-> iDawe: Tak panáčku,ať je vše O.K.,to se budeš mít co smekat na baráku,taky mi hořej termíny,hlavně klídek a ať je to zdravý a doufám že se narodí s momeňťákem v jedný a svářečkou v druhý ruce,prostě další pravověrnej
-> iDawe: Tak panáčku,ať je vše O.K.,to se budeš mít co smekat na baráku,taky mi hořej termíny,hlavně klídek a ať je to zdravý a doufám že se narodí s momeňťákem v jedný a svářečkou v druhý ruce,prostě další pravověrnej
-> Tuxik: nazdar, tak doufam ze uz jsi vybalil a nasel i dva kabely cinch.. rad bych je i koncovky videl opet urychlene doma.. preci jen jsem je vyndal z veze aby se to dalo propojit venku..
-> Tuxik: tak to byli asi domácích...teď je otázkou kam se poděli zbylé dva.... navrhuju udělat sbírku na erární sadu půllitrů na grilovačky To já taky souhlasim. Taky jeden přidám. Tkž tenhle vikend vsichni povinne do hospodyy a jeden ukrast(ehm..tedy "půjčit" ) a pak poslat do Roudnice
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : no to by snad šlo s těma fotkama, stejně už toho tenhle tejden moc venku neudělám, něco na mně leze, tak se budu věnovat fotkám
-> iDawe: taky bych si udělal výlet, moh bych přivíst fotky a někde vyhrabat nějaký půllitry na příště dokud se o tom mluví, jinak bych si na to pak nevzpoměl
A když by mi MerHanz dal v sobotu fotky tak bych to moh přivíst najednou
-> iDawe: to je právě ten problém, musím sehnat prgra co je upravý, ale nezkomprimuje ono to udělá z 32megový cca 8 megovou, což je vražda.mě stačí cca 1MB na fotku
-> iDawe: není to moc zbytečný, pak když uděláš ořez, tak pak má ještě slušný rozlišení, a dá se z toho udělat dobrá fotka, jak si myslýš, že sem dělal, to tvoje a blekovo přetahování o kůži
-> iDawe: myslím na vás, jen nějak nestíhám je zkulturnit. Pak to vidím spíš na výlet do roudnice, mailem by to bylo asi na hodně mailů. Ještě uvidím. Zonner je nekřesťansky komprimuje
-> iDawe: Tak my sme si na pití přivezli, teda spíš já a myslel jsem i za bráchu páč ten by si na to nevzpoměl... ale zkusím se doma podívat který půllitry by mohli být postradatelný a příležitostně něco přivezem