skoda.virt.cz
odkaz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Želiv jaro 2008
prohledat
163 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 16.01.2008 do 01.09.2008, založil/a Apple STS Chvojkovice-Brod
-> slimi: aha..já právě něco takovýho hledal a nemoh najít...tak sem zaktualizoval Jaro a ono už to tu je...
Diskuze k podzimu je zde skoda-virt.cz/cz/.../9063
0-vii-sraz-priznivcu-vozu-
skoda-19-9-21-9-08 

-> ondie: asi bych mohl,když se na jaro nedostala...nebo nejlíp obouma,uvidíme jestli se bude mladý chtít jet....

-> myschaak - disident: čím tentokrát ? ..žlutou ?
Už se těšim!!!
-> ondie: ok,píšu si a určo jedu,pokud se toho dožiju

19.-21.9.2008 je Podzim
to byl ale mazec
Tuner#2 04.06.08 16:21:14 napsal: slimi 03.06.08 18:40:48 napsal: Vlasta má pěkný kolaTy jo konečně někdo kdo je koupil. Vypadají fakt nádherně, jak je s nima spokojený co do zpracování?jo je s nima spokojenej

spanilá jízda - jak je vidět, silueta škodovek se až tak dramaticky nezměnila
si každej fotil modýlka, ale předloha se tu nějak neobjevila 

-> ondie:
ses tý mojí poznámky o tripmástrech nějak chytil
ses tý mojí poznámky o tripmástrech nějak chytil

slimi 03.06.08 18:40:48 napsal: Vlasta má pěkný kolaTy jo konečně někdo kdo je koupil. Vypadají fakt nádherně, jak je s nima spokojený co do zpracování?
-> havlik: Jóóóóó víme 

-> ondie: nevim potkal sem ho na benzínce v berouně když sem byl umejt hnědý auto loni před doksama. Tak sem s nim hodil řeč taky ale hustej maník, měl takový ty koženkový kalhoty?:D
-> havlik: ..a co to je za maníka ?
..já sem si s nim celkem i slušně pokecal..
..já sem si s nim celkem i slušně pokecal..
-> ondie 04.06.08 00:30:04: známe

Akci hodnotim velice kladně...zlili sme se jak koně...příště zas.
Spanilá jízda mě moc nebavila...jelo se 30-60km/h...hic jak prase...celkem se mi to v kolonách hřálo,pustil sem topení abych mu odlehčil,ale zas trpěla posádka....
Zato zastávka pod mostem byla super...krásnej chládeček,co dal odpočinout autum i lidem...
Zato zastávka pod mostem byla super...krásnej chládeček,co dal odpočinout autum i lidem...
..tomuhle sem při spanilce dejchal na prdel... (vpravo v liště v palubce díry po tripmastrech
)

..s ještě voňavějšíma kolama (2dílné potvory...deklkanál=elekt
ron a vnitřní límec=hliník) 6J
..dobově to jezdil nějakej maník na okruhový 130ce sedanu...zvrchu vyražen nápis ARC
..dobově to jezdil nějakej maník na okruhový 130ce sedanu...zvrchu vyražen nápis ARC
old school retro (namaštěný OR34ky mě moc pobavily..už dlouho sem neviděl tak vyleštěný auto)
135GL...moc fajnová a decentí (zezadu tu fotka je,tak ze předu)
tak já taky natlačim..fotil sem jen to co mě zajímalo...takže některý kusy tam asi nebudou...