skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Grillparty no.4 Hk klub
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 12.10.08 18:14:54: hehe:D na foto zachyceno obvyklé tuxikovo zkoumání toho co hodlá pozřít:D to je asi nějaká nemoc
Tak tedy ty fotky když se k tmo nikdo jiný nemá... náš malý táboráček 

¨kurna to me sere. antibiotika zasrany
jsem prisel o hodne, ale jsem rad, ze aspon na tu chvilku jsem tam byl s vama

jsem prisel o hodne, ale jsem rad, ze aspon na tu chvilku jsem tam byl s vama

Co,to jsem tam taky békal s DJem? Tak to Tequillu už nevemu do huby,přísahám

-> iDawe: doufám že Zuzka uvidí ty videa s tebou...
Vrátil se Matsoft aby vyplatil Tuxíka nebo vám ho tam nechal místo zaplacení jako otroka?

Vrátil se Matsoft aby vyplatil Tuxíka nebo vám ho tam nechal místo zaplacení jako otroka?

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : správně ať sem taky někdo hodí nějaký foto, snad sem tam jako paparazi nebyl sám
Led Zepelin a takováhle nádhera, no výbornej výběr. a tuxikuv zpěv je taky kouzelnej.
Po večeři přidám i pár fotek z rána...
a kde máte ostatní fotky? Třeba ty z buzení...
a kde máte ostatní fotky? Třeba ty z buzení...

-> WMA - navigátor :): cesta dom v poho, jen pár průletů mlíkem bylo zajimavejch ( sem línej brzdit ). No detaily ti řikat nebudu,ale ještě před svítáním sem Zuzku odvez dom, aby nemněla zbytečně doma další trable, a při tom mně málem drapli poliši, zpět sem je radši objel. Pak jedno na dobrou noc a hurá do peřin.
-> iDawe: a díky tobě za uspořádáni a Zuzance za pohoštění a ubytování
takhle sem teda ještě nespal
Kejta moc dobrá, a pivo od Targy taky good
Chleba byl měkkej, a společnost příjemná a zábavy bylo maximum!!! Fakt se to povedlo.
Kdo nebyl musí litovat. Doufám že bude další ročník (tentokrát asi už i s "miniMantrou"
)
a to ranní kafe bylo fakt dobrý.

Kejta moc dobrá, a pivo od Targy taky good
Chleba byl měkkej, a společnost příjemná a zábavy bylo maximum!!! Fakt se to povedlo.
Kdo nebyl musí litovat. Doufám že bude další ročník (tentokrát asi už i s "miniMantrou"

a to ranní kafe bylo fakt dobrý.
-> MerHanz: a co, jak dopadla cesta domu? OK? a co vecer po navratu?

-> Tuxik: tučňák čumí z ledničky, žere tam rybičky...
to mě ráno dostalo 

Tak další videa postupně nahrávám na youtube... jdou po sobě v pořadí v jakém jsem je nahrával 

Bobesh 12.10.08 14:22:57 napsal:
-> pyroman: Jo,žiju,už můžu i jíst a pít normální stravu
. Škoda,že jste nebyli tak trvanliví jak na Doksech,ta popůlnoční "karaoke show" vypadala na druhej rozjezd ale pak už jsme tam zbyli jen s Tuxem.
nj.. nebyl sem ve své kůži....tak to máš dobrý, že už můžeš zase konzumovat.... já mám od středy nějakej rozhádanej žaludek a to přežrání taky nebyl 2x ideální nápad

nj.. nebyl sem ve své kůži....tak to máš dobrý, že už můžeš zase konzumovat.... já mám od středy nějakej rozhádanej žaludek a to přežrání taky nebyl 2x ideální nápad
Kvalita nic moc, ale důležitý je ten obsah
později přidám několik dalších... 

-> Hurdis: no kdyz jsi vzpomenu na nas vylet s pickupem do tesca.
jak si lezel na korbe v 140
jak si lezel na korbe v 140

. Škoda,že jste nebyli tak trvanliví jak na Doksech,ta popůlnoční "karaoke show" vypadala na druhej rozjezd ale pak už jsme tam zbyli jen s Tuxem.

-> MerHanz: to už byla jen závěrečná póza
-> Hurdis: no příště beze mě... tedy aspoň ten druhej skok

-> Hurdis: no příště beze mě... tedy aspoň ten druhej skok

pyroman 12.10.08 13:50:24 napsal:
-> Bobesh 12.10.08 10:43:56: žijééééé tak to je dobře
-> Hurdis 12.10.08 12:54:32: jj akce i přelety byli super... co tvoje noha a jak ste dojeli?
jo oboje v pohodě, ale už jsem se hooodně dlouho takhle nenapil, abych dělal takový kraviny

-> Hurdis 12.10.08 12:54:32: jj akce i přelety byli super... co tvoje noha a jak ste dojeli?
jo oboje v pohodě, ale už jsem se hooodně dlouho takhle nenapil, abych dělal takový kraviny

-> pyroman: ale je tam i jeho dopad

jj akce se povedla...domácí připravili výborné masíčko a škoda, že se tam neukázali i další..jinak očekávejte video "letícího" jánošíka 

Tak to bude zatím vše, Byla to super akcička s luxusním dlabancem a nebejt preclíku, tak bych se asi i pěkně zkanil. Vostrej bod programu, byl lefonicko-rozhlasovej rozhovor s pubertální sousednou v podání Targy

-> iDawe: Výborná akce jako vždy...velké díky organizátorům...vše ok i počasí což se nám nestávalo....
jo a zapoměl sem si u vas muj oblibenej pulitr tak až pojedu okolo tak se stavim:)
jo a zapoměl sem si u vas muj oblibenej pulitr tak až pojedu okolo tak se stavim:)
kurna škoda,že jsem nemohl