skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Doksy podzim 2007
-> Majkl: Ja myslim ze to misto jako na jare by bylo dobre ale mit ho cele pro sebe ze by stacilo, zabere tam nekdo neco ale chtelo by to tam bejt brzo..
-> Komár 1981: az dorazis tak me najdi urcite moje auto neprehlidnes bude tam mista dost :)
Majkl 10.09.07 09:44:00 napsal:
-> Montér: no me napadlo sebrat celej ten roh kdyz jedes nakonci posledni doprava tak ten roh po leve strane kdyz odbocis.. nedal bys mi vedet, kde budete? pokud bych jel, tak ze bych se nekam vmacknul... budu nenapadnej a nebudu rusit O:-)
-> Montér: no me napadlo sebrat celej ten roh kdyz jedes nakonci posledni doprava tak ten roh po leve strane kdyz odbocis.. nedal bys mi vedet, kde budete? pokud bych jel, tak ze bych se nekam vmacknul... budu nenapadnej a nebudu rusit O:-)
pyroman 09.09.07 13:56:56 napsal:
-> Komár 1981: koukám nějaký kšefty.... copak tam máš
spis nakupy nez prodej. ;o)

-> Montér: no me napadlo sebrat celej ten roh kdyz jedes nakonci posledni doprava tak ten roh po leve strane kdyz odbocis..
Jinak jede někdo sobota ráno po D1 do Prahy a pak do Doks??
-> Majkl: To potom už leda jenom celou tu druhou uličku, páč většího placu tam už moc nezbejvá...
Letos musime zabrat lepsi misto nez vloni, vetsi...
-> Pavel P@nkáč: doufejme ze bude na lepsim miste...
-> guster: napis pavlovi P
Je tu nějakej pražák co tam jede jen na sobotu? (navigace)

ja pocitam kdyz nebude chcat ze dorazim kolem 20,00 s hk klubem a kdyby chcalo tak v sobotu rano
Doufam ze bude o vykendu pekne, jinak bude zase virt koutek v miste jako na Jare?

kdyz bude hezky, pojedu v patek, pokud bude prset a bude zima, v sobotu rano jsem tam jako na koni.
prosim vsechny, se kteryma jsem se domluvil na nejakych obchodech v doxech, aby se ozvali a potvrdili ucast. diky.
prosim vsechny, se kteryma jsem se domluvil na nejakych obchodech v doxech, aby se ozvali a potvrdili ucast. diky.
jedu takýýýý

-> Pavel P@nkáč: zevnitř

Tuxik 06.09.07 23:26:58 napsal:
-> Pavel P@nkáč: rekl bych ze to ze se ztriskas je docela ocekavany :-) obzvlast na Doksech :) a ver tomu ze nebudes sam
Pankac se strasne opije
mozna se i poblije
a chatku vam pochcije!!
-> Pavel P@nkáč: rekl bych ze to ze se ztriskas je docela ocekavany :-) obzvlast na Doksech :) a ver tomu ze nebudes sam
Pankac se strasne opije
mozna se i poblije
a chatku vam pochcije!!

-> Syny: Cj

-> Matsoft: ááááá takže budete výletit už z Prahy a pak tam po výletě dorazíte do kempu....
-> pyroman: no prijede v patek rano navsteva z Madarska. tak se trochu protahnem po cechach :)
-> Nwkt: jj

-> Syny: No viz na jaře ožrala

-> Syny: uvidíme
-> pyroman: To zkus - treba to vyjde

-> Syny: e neee tak sem se střískal natolik, že mě to večer nedošlo že tam mám zajít a ráno sem měl tak kurevskej bolehlav, že to taky nešlo a po obědě sem se zase zkašil

-> pyroman: Prej po tom dou, ale me tam za ty 3 dni nikdo nevyhmat

-> Syny: já taky o ničem nevím
no nic pánové mizím na kutě páč se blíží doba vstávání, tak abych se aspoň natáhl

no nic pánové mizím na kutě páč se blíží doba vstávání, tak abych se aspoň natáhl
-> pyroman: Vstup je 200 a pak za den ceny jako v normalnim kempu... Coz je ja nevim asi 50 za auto, ale je to peknej voser, apc tam ses od patki vecer do nedele rano - coz sou 2 dni a platis 3
Nevim jak to je kazdopadne ja to na jare neplatil pac sem to nevedel

-> pyroman:

-> Nwkt: já budu spát v autě....ale stan si s sebou vezmu

-> pyroman: 200 myslim, ale měl by si platit i za stan

-> Syny: mě jde jen o to kolik po mě budou chtít za car.... chatku nechci... ještě by ste se mi tam slejzali jak šváby na pívo
-> pyroman: Jo ubytko vubec netusim... Ale je to tam pekne drahy...
-> Nwkt: Jeste to neni jisty
-> Nwkt: Jeste to neni jisty

-> Matsoft: No von chce abych mu táhnul vozejk
to dojedeme taky tak v sobotu

-> Syny: taky jedu pá - ne - na kolik to vyjde??? ubytko????
-> Matsoft: program??? kde??? jakej???
-> Matsoft: program??? kde??? jakej???
-> Syny: my jedem pa-ne, ale v pa maji nekteri z nas jeste program.....
Panove a ti co z vas jedou tak na jak dlouho jedete? Ja a Nwkt jedem PA-NE

-> Pavel P@nkáč: co se ucis?

-> Tuxik: tak co co naposlet jsem se trochu zridil na HK grilovacce ted se musim ucit a kdyz to dobre dopadne tak si to v doksech oslavim:))
-> Pavel P@nkáč:

-> havlik: to jsem rad

-> Pavel P@nkáč: tak to je vše v naprostém pořádku

-> havlik: tenkrat ti poseru zada

-> Pavel P@nkáč: ne že zase nachčiješ do okna

-> Syny: Ja jedu a strasne se tam strizkam

-> Syny: já tam jeduuu
-> Pavel P.: ale prdlajs mojí... by mě tam už nikdy nepustili a v okolí 100 km by mě stříleli
-> Pavel P.: ale prdlajs mojí... by mě tam už nikdy nepustili a v okolí 100 km by mě stříleli
-> pyroman: tvojí? tak to děkuju to bude stačit do jedný odpoledne..