skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Tuning Auto Show - Slušovice u Zlína
Tož musím říct že dobrý ale co mě těší nejvíc je zjištění že Jate-Linovi tu furt dobře jede.
-> flexar: jj.....pravda pravda

tet jsem se z tama vratil uz tam je dost kár a ty baby
jenom hoši pozor na benga Vizovjane jsou K***Y

Ja taky jedu . Je tu nekdo kdo bude vyjizdet na tuning ze Slavkova od nas jede pet aut tak ze by nas jelo vic v kolone .
-> retro: Jo jezdi taky otec

videl ssem te tam prave napsanyho,nekdo z tvy rodiny taky jeste jezdi ze,budem to msuet na tuzingu probrat:)
-> retro: JJ škoda že nevyšly teďka ty Odry Etapy...jsem se na to těšil a nic.....Kopec Šternberk ještě rozmyšlim....ale asi pojedu, pokud bude vše OK.
-> jate-line: apropo ty jezdis simasprint ze jo,ja se taky letos zucastnim,uz sem byl na sprintech,ale pro neucast padly a celkove je to s nim nejaky divny
-> retro:

-> jate-line: mam klimu muzem posedet ve vychlazenem R:)
-> Majkl: ...ženo

-> retro: JJ
Doufám, že nebude takové horko i v sobotu

->Všem: Já váhám,jestli jet,od nás jede Kung-Fu s bílou užovkou a ještě jeden kamarád s felicií....
mel sem fa 135,ted tam mam felcku ale serie hlava,tak nic moc,dneska sem to byl projet a moc to nejede,ale pricitam to temu horku:(
-> retro: Hmm tak to bude zajimavé..já pojedu ze starým motorem, tak aspoň uvidim jestli už to má za sebou nebo ne
Co tam máš teď a co jsi měl loni ?

Co tam máš teď a co jsi měl loni ?
Taky jedu.
-> juris: tak nakonec ne slusovice nemuzu...
-> jate-line: jel ale jeste se starym motorem:)o misto za tebou:)zkusime letos:)stavim se za tebou jak zahlidnu karu jo
-> Majkl: ...kuwa pojed...tady jsi za 3 hodky a od nás je to asi 30km

-> retro: Jo klidně! Nejel jsi náhodou i loni?
-> Majkl: To je kousek
Aspoň bych viděl princeznu na živo

-> jate-line: rad byc si dal s tebou 400:)
Premejslym ze bych jel ale je to hooodne daleko.. ale zase tuning cup a Juris :)
Jedu ale ještě ne RS,musim svím druhým parníkem 4D-Prostějov

Vypada to, že jsi pujdu změřit po roce sprint na 400m

Tak v sobotu to tam dojedu zkontrolovat, bývají tam gut sprinty.
V pátek tam nocujem, sobotu asi už ne?
JEDU,tesim sa.

tak ja asi taky jedu snad

jojo,taky dojedu

jedu

Mozna se stavim