-> Pedros: 94cm plazma váží 22kg a obraz z ní je na klasický pozemní signál daleko přijatelnější než z LCD a navíc bych koupil jen HD ready pokud na tom poděží signál z antény. Jinak pokud plazmu, tak Panasonic, pokud teda bude nutné 82cm, tak LCD Samsung. Kdyžtak si něco najdi, hoď mě to do mailu a já Tě řeknu co a jak, dnes je těch komerčních modelů mraky a záleží co od toho chceš. Pokud jen TV, tak bych fakt šel do Panasonica plazmy 94cm 37PX80.
-> Syny: on to asi není přímo zánět,má to za následek nějaká infekce..možný je,že jsem to slíznul oboje,každopádně se cpu antibiotikama a snad to zabere..
-> Pedros: A ses si jistej ze z anginy te vznik zanet mocaku? Ale zvlastni je, ze ja sem od lonska s nicim nemarodil tyjo... Kdyz tde nepocitam skrabani v krku a kasel a tak, ale tomu nerikam byt nemocny... Ja nikdy nemoci moc neresil a sem v pohode - naopak sem zdravej jako rybka Ale zanet mocaku sem mel uz pred nekolika lety a vubec te to nezavidim
-> Tuner#2: já tu angínu přechodil před dvěma týdny,ale v těle mě to zůstalo,teplotu nemám,ale jsem rád že vůbec dejchám,navíc se to rozšířilo do jiných částí a je to nepřijemný
teď mě tak napadlo,mám se Tě zeptat a poprosit Tě,zda nevíš o nějaký dobrý LCD televizi s uhlopříčkou kolem 80cm?
-> Syny: Ty wole, přesně i to samé mě. Měl jsem zákazníka, dal to potichu, pak mu volám a měl tam schánku, takže jsem zaplatil promr*anou minutu a neozval se Jestli s ním budeš mluvit, tak ať si tu blbou hlasovku vypne. Neznám ze svých přátel nikoho, kdo by to poslouchal a jen to žere peníze.
Dneska mi volal, ale jelikoz ma talent na to se trefit vzdy do chvile, kdy nemuzu (rizeni, hajzl, telefon mimo me, zubar, zkouska ve skole, sex a podobne ), tak sem nestihnul dobehnout telefon ze zachodu Tak nevim jestli chtel neco ohledne srazu...
-> TUNER: Mluvil jsem min. týden s Jiříkem, věděl, že chci dělat jiné pružiny (takže fórum asi čte), ale o srazu prý nic neví. Tak jsem mu to říkal, ale uvidíme zda dorazí.
-> TUNER: Ty woe, myslis Saloon kousek od drahy? Tam kam kdyz jsme prijeli se 4ma autama a cela posadka chtela jist, takpani rekla, ze nejdriv tak za hodinu, ze kuchar nestiha??? No potes koste....
-> Pilot 105: Jj,to vim,jedl jsem tam asi 2 krát a vždycky to trvalo nesnesitelně dlouho...To znamená v 5 se sejít a hned si objednávat...žádný čekání hodinu na ostatní.
A jestli přijdem na koule třeba o chvilku dýl,to asi vadit nebude.... Za 2 hodiny to jídlo snad zmáknem...
-> Nwkt: Tak si dáš nealko a tancovat Tě naučíme. Přijeď 14.2. do Křiš
-> Pilot 105: NJ pomalu se blížíme ke věku, kdy to bude lepší než sex ale jinak jsem zvládnul Mášu ještě navigovat domů, takže zas tak strašný to nebylo.
-> Nwkt 15.01.09 21:50:05: Teda to je přístup... Na bál se chodí pobavit, zatancovat a ne se nudit. My teď byli na mysliveckém, přišli jsme dali jednu polku a valčík, šli na guláš, pak zas tanec a šli jsme na kančí steaky no a v půlnoci jsme to završili topinkama s masovou směsí a to celé proložili vhodným počtem piv. Tak super večer jsem už dlouho nezažil