skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Grillparty no.4 Hk klub
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : -> pyroman: pánové, snad by ste nepili. No já bych teda pil, ale někdo mmusí řídit

Možná se objevím,když barák a zdraví dá
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : jo to nevím 

-> pyroman: opít? co to je? 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : ale nezapomeň že vyléčit není to samý jako opít
... i když já sem abstinent 

-> pyroman: neboj, my tě vyléčíme, pořád tady léčíš ty nás tak ti to jednou vrátíme 

-> iDawe: no hlavně jestli budeš mít do toho čaje r.u.m., to je pak lék na všechno

-> iDawe: tak super... ještě uvidím jak na tom budu ráno a podle toho tam budu nocovat a nebo pojedu večer dom.....
jinak samozrejme rychlovarka a takovy kraviny doma mame
a pocasi dnes odpoledne paradni.. presne podle predpovedi.. i dopoledne.. zejtra ma bejt luxusne

a pocasi dnes odpoledne paradni.. presne podle predpovedi.. i dopoledne.. zejtra ma bejt luxusne

-> maca: domluv se s dejlem a matesem.. verim ze tri byste se do auta vesli a rozpocet je pak malej :-)
-> havlik: tak to je docela spatna zprava..
-> havlik: tak to je docela spatna zprava..

pyroman 10.10.08 19:53:48 napsal:
-> maca: škoda panáčku škoda... s fábií si měl počkat na vejplatu a ukázat se u nás, ale když to nejde skloubit, tak se nedá nic dělat
musím něčím jezdit do práce,přece nebudu jezdit rapidem
-> maca: škoda panáčku škoda... s fábií si měl počkat na vejplatu a ukázat se u nás, ale když to nejde skloubit, tak se nedá nic dělat

musím něčím jezdit do práce,přece nebudu jezdit rapidem

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : tak tohle to je výzva 

-> pyroman: tak uděláme sbírku na macu, ne? 

pyroman 09.10.08 15:14:44 napsal:
-> maca: jakto že se neukážeš?
mam před výplatou a ted jsem se vydal do fabie
...stojí to za hov.o 
mam před výplatou a ted jsem se vydal do fabie

-> havlik: jakto????
-> iDawe: bude k dispozici rychlovarka? sem nějakej nachcípanej, takže budu asi na čaji
-> iDawe: bude k dispozici rychlovarka? sem nějakej nachcípanej, takže budu asi na čaji

tak sice pozdě ale přece:) definitivně hlásim že nedorazim
-> MerHanz: na zejtra hlásí vymeteno a skoro dvacítky pokud sem se nepřeslechl
-> MerHanz: tady je pekne jestli myslis pocasi

-> iDawe: koukám smutnně z vokna a modlím se za lepčí klíma na zejtřek
jinak vse je uz pripraveno po dnesnim dni.. zitra jeste teda nejake prace.. rad bych vas jeste predem upozornil ze maso na gril si urcite brat nebudete muset.. okrajovat z preduzeny kejty se da hned jak se ohreje.. takze prisun masa je jisty temer okamzite 

-> maca: no skoda..
ale kdyby nahodou tak te radi uvidime i s tvou drahou kdyby se ji chtelo..
pyroman 09.10.08 10:12:39 napsal:
-> iDawe 08.10.08 18:41:56: to bude žrádýlka
jinak potvrzuji účast 1+0
-> Targa 08.10.08 21:31:36: pokud tam nebude zase nějakej klacek, kterej se mi zabodne do nohy, tak snad přeskočím
tak to ti poradne roztopime pod kotlem 

pyroman 09.10.08 10:12:39 napsal:

-> Targa 08.10.08 21:31:36: pokud tam nebude zase nějakej klacek, kterej se mi zabodne do nohy, tak snad přeskočím

-> iDawe:
prosím omluv mojí účast,bohužel nemohu
prosím omluv mojí účast,bohužel nemohu

-> MerHanz: tak to je na houby.... u nás to přeťala firemní akce a vzhledem k tomu, že já chodím občas s Pražákama do hospy atp. tak mě je blbý ji říct, aby tam nešla a jela se mnou...ale tohle je zase OT 

-> pyroman: je to boj, po včerejšku, mám obavy, abych taky nepřijel sám, má to doma nějaký hustý s rodinou.

Takze timto je to ode me asi vse.. na seznamu je zatim 25 clenu akce.. pri tomto poctu je rozpocet na osobu cca 150,- za pivko a kejticky.. paradni cenovka myslim.. pocasi by nam melo prat, tak neni co dodat..
Jeste poslednich par slov..
Pullitr nebo cokoliv sebou, nealko tez kdo ma na nej chut, v provozu bude klasicky i malej rostovej gril na klobasky atd co si kdo priveze, dalsi chlast kdo priveze priveze.. priveze (vitano) mame tez neco pripraveno, trochu tvrdsiho na vypaleni cerva :-), u ohne je k sezeni cca 20 mist zbytek se bude resit zidlickama.. na pozdni vecerni hodiny doporuceni deky pod zadnici ;), na spani neco pod sebe a spacak.. poskladani ve vyhratem baraku.. oficialni ZACATEK AKCE ve 13:00.. timto asi vse.. vic me nenapada.. prip. dotazy piste..
PREJI ABY NAM UKONCENI SEZONY VYSLO JAKO VZDY PARADNE ! Dawe
Jeste poslednich par slov..
Pullitr nebo cokoliv sebou, nealko tez kdo ma na nej chut, v provozu bude klasicky i malej rostovej gril na klobasky atd co si kdo priveze, dalsi chlast kdo priveze priveze.. priveze (vitano) mame tez neco pripraveno, trochu tvrdsiho na vypaleni cerva :-), u ohne je k sezeni cca 20 mist zbytek se bude resit zidlickama.. na pozdni vecerni hodiny doporuceni deky pod zadnici ;), na spani neco pod sebe a spacak.. poskladani ve vyhratem baraku.. oficialni ZACATEK AKCE ve 13:00.. timto asi vse.. vic me nenapada.. prip. dotazy piste..
PREJI ABY NAM UKONCENI SEZONY VYSLO JAKO VZDY PARADNE ! Dawe
**
**
**** KAZDEJ SI NEZAPOMENTE SVUJ SKOPEK NA PIVKO !!! ****
**
**
**
**
**** KAZDEJ SI NEZAPOMENTE SVUJ SKOPEK NA PIVKO !!! ****
**
**
**
-> Nwkt: ono stačí když ho furt někdo otravuje po SZ na virtu:) dobrovolně se hlásim mezi jedny z nejčastějších otravů

-> Nwkt: Ne ne to nechci
-> M@rtin:
-> petr s: Ale mohl by sis ho pořídit

-> petr s: Ale mohl by sis ho pořídit

-> Nwkt: Ale mě na icq nemůžeš mět
-> Nwkt: No to abych si dával teda bacha .... i když ICQ stačí v klidu vypnout ....

-> M@rtin: Co není může být 

-> Nwkt: Tak ještě že mě nemáš v ICQ

-> M@rtin: Je tu nuda bez něj
nemam do koho rejt po ICQ 

-> Nwkt: To je dobře, ne?
-> M@rtin: Ten tu neni 

-> iDawe: SLINTTTTTT
Tuxik 07.10.08 21:14:46 napsal:
-> iDawe: a jeje to vyhorime :-) mozny je vsechno.. vzhledem k tomu ze prave boucham doma novou elektriku v listach
MerHanz 08.10.08 05:47:28 napsal:
-> iDawe: jj učast potvrzuji, zatím to vypadá že + 1, ale spát tam nebudeme. jak je libo.. misto je..
Martin-pce 08.10.08 12:44:00 napsal:
tak se to vse podalo
mam kontrolku az do utery to prece nevadi.. nikdo nebude otravovat.. a kdyztak vam nejde zvonek
Tak zejtra jedu pro kejticku a tez pro gril.. mozna i pivecko.. ale premejslim, zrejme vezmu jen 50tku soudek..
Dalsi dobra zprava od soukrome meteorologicke stanice, MA BYT KRASNY POCASI

-> iDawe: a jeje to vyhorime :-) mozny je vsechno.. vzhledem k tomu ze prave boucham doma novou elektriku v listach

MerHanz 08.10.08 05:47:28 napsal:
-> iDawe: jj učast potvrzuji, zatím to vypadá že + 1, ale spát tam nebudeme. jak je libo.. misto je..

Martin-pce 08.10.08 12:44:00 napsal:
tak se to vse podalo
mam kontrolku az do utery to prece nevadi.. nikdo nebude otravovat.. a kdyztak vam nejde zvonek

Tak zejtra jedu pro kejticku a tez pro gril.. mozna i pivecko.. ale premejslim, zrejme vezmu jen 50tku soudek..
Dalsi dobra zprava od soukrome meteorologicke stanice, MA BYT KRASNY POCASI

tak se to vse podalo
mam kontrolku az do utery

mam kontrolku az do utery

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : jj bylo by to fajn, kdyby tam byli i z kostelce, pokud se mi to povede našlapat na placku, tak je tam taky přidám
-> iDawe: jj učast potvrzuji, zatím to vypadá že + 1, ale spát tam nebudeme.
-> Tuxik: to celá Roudnice 

-> MerHanz: jj, přivezeme na cédéromovi nebo podobným inštrumentu... chceš i z Kostelce?
-> iDawe: MerHanze tam napiš určitě taky, ať už dobrovolně nebo povině
-> iDawe: MerHanze tam napiš určitě taky, ať už dobrovolně nebo povině

-> iDawe: a jeje to vyhorime :-)