řady) a určitě to nebude takovej low end jako ty ostatní.
Ale koukam že si tady někdo akorát dělá reklamu a první příspěvek jsem uplně přehlídnul...))
Z těch dvou bych šel asi do toho Carpoweru. Ušetříš pár stovek a výkon bude podobnej....
Ale koukam že si tady někdo akorát dělá reklamu a první příspěvek jsem uplně přehlídnul...))
Z těch dvou bych šel asi do toho Carpoweru. Ušetříš pár stovek a výkon bude podobnej....
-> Dave - ten pátý: Opraveno

-> M@rtin:
Já nic nechci - jenom sem píšu svůj názor...

-> jankomy:
Ground Zero GZTA2.250MK2
2x150W RMS do 4ohm
1x300W v můstku do 4ohm
Tahám s ním woofer PowerBass 10\" v uzavřence
Kdyby jsi měl zájem je na prodej

Ground Zero GZTA2.250MK2
2x150W RMS do 4ohm
1x300W v můstku do 4ohm
Tahám s ním woofer PowerBass 10\" v uzavřence
Kdyby jsi měl zájem je na prodej

-> TUNER: A důvod?
Z těchto vybranejch bych vzal Crunch....
-> jankomy: Carpower HPB-1502 - ať tam máš rezervičku...

servus,poradte mi aky zosik si mam kupit , mam woofer magnat xpres 12" 200W RMS a neviem sa rozhodnut medzi Carpower HPB-602 alebo MAC AUDIO MPX 2500 alebo by ste poradili nieco lepsie?vopred dakujem